Joels 6- års kalas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Isaks Dop

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lovisas Dop

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
  0

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hugo Boss

Nya glasögon, äntligen!
Hade räknat med att få vänta på dom i minst två veckor. Nä då det tog visst bara fem dagar! :p
Lite ovant i början med en sån stor förändring mot dom gamla. Men det är bara att vänja sig! (y) :)
 
 
 
 
 

Lite Ego Igen! :o

Älskade oredigerade mobil bilder, haha eller inte! :p
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skogspromenad

Söndag igen och helgen är nu över! Har vilat upp mig ganska bra känner jag. Får passa på nu tills jag kommer jobba några helger i rad.
 
Lite uppdatering då.. :o
Bakom våra hus här vi bor har vi en backe som kallas Tomtebacken. Växjös populäraste pulka backe för barn på vintrarna. I Onsdags när jag var ledig från jobbet passade jag på att gå upp dit och köra lite backträning. Blev faktiskt 2 km backträning. Då sprang jag upp ner, men även gick ibland. Jobbig backe också för när man tror man är uppe på den så stiger den ännu mer och ännu längre en gång till. :P Får se om Fredde följer med nästa gång också! <3
 
 
 
 
 
 
 
I Fredags efter jobbet så fick både jag och Fredrik panik på att vi fortfarande hade vinterdäcken på, på bilen. Så vi gjorde så att Fredrik var ute och bytte till sommardäck medans jag var inne och städade hela lägenheten från tak till golv. haha. :) Och herregud vad skönt det är när man byter tillbaka däcken till sommaren. :p Mycket snyggare och sååå mycket skönare att köra bilen!
 
 
 
 
 

Som jag och Fredrik alltid brukar göra på helgenerna när vi är hemma så var vi ute på en promenad igår också. Vi har varit ute på en skjut bana här omkring några gånger, och har alltid då åkt förbi ett naturreservat. Så igår tänkte vi att vi skulle stanna där och kolla lite på vad det var. Vi hittade tre olika skyltar med tre två olika långa sträckor att gå. En röd som var på 5km, en blå och gul som var på 4 km. Vi valde att testa den röda första gången. Det blev inte exakt 5 km när vi var framme, men kom på att det beror ju på vart man går på rundan om man tar ut alla svängar och sån där små saker. :)
Det var i alla fall väldigt fina vägar att gå på. Så vi får testa dom två andra vägarna nästa gång. :p Vi såg folk som gick dessa rundor med eller utan barnvagn. Dom som gick och sprang med sina hundar. Dom som cyklade och dom som tog en spring runda. :p Vi har inte testat att gå runt Växjö sjön än, men det kommer också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
Fredrik är ute i Alvesta och jagar Räv idag med en kollega! :p Vi ska laga vilt idag när han kommer hem. Sen kanske vi tar en promenad idag också och bara tar det lugnt ikväll. Imorgon skulle han nog åka iväg på service igen till Halmstad och är borta några dagar! <3
 
 
 
PUSS PUSS! :* <3

Den där Sara! ;)