Tips till en större blogg!

 
 
 
 
När du skapar din blogg är det bra om du väljer ett namn som inte redan finns och som dessutom är lätt att komma ihåg! Härma inte andra kända bloggare med namn som t.ex. kissen, paowen, blondinemma, epicpotato m.m. Det finns redan kända bloggare med de "orden" i bloggnamnen, folk vill inte se mer sånt. Kom med något nytt! :D
 
Att ha en snygg design är väldigt viktigt för att få personer att fastna för din blogg. En design är det första man ser när man kommer in på en blogg. Om du inte vet hur man gör en snygg design så kan du alltid ladda ner gratis designer till din blogg. HÄR finns det många snygga gratis bloggdesigner!
 
För att det ska vara intressantare för andra att läsa dina inlägg så försök att lägga upp åtminstone en bild i varje inlägg. Det blir så mycket roligare att läsa inlägget då! Om du inte har någon bild att ladda upp för tillfället kan du ju alltid leta efter passande bilder från andra sidor t.ex. google. Men glöm då inte att skriva att det inte är du som äger bilden, eller om du vet vem du har tagit bilden ifrån så länka till den sidan eller skriv personens namn.
 
Försök att updatera åtminstone 1 gång om dagen. Bäst av allt är att updatera 3 gånger om dagen. Ett inlägg på morgonen, ett på eftermiddagen och ett på kvällen är perfekt! Folk som gillar din blogg vill ju gärna att du updaterar ganska ofta, men tänk framförallt på dig först! Orkar du inte updatera så ofta så gör inte det. Dina läsare går ju inte under bara för att du inte updaterar ofta ;)
 
Skriv om saker som är intressanta och roliga att läsa om! Skriv gärna om saker du gillar men tänk också på vad dina läsare gillar. Du kan ju också alltid fråga läsarna vad de vill att du ska skriva om, och då kanske du får en massa nya idéer! :D Men ansträng dig inte för mycket på att skriva sånt som dina läsare gillar, det är ju trots allt din blogg och du skriver om vad du tycker är kul :D
 
Försök att svara på de kommentarer du får på bloggen! Genom att du gör detta så lämnar du ett avtryck (länken till din blogg) på denna persons sida och andra kan klicka sig in på din blogg. Och va riktigt snäll och trevlig när du svarar på kommentarer, vissa kan tycka det är så roligt med personer som är snälla att dom kan skriva ett kort inlägg om dig och länka till din blogg :)
 
Genom att du kommenterar andras bloggar så får du trafik (fler läsare) till din egna blogg. Men en viktig sak är att INTE göra reklam för din blogg och att INTE skriva något som "Hej, allt bra?", "Hej, fin blogg", "Hur har din dag vart?", för det blir man bara riktigt irriterad på! Läs istället igenom något inlägg och kommentera något som tillhör det som står i inlägget!
 
Stora bloggare har tävlingar som är sponsrade av företag, som då står för priset. Men när man inte har så många läsare får man göra egna tävlingar istället :D Anordna tävlingar som t.ex. veckans blogg. Det brukar vara många som vill delta i dessa tävlingar!
 
Och framförallt ska du delta i en massa tävlingar! Vinner du t.ex. veckans blogg hos någon så kommer du få en massa trafik till din blogg! Det skadar ju aldrig att vara med och tävla liksom ;)
 


bra tips

Svar: tack :)
Sara

2013-09-09 // 13:14:02

Tack så hjärtligt, vad många bra tips

Svar: Skönt att du tycker de :)
Sara

2013-09-10 // 18:28:20

Bra tips!

2013-09-12 // 16:43:27

Superbra tips!:D

sv: jaa, jag tyckte det med!:) kramisar♡

Svar: skönt att höra :p
Sara

2013-09-13 // 16:01:13




Har du något namn?


Ska jag komma ihåg dig? :)

E-postadress: (bara jag som ser, mohaha)


Din filur... Har du någon blogg/hemsida?


Vad har du på hjärtat?