Min önskelista

Så här ser min önskelista ut än så länge! :)
 
 
1. Skilda Världar Volym 8
Finns att köpa ---> HÄR
 
2. Olympus TG-620
Finns att köpa ---> HÄR
 
3. Eric Saade The DVD
Finns att boka och sen köpa ---> HÄR
 
4. Saade Vol. 1
Finns att köpa ---> HÄR
 
5. Saade Vol. 2
Finns att köpa ---> HÄR
 
6. Masquerade, Eric Saade 
Finns att köpa ---> HÄR
 
7. Databatteri
Finns att köpa ---> HÄR
 
8. Pengar
Finns i era plånböcker. ;) hehehe.
 
 
 

Pappa fyller år! :) ♥

Grattis pappa på din födelsedag! :) Redan hela 49 år. hehe! :)
 
 
 
 
 

Första mötet med systedotter

Idag fick Eva, Andreas och bebisen åka hem från BB. Eftersom Joel var här hos oss i Mörlunda så åkte dom direkt hit och hämtade honom. Och då fick ju vi träffa den lilla tjejen för första gången också. :) Blev inte så länge så vi ska nog åka till dom på Torsdag igen. :) Hon var iallafall hur söt som helst och inte allt för gnällig. hehe :)
 
Jag var även och träffade läkaren idag. Först kan jag säga att jag fick en remiss till att träffa hals öra och näs mottagningen i Västervik angående mitt öra. :D Än så länge har de gått som jag vill. Nu är det bara att se om landstinget betalar operationen. :p Angående mina knän sa han att jag var lite kobent och överrörlig i benen. Och det är ju inget fel eller sjukdom. :) Men sen var det också nått om att brosket bakom knäskålarna inte var tillräckligt flexibelt för det inte hade växt som det skulle. Och att ont i knäna skulle försvinna om några år. Så det kan man ju hoppas då..
 
Här kommer iallafall lite bilder på bebisen! :D
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blivit moster igen! <3

Igår kväll kl. 23.47 blev jag moster för andra gången. Denna gång till denna lilla söta tjejen! :) Kan dock inte skriva något namn eftersom jag tror att hon inte har något namn än. :) Ska bli kul att träffa henne snart, hoppas jag. (y) Stort grattis till älskade syster och Andreas! <3 Lycka till med allt! :)
 
  
 
 
 

Två skämt

En liten pojke frågade sin pappa:
- Vad är det mamma har mellan benen?
Pappan svarade:
- Paradiset.
Pojken frågade igen:
- Vad är mellan dina ben pappa?
Pappan svarade:
- Nyckeln till paradiset.
Sonen säger: 
- Ett gott råd pappa, byt lås, för grannen har en extranyckel...
 
 
Det var en gång ett par som precis hade gift sig. Ingen av dem hade haft sex tidigare och nu på bröllopsnatten var det dags! Tjejen sa till killen att hon var väldigt platt upptill, att hon var som en unge. Han sa då till henne att hans penis var liten som en bebis. Hon klädde av sig och hade två små smultron till bröst. Då tog han av sig kläderna och hon skrek till av chocken.
- Den är inte alls som en liten bebis!
- Joho, 50 cm, och 2,5 kg!
 
 
 

Aliens in the Attic

Genre: Äventyr, Komedi & Familj.
Handling: En grupp tonåringar tar det lugnt på sin semester hemma i Maine. Plötsligt börjar utomjordingar invadera jorden, och med hjälp av andra måste BethanyRickyTomLee och Art samarbeta för att göra sig av med utomjordingarna för att kunna rädda sina hem, eller till och med... världen
Medverkande: Carter Jenkins, Austin Butler, Ashley Tisdale, Robert Hoffman m.fl.
Betyg: 4/5
 
 
 
 

Höstbilder Del 2

Här kommer de sista bilderna från höst bilderna. :)
Alla bilder är tagna av Emma. Bilder på Emma och tagna av mig! (y)
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
 
 
 

Höstbilder Del 1

Eftersom jag valt ut 50 bilder att lägga upp på bloggen från höst bilderna så får det bli två inlägg! :)
Alla bilder är tagna av Emma. Bilder på Emma är tagna av mig.
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
 
 
 

Måndag

Nu har jag kommit hem ifrån älsklingen. :( Igår spelade vi Bingolotto, och vann 100 kr. Fast det var ju det jag la ut på lotterna också så nu får jag bara tillbaka dom. haha. :) Idag bakade vi Brownies. Robin blev sugen på det igår för vi såg de i en film. :) Det var faktiskt första gången jag bakade det, och de var hur gott som helst. :D Sen åt vi ris med kyckling och curry sås. Min favorit mat när jag är där. När jag kom hem så fick jag tacos. Mamma och dom åt det igår. Nu ska jag försöka öva på naturkunskapen, har ju trots allt prov på Torsdag. :(
 
Kan nog inte heller lova att filmen eller höst bilderna kommer upp denna vecka, eftersom jag har prov och kommer inte hinna med filmen. Ska ju också redigera ljuset på bilderna jag lägger upp, så det är lite att göra. Kanske har lite mer tid i helgen. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

3 timmar

Idag har Emma och jag varit ute med kameran i 3 timmar sammanlagt. Var ute och tog en massa höst bilder på morgonen. Åkte hem och åt, och sen ut igen. Men då för att filma höst videon. :) Vi är inte riktigt klara med den än för vi ska se om vi kommer på fler scener att göra. Så vi får se om jag hinner lägga upp bilderna nästa vecka och göra klart filmen. :p
 
Nu ska jag packa min väska och åka till älsklingen! <3 Det börjar ju trots allt bli mörkt ute. :o Så länge får ni en bild från fotograferingen idag! :D
 
 
 
 

Manus

Sitter och försöker få ihop och komma på manus till Emmas och min nästa video. :) Lite har vi kommit på iallafall. Får hoppas det blir mer så inte videon blir så kort. Måste hinna ut någon helg också och spela in, innan alla löv och tecken till hösten är borta. :o Så länge kan ni komma med ideér! :D
 
 
 
 

Förspelet

Nu har I just want to be cool lagt ut sin senaste video, och jag kan bara säga: hahaha herregud. Denna gjorde min kväll iallafall! :D
 
 
 
 
 

De här med att plugga

Meningen med att jag går på Komvux just nu är ju för att jag ska kunna plugga till SjukSköterska sen efter det. Så om jag klarar dessa två ämenen på Komvux nu så kommer jag nog söka universitet till nästa höst. :)
 
Men sen är det de där med vilket universitet man ska plugga på. Jag har liksom också en pojkvän som de känns som jag måste anpassa mig efter också. Eller så får han göra de. :) Nu ser det i alla fall ut som om jag ska plugga i Linköping eller i Oskarsham... Jobbigt detta är..
 
 
 

Lite bilder

Har precis lagt in en massa bilder på datorn från mobilen som jag inte lagt in innan. Tänkte att jag kunde lägga upp dom här också lika gärna eftersom jag har glömt att göra det. :)
 
Några bilder på mig från förra veckan. Var på väg till skolan och satt och väntade på lektion.
 
 
  
 
  
 
När vi åkte till Tranås i helgen så stannade vi på Dollar Store i Eksjö.
Var första gången jag var där faktiskt. :)
 
 
 
  
 
Idag började jag använda min söta Musse Pigg skor! :p
 
 
Mamma jag och Emma var och hälsade på Anna idag också. Och så här snäll är hennes katt. :)
 
  
 
På väg till Anna så stannade vi fört på Netto. Jag köpte dessa goda glassarna! :D
 
 
 
 

Råsvik, Kristdala

Alla bilder är tagna av Emma!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 Oktober 2012

Kanske var länge sen jag skrev något "vettigt" här. :) Har precis varit ute i garaget och tränat ett tag, så nu känns det i armarna lite faktiskt. :p Ska hoppa in i duschen så fort det finns tillräckligt med varm vatten, och sen blir det väl att sitta framför tv:n resten av kvällen. 
 
Min älskade syster har BF (beräknad förlossning) på Söndag. Herregud den dagen är redan här snart! :D Mamma har gissat på att bebisen kommer på Måndag nästa vecka, och jag gissade på Tisdag nästa vecka. Så vi får väl se vem som är närmast! :) Spännande är det i alla fall. <3
 
Mamma var hos massören nyss och hade sagt något om att jag kanske skulle behöva gå dit, eftersom jag är så jäkla stel i ryggen nacke och axlar. Så om mamma betalar de så går jag gärna dit. :) 
 
Om ni kanske minns så skrev jag för kanske två veckor sen att Emma och jag var i Råsvik och tog lite kort, innan vi åkte på bio. Slänger upp en bild från de i detta inlägg. Och om jag hinner efter duschen så kanske jag kan lägga upp resten av de som blev bra! :) För nu ska jag duscha.
 
 
 
 

Frågestund med svaren i en video

Den som frågar mest eller bäst frågor vinner en länkning av mig!
Fråga vad ni vill. Svaren kommer framför kameran, vad väntar ni på? :)
 
 
 

Taken 2

Genre: Action
Handling: När Bryan Mills får veta att hans ex-fru Lenore ska skilja sig, bjuder han henne och dottern Kim till Istanbul för en familjeweekend med förhoppning om att eventuellt kunna vinna tillbaka Lenores kärlek. Men Bryans förflutna gör sig fortfarande påmint och de mord han tvingades begå i den förra filmen för att frita sin kidnappade dotter måste sonas. Fadern, till en av de mördade kidnapparna för bort Bryan och Lenore, medan dottern Kim mirakulöst lyckas undkomma.
Medverkande: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Rade Serbedzija, Leland Orser, Kevork Malikyan, Luenell, Luke Grimes, Aclan Bates, Laura Bryce m.fl
Betyg: 6/5
Kommentar: Vet inte om jag tycker denna eller ettan är bäst. Men kan säga att dom kanske är lika bra. Men i denna visste man nästan hela tiden vad som skulle hända efter att man sett ettan. Det bästa är att han som spelar Bryan är så duktig på det han gör. Så jag tycker ni ska se denna! :)
 
 
 

En dag i Kalmar

Igår skulle mamma jag och Emma åka till Kalmar, men så blev det att Anna hängde med oss dit istället för mamma. Vi skulle handla lite, och jag skulle ha skor. Men det blev lite mer än det till slut, men inte allt för mycket! :) Fick med mig hem ett par skor i alla fall, massa intersport strumpor, svarta leggins och två jättefina lampor (enligt mig). Dom är jätte mysiga på kvällen. :) 
 
 
 
 
 

Ted

Genre: Komedi
Handling: Filmen berättar historien om John Bennett, en vuxen man som måste hantera sin älskade teddybjörn som blev levande till följd av en önskning när han var barn... och som vägrat lämna hans sida sedan dess.
Medverkande: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Giovanni Ribisi, Patrick Warburton, Matt Walsh, Jessica Barth, Aedin Mincks, Joel McHale m.fl.
Betyg: 6/5
Kommentar: Dom svär väldigt mycket i filmen, så om du inte gillar det allt för mycket så kanske du inte ska se denna. :p hehe. Men den är ändå ganska rolig eftersom jag alla alla i bio salonger skrattade en hel del.
  
 
 

Bilder från helgen.

Nu kan jag äntligen slänga upp dessa bilder från helgen. :P
Från Råsvik i Kristdala och Vattenpalatset i Mönsterås! :)
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
 
  
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blev kanske lite många bilder, men men! :)

Inget bloggande nu

Kan inte blogga för tillfället eftersom Robin inte har skickat alla bilder från helgen.. och det var ju det jag skulle lägga upp på bloggen så fort som möjligt. jaja märks när de finns uppe här i alla fall.
 
Imorgon har jag matte prov, så håll alla tummar ni har att det ska gå vägen för mig! Ska också åka på bio med Emma på kvällen. Vi sa se filmen Ted. Det kan bli roligt. :) Får se om vi stannar i Kristdala också och tar lite kort vid sjön innan eller inte. :p
 
Såg att filmen Taken 2 har premiär på Fredag. Måste verkligen se den! Ettan är ju en av dom bästa filmer jag någonsin har sett! :D Blev väldigt glad över att alla skådespelare är kvar i tvåan också. (y) Får se om jag och Robin ska titta på den på Lördagen istället. För våra favorit platser var bokade på Fredagen. :( haha
 
Nu ska jag kolla på xFactor och kanske kolla på matten en gång till. Har ju lite tid imorgon med som tur är. :) Att jag alltid ska behöva vara så nervös för prov i skolan. Men detta kan ju vara ett av de viktigaste jag gjort hittills liksom. :(
 
 

1 Oktober

Första oktober är de idag redan.. :o Fort tiden går nu. Befinner mig hos älsklingen i Kristdala iallafall. Idag ska vi åka till Mönsterås och bada i badhuset där. Hoppas det är något att ha! :) Sen ska vi åka förbi Emsfors till Mia och lämna lite saker till Elin. Ikväll blir det också bio tror vi. Sånnafall kollar vi nog på Hypnotisören. :)
 
Igår var vi ute vid ett bad ställe som jag inte trodde skulle vara så fint, men det var det! :D Så jag slänger upp bilderna därifrån när jag kommer hem någon gång. För nu har Robin dom på sin dator bara. :p Så länge kan jag lägga upp två bilder på lilla mig där i från. (: