Mina favorit appar på Iphonen

 
Ruzzle
Det är ett spel där man spelar mot antingen någon man känner eller en random person. Man har två minuter på sig att bilda så många ord man hittar. Spelet har tre ronder, och den som har mest poäng efter tre ronder den vinner. Alltså ger bokstäverna olika mycket poäng. Om ni vill spela med mig så heter jag sauwraa där. :)
 
 
Hugo Retro
Många kanske vet vilket spel Hugo är. Innan spelade man mycket det på tv:n. Så detta är likadant spel. Man ska ta sig så långt som möjligt på en bana. Och samtidigt ska man undvika hinder,
 
 
Chasing Yello
Detta är också ett spel som är en bana kan man säga. Man är fisken i vattnet och ska ta sig så långt som möjligt, då det finns hinder på banan. Speciellt en flicka som springer efter fisken och ska försöka ta den. Så man kan säga att man ska rädda Yello från henne. :)
 
 
Photo Funia
Detta är en foto app. Vet inte riktigt hur jag ska förklara de man gör i appen. Men man lägger in en bild på sig själv eller på vad som helst i roliga bilder. Så på denna gör man coola och roliga bilder. Här är en bild som jag gjort i appen.
 
 
 
Filter Mania
Detta är en app där man gör om foton, och lägger till olika effekter och så. Det kan vara effekter, ramer och olika glitter t.ex. Här är en bild jag gjort i Filer Mania. Som ni ser så är det en ram och en effekt på bilden. 
 
 
 
CamWow
Detta är också en app där man lägger till olika effekter på bilder. Men på denna app så är det att man bara kan lägga till olika effekter. Så den har en del sådana. Här är en bild från denna app.
 
 

 
Pixlromatic
Denna app är lik Filter Mania. Men dem har olika effekter, glitter och ramar som man lägger på bilderna. Denna bild är gjord med Pixlromatic.
 
 
 
 
Emoji
När man laddar hem denna appen så kan man ha gula smilisar i sms man skickar. Men det är bara andra iPhones som ser smilisarna. På andra mobiler kan det bli frågetecken och rutor tyvärr. Men dom är ganska roliga att ha. Dock glömmer jag alltid att skicka dom. :)
 
 
Waze
Är en GPS app. Jag tycker den är väldigt bra eftersom den har alltid visat bäst och rätta vägar när jag använt den. Man kan också göra ett konto på den så man kan lägga till vänner i appen. Och om man t.ex. har sett en polis kontroll eller vad som helst så kan man skriva en varning så alla som har waze ser det. När vi åkte från västkusten så var det bil kö på bron därifrån, och det stog på appen eftersom folk hade varnat om det. :)
 
 

Haha, oj då :o !

Efter en natt med mycket sex ser mannen ett foto på en annan man på hennes sängbord. Han blir lite orolig och frågar - Är det din man? Nej så klart det inte är säger kvinnan och kryper lite närmare - Din..pojkvän då? Fortsätter han. Nej absolut inte svarar hon och nafsar honom i örat - Är det din pappa eller bror då?.Nej nej nej svarar hon - Men vem fan är det då? Då svarar kvinnan: Det är jag, innan operationen!
 
 

Helg för min del

Nu har det redan gått en till vecka, var ju inte länge sen jag hade helg. :) Kan berätta att jag skulle vara i tandläkaren igår kl. 09.00. Vid 08.34 skriver mamma "åkte Emma med dig till skolan idag?" Jag bara Nej varför skulle hon göra de, hon börjar ju vid nio. Då skriver hon att jag skulle ju vara i tandläkaren då. Och jag lovar att jag var uppe från sängen på mindre än en minut. :) Och duktig som jag är så klev jag in i dörren till tandläkaen 09.00. :p Men jag behöver ju inte säga hur de gick där eftersom det inte gick något vidare bra.. :o
 
Nu har jag iallafall helg igen. Ska försöka sätta mig med både matte och natur läxorna. Igår fick jag även Arvil Lavigne grejerna på posten, och idag kom min nya 3 meters mobil laddare. :p haha. Slänger in dessa nytagna fotona. Tror att det är dom sista ni ser på mig när jag är blond (för denna gång). :) hehe varför får ni se någon gång.!
 
 
 
 
 
P U S S  &  K R A M
 
 

Flo Rida - I Cry

Måste lägga in denna bra låten som var en av dom jag nyss laddade hem! :D
  
 
 

Måndag och jag är ledig

Måndag idag och jag är helt ledig från skolan. Dock har jag en matte läxa tills imorgon som jag borde göra. Men så trög och dum som jag är så är det ju inte världens lättaste för mig.. :/ Men Bo kommer säkert förstå mig imorgon så. Han har ju haft mig i matte innan. :) Har laddat hem en massa låtar också. Så nu har jag nog 30 st som ligger i mappen "Bränna på skiva". :p
 
Igår var jag ju med Jennie nästan hela dagen. Och det ända vi gjorde var typ att prata. Men eftersom vi inte träffats säkert på ett år så blir det ju så, man har mycket att berätta och prata om. :) Önskar vi hade mer tid att vara med varandra. Vi bestämde iallafall att vi ska förska vara mer med varandra och hitta på en massa awesome saker. :) Kom också på att vi båda hade massa gamla bilder som vi tagit för flera år sen.. Men dom hade vi på våra bilddagsböcker typ från 2007. Och jag var ju tvungen att göra en ny bilddagbok. Jävla skit. :(
 
Denna bild från 2010 hittade jag iallafall. :) Älskar dig gumman! <3
 
Dessutom fick jag min lön idag från sommarjobbet. Så jag beställde Arvil Lavignes nys parfym och Body Lotion. :) Tack Anna för "tipset". Det var ju hon som köpte de så jag fick lukta på dem. :) Kommer även få resten av lönen nästa månad. (y)
 
 
Nu ska jag försöka sätta mig med matten, och sen göra en videos som ni kommer få se sen! ;)
 
P U S S  &  K R A M
 
 

Call me Batman

Hittade denna video på JockeBois blogg. Det är en omgjord låt och musikvideo av "Call me maybe". :)
 
 
 

Hästar

Igår kväll så var de några kompisar här till mamma och pappa. Och så var en av dom tvungen att åka till ett stall och ge hennes hästar mat, så då fick mamma och jag hänga med henne dit. :) Det var jätte länge sen jag äns klappade hästar så det var väldigt kul att även vara i ett stall med massa söta hästar. Tog dock inga kort på dom. :/ Men jag kan ju säga att jag blir alltid lika sugen på att börja rida igen när jag är med hästar. :( Jag har alltid älskat hästar så.
 
Nu ska jag göra iordning mig och sen åka till min vän Jennie som jag inte har träffat på väldigt länge. :o
 
Zackopane, vår fina häst som vi hade när jag var 1 och 2 år! :)
 
P U S S  &  K R A M
 
 

Den men ligger med får bädda - Right? :)

 
/ / S A U W R A A
 
 

Nu har jag helg

Ja, idag var de sista skoldagen för mig denna vecka. Så nu har jag helg och börjar inte förrens på Tisdag igen. Ska dock räkna massa sidor matte till de. :( Får se hur de går eftersom det börjar bli lite kämpigt för min hjäna nu. Idag hade jag bara Naturkunskap. För första gången. Vi är bara sju tjejer i den gruppen så de ska nog gå bra. Har ett så bra upplägg på kursen med. :) Har ju världens bästa lärare i de! (a) Idag kom också matte boken på posten, skönt. 
 
Har väldigt ont i huvudet idag kan jag säga. Så nu och resten av kvällen blir det bara att ta det lugnt. :)
 
 
 
/ / S A U W R A A
 
 

Stiftelsen - Vart jag än går

Blev nyss tipsad om denna låt. Och ja, den var ju bra! :) hehe 
 
 
/ S A R A P A R A
 
 

Lite roar små...

... brukar man ju säga. :)
 
- Tryck på bilden.
- Då kommer en rörlig bild fram.
- Försak ta med muspekaren på hans näsa.
 

Gookväll!

Har precis gjort klart min matte läxa. (ja jag fick en läxa första dagen i skolan.) haha :) Det gick bra idag i alla fall. Eller hyffsat bra. Känns verkligen att hjärnan inte har räknat matte på två hela år. Tur var väl i alla fall att jag fick jobba med en Hanna som inte var så där super smart hon heller. :) Emma kommer få hjälpa mig med läxorna i matte, men det är väl bara bra eftersom hon med en gång sen ska plugga Matte 2. :)
 
Nu ska jag titta på Robinsson och sedan på Dallas. Jävla mamma som fick mig att titta på de igår så jag nu måste kolla på de jämt säkert. :)
 
 
/ S A R A
 
 

Rånet

 
 

Robinsson

Första "skoldagen" gick väldigt bra. Vi gjorde inte så mycket. Samlades bara och fick massa papper och scheman och så där. Så imorgon börjar studierna "på riktigt". :) Har bara en lektion på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Så jag kommer ju ändå inte vara så mycket i skolan. 4 ½ timme i veckan typ. :)
 
När jag kom hem så skulle Emma ta några kort på mig till min nya header, men det blev inte riktigt så bra. Så jag får se hur de blir med bilderna. Jag fattade iallafall vad Emmas nya objektiv är till. Så fina bilder hon kan ta med dom! :)
Nu har jag bara väldigt ont i huvudet så nu ska jag titta på Robinsson, som börjar idag. Najjz! :D
 
 
XOXO
 
 

Första skoldagen

Jaha då är det väl bara att åka till skolan snart då.. :) Inte ett dugg nervös, får väl se om de kommer sen. Detta är ju faktiskt första gången i mitt liv som jag börjar skolan helt själv, utan vänner vid min sida! :p
 
 
XOXO
 
 

I just want to be cool

Idag har jag upptäckt dessa tre pojkar och deras filmer på youtube. Har nästan kollat alla deras videos, och fastnade mest för denna. Så det passar ju bra att börja med denna videon på Humor. :) Måste också säga att denna video är så san.. :o
 
 
 

Humor

Ny kategori! Lite humor har väl ingen dött av? Här kommer det att hamna lite olika humorrelaterade inlägg. :)
 
P U S S  &  K R A M
 
 

Massa ideér

Kan säga att jag hela dagen idag har tänkt på att jag ska göra massa nya saker till bloggen. Ni kanske har märkt lite små saker på den redan? Som t.ex. när ni höger klickar på något på bloggen, och att det är något i kommentar rutan? :) hehe. (Om ni inte sett de, slår jag vad om att ni testade och kollade det när ni läste detta? mohaha)
 
I alla fall så ska jag göra en ny header, men vet inte om den kommer passa till bloggens lila färger. Så jag får se, men göra den ska jag i alla fall göra. Sen ska jag nog göra några nya kategorier också. Kanske en Sex, samlevnad och relationer, en Blogg & Design - tips och en Humor. Vad tror ni om det? :) Jag har ju ett problem med vad jag ska skriva om ibland. Och det kanske skulle bli roligare om jag inte bara skriver vad jag gör, gjort och kommer att göra? ;)
 
 
P U S S  &  K R A M
 
 

Right? :)

Jag har kallats modig, töntig, cool och feg.
Jag har kallats mogen, snabbtänkt, söt och seg.
Jag har kallats ängel, djävul, smart och dum.
Jag har kallats lugn, vild, cp och flum.
Jag har kallats fiende, vän, rolig och tråkig.
Jag har kallats konflikträdd, positiv, negativ och bråkig.
Jag har kallats underbar, snäll, självisk och omtänksam.
Och visst är det sant, att kärt barn har många namn ?!
 
 

Om alla företag tillverkade kondomer! :)

Tänk om alla företag skulle tillverka kondomer ;)
Det skulle kunna bli rätt kul, eller vad tror du?
 
 
Gevalia kondomer:
När du får oväntat besök
 
Nokia kondomer:
Connecting people
 
Lätta kondomer:
När du bestämt dig
 
GB - glass kondomer:
Jag o min Magnum
 
Always kondomer:
En renare och torrare känsla
 
LÓreal kondomer:
Because you´re worth it
 
OLW kondomer:
Det är dax för fredags mys
 
Triss kondomer:
Plötsligt händer det
 
McDonalds kondomer:
Im lovin it
 
ComHem kondomer
Snabbt, stabilt och jättebra
 
Cola-Cola kondomer:
Enjoy
 
MER kondomer:
Älska mer
 
If kondomer:
Don´t you worry bout a thing
 
 

Vinnare från frågestunden

Har ju glömt helt att utse en vinnare från frågestunden. Den jag tyckte var mest värdig att vinna denna länking, ääääärr.... denna tjej! :D (<--- ja ni får trycka på "denna tjej" för att komma till hennes blogg såklart, ;))
 
Nu säger jag godnatt... :)
 
 
P U S S  &  K R A M
 
 
 

Älsklingen åkte nyss

Kom hem för typ en timme sedan. Skjutsade Robin till Hultsfred där Malin skulle hämta honom. Hon har ju fått körkort nu. Grattis! :) Märks lite att han varit här eftersom min säng är stökig och kuddarna står upp för vi kollat på film. :) hehe. Nu ska jag bara ta det lugnt, och titta på Sommarkrysset med familjen. Nu är det verkligen inte långt kvar innan skolan börjar. :o Herregud, kommer vara nervös. Sitter också och laddar ner alla Wallander filmer. Dock var det tre filmer av dom som inte fanns tror jag. :( jaja.
 
 
P U S S  &  K R A M
 
 

Bilder från Gränna

För någon dag sedan så var vi i Gränna. Det var faktiskt väldigt länge sen jag var där. Tror det var senast när vi var små och semestrade där. Mindes inte så mycket av hur det såg ut, men det är väldigt fint där faktiskt. Och ett väldigt bra semester mål. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P U S S  &  K R A M
 
 
 

Bio

Ikväll ska Emma, jag och Robin på Bio i Oskarsham. Grannpatrullen blir det. :) Var ju ganska länge sen man var på bio, och Emma fyller ju år idag också. Grattis gumman! <3
 
 
P U S S  &  K R A M
 
 
 

Spring tur, badat bastu

Oj oj vad trött och seg jag är just nu. Emma och jag var ute för en timme sen och sprang en runda. Det var ganska länge sen så. Efter det så satte vi oss med Joel i Evas bastu. Herregud vad skönt att basta efter spring turen. Men den skönaste kan ha varit att låta vattnet i duschen rinna över ansiktet i fem minuter typ. :) Uh nu är jag väldigt trött, man blir verkligen de av värmen. Nu ska vi äta prins korv och sedan kommer jag sova väldigt underbart inatt. :)

 


(Google bild)

 

P U S S  &  K R A M

 

 


Svaren på frågestunden

OM MIG

 

Hur gammal är du?
Jag är 19 år 4 månader och 6 dagar.

 

Vilken klass ska du börja?
Jag har tagit studenten. Men jag ska börja på Komvux.

 

Är du kär?
Ja då. :)

 

Gillar du någon?
Såklart.

 

Har du sovit bredvid en tjej?
Ja det har jag gjort.

 

Har du sovit bredvid en kille?
Absolut.

 

Har du någon tatuering?
Ja dessa två har jag.

 

 

Efternamn?
Ström.

 

Vart bor du?
Vill inte skriva det exakt. Men jag bor 2 mil från Hultsfred.

 

Hur många kusiner har du?
27 kusiner har jag. Och bara tre av dom är på pappas sida.

 

När brukar du gå och lägga dig under skol tiderna?
När jag gick i skolan så brukade jag gå och lägga mig runt 22.00.

 

Vilken stil har du egentligen på kläder osv.? (du har så olika).
Haha har du redan märkt det på bloggen? Ja jag har lite olika stilar på kläder. Så därför kan jag inte svara exakt på det heller.

 

Vad tycker du om att göra på fritiden?
Jag brukar umgås så mycket jag kan och hinner med min pojkvän. Sen spenderar jag mycket tid med Emma min syster. Vi gillar att fota och filma tillsammans.

 

Har du svikit någon?
Ja det har jag tyvärr gjort.

 

Har du varit kär i din bästa vän? (kille).
Ja en gång var jag det. Men det var inte min bästa vän. Bara kompis.

 

Vilken musiksmak har du?
Det kan jag inte svara på. Jag lyssnar på allt möjligt. Fast inte för hård rock.

 

Har du pussat en kille?
Ja jag har ju pojkvän så det kan man ju säga att jag har. hehe.

 

Har du pussat en tjej?
Japp det har jag med gjort haha.

 

Hur många par skor har du?
Sex par skor har jag tror jag.

 

Vilka länder har du varit i?
Sverige, Danmark, Finland och Gran Canaria. (Kanske inte är ett land men.)

 

Hur vill du att din framtid ska se ut? (hus, familj, boende, jobb etc.)
Jag kan säga att jag iallafall vill ha allt de där. Hus, familj och jobb. Boende? Ja jag vill iallafall flytta härifrån, men jag vet inte riktigt vart än.

 

Har du haft bra sommar?
Nja det kan jag inte påstå att jag har haft. Har inte gjort ett skit t.ex. Har inte ens badat eftersom vädret har ju varit skit rent ut sagt.

 

Vilken ställning sover du oftast i?
När jag sover själv så kan jag inte somna på något annat sätt än på magen. När jag sover med någon så blir det nog oftast på sidan eller rygg.

 

Har du en pojkvän?
Ja det har jag haft sen 2 år tillbaks snart.

 

Vad är du speciellt bra på?
Oj? Om jag hade fått den frågan för sex år sen typ så skulle jag ha svarat att jag är bra på att hoppa höjdhopp. :) Nu vet jag inte vad jag ska svara på det.

 

Vad är det roligaste och mest underbaraste som du har varit med om?
Det är jätte många olika saker, så jag kan inte säga en sak bara. Sommaren 09 var väldigt bra

 

Vad är det dyraste du har köpt?
En mobil för länge sen tror jag. haha

 

Det som du har ångrat att du har köpt?
Ohh jag kommer verkligen inte på något nu. :o

 

Har du några djur? Om ja, vilka?
Ja en svart/vit katt har vi.

 

Bryr du dig mest om utsidan eller insidan?
Jag går efter att utsidan ger insidan en chans.

 

Vad får dig att må bra?
Min pojkvän. Och när jag får som jag vill. :)

 

Om du fick en enda önskning, vad vore den vara?
Den önskningen jag har haft sen jag var liten. Att få simma och vara med delfiner.

 

Gillar du smink?
Inte på mig själv. Bara ibland.

 

Gillar du Harry Potter? Om ja, vilken är din favorit karaktär?
Jag gillar de inte så mycket. Men om jag ska säga någon jag gillar mest så är det Harry.

 

Brukar du vara med killar efter skolan osv?
Haha va? För det första går jag inte i skolan längre. Men när jag gick i skolan så var jag knappt med mina kill kompisar utöver skolan.

 

Gillar du att fota?
Ja lite. Eftersom Emma fotar mycket så tycker jag om de mer och mer. 

 

Har du en hemlighet som ingen vet?
Nej. Det är alltid någon som vet allt om mig.

 

Om du var på väg till jobbet och du såg en hund som höll på att drunkna i ån bredvid dig, samtidigt din chef hade sagt åt dig att om du kom för sent en gång till så skulle du få sparken. Vad gör du?
Räddar huden och förklarar sedan för chefen så gott jag kan. Och hoppas på att jag inte får sparken.

 

Får du ofta höra kommentaren ” Det där är inte roligt längre”?
Mer innan än nu.

 

Har du några ex? Om ja, vad hette dom?
Ja bara en faktiskt. Han heter Kevin.

 

Vad för glass gillar du mest?
Calippo, Twister och Skruven.

 

Om du skulle fått åka till en öde ö & tagit med dig 1 enda sak vad skulle det varit då?
En båt så jag kunde åka hem igen.

 

Är du intresserad av kläder?
Ja det kan jag väl säga att jag är.

 

Tycker du om att måla naglarna?
Ibland.

 

Vilka olika sorts skor har du?

Mina vardagas skor. Gröna Converse.

 


Mina gå skor. Använder dem mest när jag är ute och går lång promenader.

 


Löp skorna. Kanske ni fattar när jag har dom? :)

 


Mina fin skor. Fattar ni också säkert när jag har dom.

 


Och mina ännu mer fin skor. Köpte dom för jag skulle ha dom på balen. Men jag kunde tyvärr inte gå i dom så jag använde dom aldrig. :(

 

Om du var en superhjälte vilken superkraft skulle du då vilja ha?
Jag skulle vilja kunna flyga och vara osynlig när jag vill. :)

 

Vad för djur har du haft?
Oj. Vi har haft väldigt många olika sort djur under mitt liv. Hundar, kattar, fåglar, kaniner, fiskar, kalvar, kor, grisar, får och en häst. :) Tror att jag fick med alla där.

 

Om du skulle få veta idag att du är adopterad hur skulle du då reagera och vad skulle du göra?
Jag skulle bli jätte chockad och inte tro att det var sant. Jag skulle försöka att ta det bra men jag skulle vara helt förvirrad och inte tro på det. Jag skulle säkert bli jätte frågevis.

 

Om du fick reda på idag att du var gravid skulle du då behålla barnet eller göra abort?
Eftersom jag är emot abort så skulle jag behålla det.

 

Tror du att du skulle bli en bra mamma om bestämde sig för att ha kvar barnet?
Jag skulle göra mitt bästa för att bli en bra mamma.

 

Vart går gränsen för otrohet för dig?
När det betyder något. Vilket det säkert alltid gör. För annars är det väldigt meningslöst att vara otrogen.

 

Vad är meningen med livet enligt dig?
Födas, leva och dö.

 

Går du i någon sport?
Nej, men jag skulle gärna vilja börja rida igen.

 

Hur länge har du vart tillsammans med din kille?
1 år och 10 månader.

 

Vad har du för humor? såg din presentation och tycker den var fantastisk.
Haha tack. Jag försöker ha en sån galen humor som jag kommer på.

 

Hur många syskon har du?
Jag har tre systrar.

 

Vad använder du när du fotar?
Min iPhone, min SONY systemkamera eller min systers Nikon.

 

 

BLOGGEN

 

Hur mycket i statistik har du i snitt varje vecka?
Min statestik har inte fungerat efter att jag tog bort lösenordet på bloggen. Men nu har den kommit igång igen så jag kan inte kolla de nu och inte heller svara på frågan då.

 

Hur många bloggar har du haft?
Tre bloggar som jag har haft så man kan ha läst dom.

 

Varför har du blogg.se?
För att man kan göra den som man vill. Då menar jag utseendet.

 

Bloggar du läser?
Mina syskons, JockeBoi, Hanna Widerstedth och en massa andra.

 

När/hur gammal var du när du började blogga?
16 år tror jag.

 

Varför började du blogga?
Eftersom alla andra gjorde det, så jag ville också testa.

 

Hur länge har du bloggat?
I tre fyra år. Sen 09.

 

Har du gjort din design själv?
Emma och jag har gjort den tillsammans. Jag har kommit på hur jag ville ha den. Sen hjälpte Emma mig massa med det eftersom hon är mer duktig på koder än jag.

 

 

FAVORIT… / ANTINGEN ELLER

 

Favoritfilm?
The walk to remember, LOL, The last song.

 

Katt/Häst?
Häst.

 

Harry potter/Twillight?
Twillight.

 

Kläder/smink?
Kläder.

 

Godis/chips?
Godis.

 

Sjunga/Dansa?
Dansa tror jag.

 

Vilken/Vilka är din/dina favorit artist/artister?
Ola, Jennifer Lopez, Cascada, Brooken door osv. 

 

Din favorit låt?
För många att säga en.

 

Vad är ditt favorit plagg?
Hoodies.

 

Vilken är din favorit affär?
BikBok, New Yorker, Gina Tricot, H&M.

 

Vad är din favoriträtt?
Tonfisksallad, Fick och potatis, Pommes med fläskfile.

 

Sola/Bada?
Bada.

 

Choklad/Glass?
Glass.

 

Glass/Godis?
Glass.

 

Mobil/dator eller tv i en månad?
Mobil och dator. Eftersom där kan man kolla på tv. :)

 

Vad är ditt favorit program?
Just nu är det Degrassi och Akward.

 

Grönan/Liseberg?
Har bara varit på Gröna Lund en gång så jag måste säga Liseberg.

 

 

ÖVRIGT

 

Förebild?
Tror inte att jag har någon förebild.

 

Hur ska en person vara för att ni ska klicka som vänner etc.?
Snäll, bry sig, lika sjuk humor som jag, galen. :)

 

1 äkta vän/1000 falska?
En äkta vän.

 

Kan galenskap framkalla kreativitet?
Ja det tror jag verkligen att det kan. :)

 

Vad heter din bästa vän?
Min bästa vän är min pojkvän.

 

Hur många är ni i eran familj?
Sex stycken.

 

Är dina föräldrar tillsammans?
Ja, och gifta sen en massa år tillbaka.

 

Vem står dig närmast din mamma eller pappa?
Mamma.

 

Syskon?
Tre systrar.

 

Vad är ditt längsta förhållande med någon?
Det jag har med Robin nu. 2 år om två månader

 

Kan du inte lägga upp dina appar på mobilen, dina favoriter?
Det kan jag nog göra någon gång i ett inlägg. :)

 

Vad är ditt favoritcitat?
Oj, Jag har många citat jag gillar. Den finns exempel på det under kategorin Citat/Text.

 

EN bra låt man kan lyssna på när man mår dåligt?
Good Carlotte – Hold on.

 

 


Kvällen i Kalmar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P U S S  &  K R A M
 

Bubbles

Här kommer bilderna från den dagen då Emma och jag höll på massa med bubblor. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P U S S  &  K R A M
 
 
 
 

Darin

Nu är Emma och jag hemma från Kalmar. Efter mycket om och men så bestämde vi oss för att åka själva och titta på Darin. Eftersom ingen annan i familjen ville med.. Imorgon kan jag kanske lägga in alla bilder från kvällen. :) Denna kväll behövdes verkligen nu en vecka innan skolan. Tack Emma! Och för den delen så var det den bästa konserten på länge alltså. Darin är faktiskt väldigt bra! :) Nästa år ska jag försöka vara på hans turne så mycket jag kan! :p Nu säger jag godnatt.
 
P U S S  &  K R A M
 
 

Åh jävla blogg.se

Blogg.se verkar aldrig vara felfritt mer efter att dom ändrade sidan totalt. Alltid är det något som inte fungerar. Och nu är felet att man inte kan ta en bild från sitt arkiv och lägga in på ett inlägg. P.g.a. detta så kan jag inte ännu lägga upp svaren från frågestunden eftersom det ingår lite bilder i de inlägget.. Så ni får helt enkelt vänta på tills blogg.se fungerar igen. :)
 
Tills vidare kan jag berätta att jag kommit på att jag ska göra denna tatuering som visas nedan på bilden! :D hehe.
 
 
P U S S  &  K R A M
 
 

Fotografering på gång

Idag har Emma fotat massa på bubblor. Hon har gjort allt för att försöka få bra och stora. :) Ni får se lite bilder på de någon annan gång, för nu hinner jag inte lägga upp alla. Dessutom har jag hittat en del insperations bilder, så jag tänkte göra likadana bilder. Så Emma fotade lite till dom bilderna också. Men det är inte klart än, sen måste jag redigera ihop dom också. Har en hel del ideer om headers nu. hehe :)
 
Nä nu ska jag åka ner och jobba. Näst sista dagen idag faktiskt. Ni får en failad bild på mig sen idag. Ser ut som jag står på tå. :)
 
 
P U S S  &  K R A M
 
 

Frågestund

Eftersom jag och min blogg förtillfället är väldigt tråkiga, så tänkte vi att vi lika gärna kan ha en frågestund på bloggen så att något händer på den liksom! :)
 
Och vi gör som alltid, den som frågar mest eller bäst frågor vinner en länkning av mig. Jag avslutar frågestunden när det finns tillräckligt med frågor. :)
 
 
P U S S
 
 

Dunk Sneakers

Åh mamma hittade en sida på nätet där det fanns en massaa sån där dunk sneakers som jag alltid velat haft!! :D Har letat så mycket men aldrig hittat. Dock är sidan inte svensk såklart eftersom dessa skor inte finns att köpa i Sverige. Men jag ska iallafall försöka och beställa dessa nedan snarast. :) Dock kommer frakten vara väldigt dyr eftersom det är flyg.. :/ hehe
 
 
 
P U S S  &  K R A M
 
 

Läsarfråga

 
FRÅGA:
 
Kan du inte lägga upp fler sån där om filmer och musik? Har kollat på alla filmer du lagt upp, väldigt bra tips du ger måste jag säga.
 
SVAR:
 
Måste först säga tack så jätte mycket för de du skriver. Det är jätte kul för mig att höra så ni vet. :) Sen tror jag att jag har fått denna frågan innan, har kanske också svarat på den.
Jag ska verkligen försöka med att lägga upp fler recentioner om filmer jag tittar på och låtar jag lyssnar på. Men det är inte alltid jag hinner det eftersom jag ibland inte tittar på film så mycket. Jag har en hel mapp med filmer som väntar på att jag ska titta på dom. :) Men det tar som sagt tid att kolla på en massa filmer. Sen vill jag heller inte ha massa såna inlägg efter varnadra på bloggen om man säger så.
Tack för din fråga! :)
 
P U S S  &  K R A M
 
 

Jag och älskling!

Har varit hos Robin hela helgen, och det var väldigt trevligt. :) Hade ju handlat en del kläder till honom så då visade vi upp kläderna för familjen när jag kom. Alla tyckte dom var så snygga och sa det flera gånger. Bra att Malin tyckte allt var fint iallafall. (Hon som kan de där. :p) Igår på dagen så skulle jag och Robin åka till Oskarshamn och titta om vi hittade det sista han skulle ha. Men så kom jag på att jag inte hade någon bil med mig. Men snäll som Linnea var så fick vi låna hennes bil. Så nu har har fått två till saker. haha. Jag känner knappt igen han i hans nya stil. Så söt så. :) Igår kväll så spelade vi också kubb mot Linnea och Anders. Kan ju säga att jag inte är så bra på det så vi förlorade två av två gånger.. hm :/ haha. :)
 
I Fredags innan jag åkte till Kristdala så var vi också på Virserums marknad. Därifrån fick jag med mig hem fyra par strumpor. Det var så jäkla varmt den dagen så vi kunde inte gå där alls länge. :( Slänger in några bilder. (Och ja en del på mig och Robin.) Är man egos så är man. :) Det får vi vara, eftersom vi aldrig är det annars. hehe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P U S S  &  K R A M

LOL

Genre: Komedi, Drama, Romantik
Handling: När 15-åriga Lola dumpas av sin pojkvän så sätter hon siktet på hans bästa vän. Hon påbörjar sitt sexuella uppvaknande och experimenterar med droger. Under Lola's vedermödor så kämpar hennes omedvetna 40-åriga mor med att gå vidare från hennes skilsmässa.
Medverkande: Miley Cyrus, Demi Moore, Douglas Booth, Ashley Greene, Adam G. Sevani.
Betyg: 6/5
 
 
P U S S  &  K R A M