Selfies

But first... let me take a selfie! :) haha
 
 
 
 

Växjö Äventyrsbad

Förra veckan hade jag min vän Jennie på besök. Hon stannade i tre nätter tror jag det var. Vi bakade en massa för att jag skulle kunna frysa in massa så jag har att bjuda folk på. Tror vi bakade fyra olika sorters bakelser. :) Vi hann inte göra allt på en dag utan det tog två dagar. Så nu har jag lite i frysen att ta upp när man får besök. :)
 
Vi åkte också och badade på Växjö äventyrsbad. Jag var där och badade senast 2007 och det var också med Jennie. Allt såg ut så som jag minns i alla fall. haha. Kommer ihåg att det fanns en röd och en blå vatten ruschbana. Den blåa var snabbare. Förra gången jag var där så vågade jag bara åka den röda. Men denna gång åkte jag båda två. Så jag och Jennie tävlade hela tiden om bästa tiden på den blåa. haha.
 
Jennie har faktiskt redan varit och hälsat på två gånger i vår nya lägenhet. Det är så skönt att slippa vara ensam.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RixFm Festival Växjö

I helgen har det varit Karl Oskars dagarna i Växjö. I Fredags var det Rix Fm på stortorget. Jag fick i alla fall med mig älsklingen dit, haha så jag slapp stå där helt själv. :) Det var ganska bra, men inte lika bra tryck i publiken. :( haha. Det var ju sju år sen jag var senast på detta i just Växjö. Då var jag liten i en stooor stad. hehe.
 
Fredrik och jag har ju köpt ett nytt objektiv till våran kamera nu, så vi testade det denna kväll. Och vi står faktiskt inte så jätte nära. Lite längre bak än i mitten ungefär.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ulf Nilsson
 
 
 
 Amanda Fondell
 
 
 
 
Basim
 
 
 
 
Linnea Henriksson
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Robin Stjernberg
 
 
 
Älskade Sanna Nielsen!
Lika bra live som på tv. Utstrålar sån kärlek!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eric Saade
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
La upp denna bild på min Instagram.
RixFm tog den och la upp min bild på deras officiella Instagram. :)
 

Skara Sommarland

För ett tag sen så åkte jag och Fredrik till Skara Sommarland med Malin, Patrik och Alex. Vi bodde på hotell i Skövde som bara låg någon mil utanför Skara. :) Jag tror att jag var typ 12 år när jag var på Skara Sommarland senast. Jag kände inte igen vatten landet alls, haha. Men det var andra delar av parken som var likadan sen jag var där sist. :) Tyvärr var det så mycket folk så man fick köa till vatten banorna. Så vi orkade inte åka så många. :( Vi hade det jätte bra i alla fall. Var ju nästan första gången jag bodde på hotell också. Fredrik får ju massa rabatter och så där när han är borta på service. Vi sov faktiskt en natt helt gratis. :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar 2014

I midsommar så åkte Emma, jag och Fredrik till Tranås för att fira med syster och hennes familj. Vi stannade där hela den helgen. :) Vi åkte även till Gränna och var där en dag. Var hur trevligt som helst. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Systers student!

13 Juni 2014 tog min älskade syster studenten! <3 Nu är hon inte så liten längre faktiskt. :p Önskar dig all lycka i framtiden skitunge! :)
 
Har en massa bilder från hennes student, men jag lägger bara upp dom från min mobil.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snabbt internet, inte lika bra dator

Sitter på min gamla bärbara dator, den är ju trots allt fem år gammal nu. :) Vårt nya internet är jättebra, men datorn är inte lika bra och snabbt. haha. Men mitt tålamod räcker än så länge i alla fall.
 
Äntligen är vecka 31 över. Värsta veckan man kan ha på jobbet. Jag såg inte alls fram emot den, och det blev inte bättre av att första dagen var hemsk. Så jag har längtat tills den skulle ta slut, redan när den började. Idag är jag ledig, så jäkla skönt. :) Fredriks semester är slut och han har börjat jobba idag igen. Han kommer nog vara borta hela veckan. Så nu är vi inne på dessa veckor som blir så jävla ensamma igen..
 
Håller på och städar här hemma. Vi har det typ alltid stökigt känns det som. Men det känns nog bara så eftersom vi fortfarande har lite saker som ligger. Ska försöka städa det mesta och sen ska jag spela lite GTA 5 om jag lyckas, haha. Fredrik har typ spelat det med hans kompisar hela helgen när jag har jobbat. Jag tror han tycker det är roligt nu när han kan spela på internet. :)
 
Imorgon kör jag min första dag på sista jobb veckan denna sommar. Sen vad som händer efter Fredag har jag faktiskt ingen aning om. :(  Med blandade känslor så är det sista dagen på Fredag som jag går på schema i alla fall.
 
Jag har fortfarande massa bilder att lägga upp på bloggen, det kanske jag hinner idag. :)