Jobb helg över!

Nu är denna helgen också över, och det är väldigt skönt kan jag säga! :) Känns alltid bra när man avslutat en jobb helg. Eftersom jag har jobbat hela denna helg så har jag faktiskt inte hittat på sådär mycket.
Fredrik var hos ett par kompisar på fest i Fredags när jag jobbade kväll. På Lördagen jobbade jag till kl. 16 och vid 18.30 skulle vi vara hos ett par kompisar till Fredrik. Dom hade inflyttningsfest på Söder, mycket fin lägenhet faktiskt. (y) Jag cyklade hem därifrån kl. 23. Jag skulle inte upp och jobba på Söndagen men jag skulle jobba kvällen.
På Söndagen åkte vi till Evedal och badade!! Äntligen mitt första dopp i år. Det var så jäkla skönt, i denna värmen. Vi låg och solade och doppade oss emellanåt. Fredrik tröttnade dock ganska fort på att inte göra någonting, haha! :( Så jag fick åka hem och fortsätta sola hemma. Fredrik grillade på baksidan medans jag solade! (y)
Vi åt grillat, var jätte gott. Sen åkte jag och jobbade sista kvällen.
 
Nu är det bara en vecka kvar för både mig och Fredrik innan vi får några veckor ledigt!! :D Det behöver vi verkligen nu. Jag hoppas bara att vädret kommer vara lika fint på vår semester, så jag kan gå runt i bikini hela dagarna upp i sommarstugan och få lite färg. haha :p
Idag är jag ledig, men sen jobbar jag fyra dagar igen. Håller på att städa här hemma (som vanligt..) Fredrik är och jobbar i Landskrona och kommer hem imorgon. :)
 
Nu är fräknarna framme! (y)
 
Vila i skuggan innan jobb. :)