Regn, och ännu mer regn..!

I går kväll började regnet komma. Alla hade tjatat så mycket om att det skulle komma mycket regn idag. Så varsågoda här har ni regnet. Det har verkligen regnat heeela natten och hela dagen idag än så länge. Tur att man bara jobbade till kl. 12. Imorgon är jag ledig också. Ända dagen på hela denna vecka jag är ledig också. hehe. Inatt klockan 04 när jag var på toaletten var jag hur pigg som helst. Verkligen jätte pigg. haha. Men sen klockan 06 när jag skulle upp var det lite värre. Var ganska så trött då..
 
Nåja vad kan man säga om regnet. Att detta är värsta mysdagen eftersom de regnar så mycket. Jag som har mens också. Det skulle vara så mysigt att ha Fredde här och kunna mysa med honom under täcket framför en film hela dagen. Men eftersom vi är 10 mil ifrån varandra så får jag väl göra det själv. :) Vi kommer nog ha tid att mysa tillsammans sen efter sommaren. :) hehe
 
Idag var jag också på Vårdcentralen och beställde en kopia av min shonal därifrån! :) Och bara någon timme efter att jag var där så ringde dom och sa att papperna var klara. :) Så nu har jag läst igonom alla dom. haha. Jag frågade även om jag kunde få reda på min blodgrupp. Men då fick jag betala 100 kr för att dom skulle ta ett blodprov och skicka in. Så de kommer jag nog få svar på om några dagar. :) Ska ringa UMO imorgon och säga att jag vill ha shonalen därifrån också! :)
 
 

Midsommar och sånt

Nu har jag inte varit hemma sen i Torsdag och inte heller skrivit här. Jag var i alla fall med Fredde uppe i stugan på Midsommar. Vi var helt själva där Torsdag och halva Fredagen. På Fredagen kom Malin Patrik och Alex dit också. Vi har inte gjort så mycket mer än att slappa. Vi har även varit ganska mycket ute och fiskat. Jätte skönt har det varit. :)
 
På Lördagen åkte vi alla hem. På kvällen åkte vi till Målilla och käkade tacos. Igår kom Malin och dom tidigt till Hultsfred för att lämna Alex hos Åse och Peter. Dom skulle åka till Linköping och handla lite. Och såklart hängde jag och Fredde med dom. Jag fick med mig hem en ny BH från Cubus. :) Dom hade fått en lila ny färg. haha. Sen har vi inte gjort så mycket faktiskt. Hinner ändå inte skriva allt nu. :) Så jag slänger upp massa bilder istället.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar närmar sig

Hemma igen efter några dagar i Hultsfred & Alvesta. :) I Lördags så kom Fredde ner till Hultsfred. Vi båda va så jäkla hungriga då så vi åkte direkt och handlade nått att äta. Det blev tacos med kebabkött. :p När vi hade käkat det så åkte vi ner till Målilla. Det var grill fest hos Malin och patrik. När vi kom vid åtta så hade dom precis käkat klart. Det var ganska mycket folk där men vi stannade bara till klockan 12 eftersom jag skulle köra hem. :p När vi kom hem så tog vi en promenad eftersom Fredde var lite onykter. Vi gick ner och tittade på "festivalen" och det var faktiskt inte alls mycket folk där verkade det som. :/
 
I Söndags mådde Fredde inte alls bra. Det var lite bakfylla men mest migrän tror jag. Tycker de är jobbigt att se han så där förstörd. Och som han säger "då har du inte sett det värsta av min migrän".. Hmm aah du. Jag fick ta hand om han hela morgonen innan han orkade gå upp från soffan. Då åkte vi till Mörlunda och tittade på film. Och sen vidare till Alvesta. :) På kvällen där så gjorde han spagetti och köttfärssås. As gott, hans variant. :)
 
I går jobbade älsklingen. Jag gjorde inte så värst mycket. Städade och tvättade kläder typ. :) Sen fick jag åka in till Växjö och hämta honom eftersom han hade jobbat över lite. På kvällen gjorde han några as goda vitlöksbröd. Med ost, bacon och krydda på. :)
 
Idag skjutsade han in mig till stationen i Växjö när han åkte till jobbet. Min buss gick vid 09. Jag blev faktiskt förfrågad om saker tre gånger under min resa från Växjö till Mörlunda. haha. Eftersom kortläsaren var sönder så fick jag åka helt gratis till Hultsfred. :p När jag kom till Hultsfred så gick jag hem till Freddes föräldrar. Där var Johanna och gjorde mig sällskap i två timmar. :)
 
Imorgon är jag ledig men sen jobbar jag på Torsdag. Sen är jag ledig hela midsommar helgen! :) Vet fortfarande inte exakt vad vi ska göra. Vi kanske åker till sommarstugan med Malin och Patrik. :) Johanna är ju hos sin kille så hon kan inte hänga med tyvär. :( hehe.
 
Men imorgon ska jag nog ta och åka till min älskade Jennie i Virserum. Ska spendera heeela dagen med henne! Det var verkligen allt för länge sen. Kan ju hoppas att årets första dopp blir gjort imorgon för min del. Hoppas på bra väder! :p
 
 
 
 
 
 
 
 

Baksmällan del III (The Hangover Part III)

Genre: Komedi
Handling: Den här gången finns det inget bröllop och ingen svensexa. Så vad kan gå fel? Det mesta visar det sig när allas vårt "Wolfpack" med Phil, Stu och Alan är i farten.
Medverkande: Ed Helms, Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, John Goodman, Melissa McCarthy, Heather Graham, Mike Epps, Mike Tyson, Jeffrey Tambor m.fl.
Betyg: 5/10
Kommentar: Denna film var inte så bra som ettan och tvåan. Första jag tänkte när jag sett klart den var "VAA INGEN BAKSMÄLLA??" Nepp det fanns ingen baksmälla i denna film... :o Visst det kanske inte behöver finnas de i filmen bara för den heter så, men det har liksom varit det i dom två andra. Och det är ju de man vill att det ska vara. :( Annars så var den helt okey, men skrattade ju lite till den i alla fall så. :p
 

Inte riktigt helg än

Än är det inte helg för min del. Har jobbat 7-12 idag och det skulle kännas skönt att ta helg nu vid 12 på en Fredag. Men jag har ett kvälls pass kvar att gå ikväll också, sen tar jag helg! :)
 
Imorgon skulle jag åka till Alvesta med buss från Hultsfred. Men så såg jag att det går inte en ÄNDA buss från Mörlunda till Hultsfred.. Mamma och dom ska åka till Gripenberg imorgon på morgonen också så jag kan verkligen inte komma till Hultsfred på nått sätt imorgon om jag inte åker med mamma och dom, men då får jag vänta flera timmar på bussen där..
 
Så istället kommer älsklingen ner imorgon, så åker vi tillbaka på Söndag. Lite onödigt, men jaja. Det är ju Festival i Hultsfred i helgen så det kanske blir lite kul att vara i Hultsfred då. :) Från Alvesta åker jag tillbaka sen på Tisdag igen tror jag. :p
 
Idag och det även bara en vecka kvar till midsommarafton! :) woop woop! Nu ska jag ta det lugnt tills jag ska dra och jobba igen!
 

Nää men tja!!

Vad kul att du är här! haha. :p När var det senast jag uppdaterade? Ingen aning, tänker inte på det heller. haha. Jag gör ändå inte så mycket om dagarna. Jag jobbar och står i. Men idag är jag faktiskt ledig. :) Inatt fick jag till och med kramp i vaden eftersom mina ben inte är så vana vid att gå så mycket som jag gör om dagarna nu. :) Mammasa bara "Det kommer inte vara sista gången i sommar du får kramp". Fan asså, det som gör så jäkla ont..
 
Igår kom Joel och dom på besök för dom hade varit på Öland. Emma och jag cyklade ner med Joel till Moffa i verkstan. Han fick pumpa däcket på en av cyklarna, och så cyklade vi till lekparken och var där ett tag. :) Herregud vad duktig han är på att cykla. Han behövde inte dom där stöd ljulen länge inte. :)
 
I Lördags och Söndags var jag med älsklingen. Vad gjorde vi? Vi fixade LED slingor på bilen och baslådan. På Lördags kvällen åkte vi till Västervik, det var bilträff där. På Söndagen åkte vi med Johanna ner till Målilla och åt lite gott. :) Sen var vi här tills han skulle åka hem till Alvesta igen. :(
 
Btw så har jag ju fått mitt jobb schema nu för någon vecka sen. Så nu har jag planerat in när jag ska åka upp till Stockholm. Fredrik ska ju åka upp dit och jobba när han har semester från jobbet i Växjö. Han ska va där i tre veckor och då vill ju jag gärna hälsa på honom. Stockholm är ju hans förra hem så det ska bli kul att se mycket mer av Stockholm än vad jag har gjort. :) Sen kommer jag ju få träffa alla hans vänner där uppe också. :p hehe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Citat

De bästa upplevelserna har man tillsammans!

 

Panetoz - Vissla med mig

Detta är värsta sommar låten enligt mig! :) Får såna sommar känslor när jag hör den.
 
 
 

Shopping dag

Igår efter att jag kom hem från jobbet kl. 12.00 så åkte Emma, mamma & jag till Kalmar. Vi skulle handla lite. Det fanns en del saker som alla tre behövde. Och det blev lite kläder som jag fick med mig hem faktiskt. :) Jag har ju sagt länge att jag behöver köpa sommarkläder och framförallt trosor så. haha. :p Detta fick jag med mig hem i alla fall! :) Underkläderna lägger jag inte upp dock. haha :p Sen blev det också lite små prylar som rakhyvlar, ringar till dusch draperi och namn skylt.
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Hm vad har hänt sen sist jag uppdaterade här. I Lördags kom älsklingen hem eftersom han jobbade lite på Lördagen också. Då började vi ränsa han rum och packa ner lite saker han skulle ha med sig till lägenheten. Klockan 09 på Söndagen kom Malin och Patrik och vi började lassa in alla möbler och så i skåp bilen. Sen åkte vi mot Alvesta. Fredrik och Patrik bar upp alla möbler och så där. Malin och jag började packa upp alla små saker. När allt var klart så åkte dom hem. Fredde och jag åkte till affären och handlade. Sen var det bara hem och fixa allt i lägenheten och packa upp allt. Allt är inte klart än, finns lite saker att köpa. :)
 
I Måndags åkte Fredde till jobbet kl. 06 och jag stannade hemma. Jag hade inte så mycket för mig. Det blev att jag gick några km sammanlagt i Alvesta faktiskt. Det är en väldigt bra och fin stad så. :) Så lite av stan känner jag till nu i alla fall. När Fredrik kom hem stog jag och lagade mat. Jag testade den köttfärssåsen som dom gör. Vi gör ju inte på samma sätt. Och det var as gött! :) Sen skjussade han mig till Växjö för jag skulle ta buss där i från.
 
Igår jobbade jag. Skulle jobbat delat men fick istället gå till 16 och skippa kvällen. :p Idag skulle jag egentligen vara ledig men fick hoppa in 09 till 14. :) Vi var en sväng i Hultsfred nyss och tittade på studenterna. Sen kommer väl Fredde hit, vi får se. :)
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 

Warm Bodies

Genre: Romantik, Thriller och Komedi
Handling: R är en ung man i en existentiell kris - han är en zombie. Han hasar sig genom ett Amerika förstört av krig och social kollaps. Hans själlösa hunger efter sina odöda kamrater är stor, men han längtar också efter något mer än blod och hjärna
Efter att ha återupplevt en tonårspojkes minnen efter att ha ätit upp hans hjärna gör R ett oväntat val som blir början till en spänd, tafatt och konstigt relation med offrets mänskliga flickvän. Julie är en frisk fläkt av färg i det övrigt trista och grå landskapet som omger R. Hans beslut att beskydda henne kommer att förvandla inte bara R, men hans död, och kanske hela den livlösa världen
Medverkande: Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Analeigh Tipton, Rob Corddry, Dave Franco, John Malkovich, m.fl.
Betyg: 7/10
Kommentar: En lite konstig film men ändå ganska gullig!
 
 

Angående min framtida utbildning

Jag har ju sökt Sjuksköterska programmet på en del ställen som ligger mellan 10 och 20 mil härifrån. Just nu är min ansökning under kontroll så dom håller på med den just nu tror jag. Efter det ska jag få reda på om jag har kommit in på någon jag har sökt.
 
Meen... Om jag skulle komma in på någon så vet jag faktiskt inte om jag kommer tacka ja till det. Det bästa just nu skulle vara om jag kom in i Växjö så jag kan flytta dit. Tyvär så la jag ju Växjö sist i anmälan för det jag vet nu visste jag inte då. Om jag skulle komma in i Växjö så vet jag heller inte om jag kommer tacka ja. Det lutar mer åt ett nej nu faktiskt.
 
Jag vet, jag är feg och börjar backa ur detta.. Men jag har börjat tänka på att vad händer OM jag inte lyckas med hela utbildningen. Jag kommer nog inte hoppa av, men det finns faktiskt en risk att jag kanske inte klarar utbildningen. Och hur kul är det då att sitta där med ett lån som man har tagit till skolan.. :(
 
För en vecka sedan ungefär så hoppade ordet Förskollärare upp i mitt huvud. Varför sjutton har jag inte sökt det?? :( Jag gick in och kollade om jag kunde lägga till det. Men det var för sent.. Den var stängd för sen anmälan. :( Men jag ska nog söka det till nästa termin efter jul. Det är ju inte så långt dit så. Det går fort! :p
 
Så som det ser ut nu så kommer jag tacka nej till sjuksköterska programmet om jag kommer in någonstans och sedan söka till förskollärare till nästa termin!