Ny vecka med jobb

Helgen är redan slut, dom går alltid så fort. :( Vi har faktiskt inte gjort så speciellt mycket. Bara varit hemma och tagit det lugnt. Fredrik var och kollade på hockey i Lördags kväll. Han och en kollega vann biljetter på jobbet. Annars har vi som sagt tagit det ganska lugn men även styrt lite i lägenheten.
 
Ska jobba ikväll, 13 - 21. Måste vara ärlig med att säga att det är tungt, och tar i att gå till jobbet på eftermiddagen faktiskt.. Hela dagen blir förstörd. Men så är det med dessa tider i vården så.. Känner att jag måste jobba så mycket jag bara får nu eftersom jag och Fredrik har ett köp projekt till sommaren. Han kan ju inte jobba ihjäl sig bara för att jag inte ska jobba. :) Första gången jag även jobbar på egen hand idag. Det fixar jag nog! :)
 
Fredrik skulle till någon som skulle kolla hans rygg idag. Men såklart var hon sjuk.. Så han fick en ny tid på Fredag. Imorgon åker han iväg till Karlskrona och sover där någon natt tror jag. Får se om Jennie kommer och hälsar på i veckan när Fredrik ändå inte är hemma. :)
 
Nä nu ska jag snart värma mat till Fredrik som kommer hem på lunchen. Sen ska han skjutsa mig till jobbet och hämta mig ikväll! <3
 

Jul, Nyår

Så där ja, då har jag varit och köpt en dataskärm, så det känns lite mer seriöst att sitta vid datorn. Har den just nu på köksbordet (haha). Men så fort Fredrik tar hem ett tillfälligt skrivbord från jobbet så lägger jag även in lite bilder i detta inlägg.
 
Vi åkte ner till Hultsfred Måndag innan julafton. På julafton var vi faktiskt bara hemma och åt julmat. Hittade inte på något speciellt eller firade så värst mycket. Åse jobbade delad tur så det var bara jag, Fredrik och Peter hemma så.
Kommer inte exakt ihåg dagarna jag var och hälsade på Anna för första gången i huset. Men där var vi ju också lite fram och tillbaka under julen.
Tycker det inte har känt som jul alls utan snö. Men sen var det lite som på film när det började snöa på julaftonskvällen. :)
 
26:e på Fredagen var Åse ledig hela dagen, så det var då vi egentligen firade julen. Malin och dom kom lite innan alla andra så vi skulle hinna dela ut julklappar. Jag fick mer än väntat från Fredriks föräldrar faktiskt. :o Fick ett strykjärn av dom, motivhandduk, sockor, mjuka strumpor. Av hans mormor fick jag ett par andra mjuka strumpor, och så fick jag och Fredrik tillsammans pengar av henne. <3
Klockan 13.00 skulle alla andra komma. Det var Peters syster och hennes familj. Fredriks kusiner och så. Åt jätte god jul mat och hade jätte trevligt. Tror inte dom åkte hem förrän 21 på kvällen.
 
Dagen efter åkte Fredrik och jag hem. Åkte hem och slängde in allt i lägenheten och direkt till Ikea i Älmhult. :) Hade planerat länge att åka dit den helgen så. Dagen efter på Söndagen så kom Åse och Peter och hälsade på, Casper var även med. Vi var på stan och handlade lite grejjer. Jag och Fredrik köpte t.ex. en ny tv. Vi har ju pratat om att vi ska ha en större tv, så det var lika bra att köpa den på mellandags rean.
 
Måndagen jobbade jag och på Tisdagen åkte vi ner till Hultsfred igen. På nyårsafton åkte jag och Fredrik ut och jagade med tre andra killar. Detta kommer jag skriva om i ett eget inlägg någon dag eftersom alla kanske inte vill läsa det. :)
Klockan 18 skulle vi vara hos Peters syster. Vi åt kalkon, som vi alltid gör på nyår faktiskt. :) Så jäkla gott är det Ja vad ska jag skriva mer. Vi umgicks och hade de allmänt trevligt såklart. :) Kollade på raketerna ute och myste med älsklingen. <3
 
Dagen efter var vi nere i verkstan och bytte massa grejjer på bilen. Åkte och och packade och åkte till Växjö. Då ville jag jätte gärna hem faktiskt för det blev mycket att vara där så mycket under julen. :)
Mamma och pappa har varot utomlands under julen och nyår. Jag fick såklart pengar av dom på julaftonen. :) <3
 

Besök av systrarna!

Första helgen detta år kom i alla fall Eva med sin familj och hälsade på. Dom har ju aldrig varit här och sett hur vi bor. Så det var roligt att dom kunde komma. Dom sov över till Lördagen, då Anna med hennes familj kom, och även Emma.
 
Jag har aldrig varit på Leos Lekland här i Växjö (har inte haft några barn att gå dit med haha). Så vi åkte dit en sväng över Lördagen. Efteråt åkte alla mina syskon hem, så ungarna fick sova i bilen! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God Fortsättning!

GOD JUL, GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORTSÄTTNING!
Ganska långt efter men ändå. Har ju inte bloggat någonting om det. Men jag ska försöka skriva ett inlägg om hela julen och nyåret någon dag.