Saker som tar tid

Bloggar inte så mycket just nu, eller inte så seriöst tyvärr. :( Är och har varit mycket i skolan på sista tiden, nu efter jul ledigheten. Har gjort en skriftlig tentamen, en muntlig och nu i veckan som varit så har jag haft hemtentamen.. Syster Emma har varit på besök Ons-Mån (idag) och hjälpt mig lite med tentan som tur var! :) <3
 
Idag har jag varit på praktiken och även en stund i skolan. Det är nu första VFU:n börjar, och det ska bli allt ifrån roligt till spännande och svårt. :)
 
Emma var som sagt här nästan i en vecka! :) Vi skulle t.ex. ha badat men det blev tråkigt nog inte så sen. :( Vi var i alla fall ute en dag och tog lite bilder, som jag kommer lägga upp en annan dag i ett annat inlägg när jag har tid. :)
 
 

Shakira - Try Everything

 

Låt det inte vara komplicerat

 

Snööö! ♥

Åh idag kom det snö igen. :) Började snöa kl. 03 i natt och har nog snöat hela morgonen. När vi gick upp kl. 11 så snöade det en massa och det la sig fort på marken. Vi åt lite frukost och jag ville fort ut!! :D Vi tog en promenad i det underbara vädret. Detta kan vara det skönaste och mysigaste vädret att vara ute och gå i. Älskar att vara ute när det är snö och när det även snöar! :D Jag är som ett litet barn som älskar snö. :p
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year! ♥

2016-01-01 idag... :) Så får man börja bli van att byta ut de där 15 till siffrorna 16 istället. (y) Nä men nytt år, och den känns lika lite speciellt som vanligt, haha. :p Men jag hade en jätte bra och trevlig nyår firande igår i alla fall.
 
Fredrik och jag var ute på dagen och handlade lite, åkte runt och så där. Tog det allmänt lugnt. Vid 16 började jag fixa lite med maten till kvällen, exotisk planka. :) Det är nyårsmat för mig. (a) Johnny och Kim kom vid halv sju när jag precis nästan var färdig med maten. Vi pratade och började käka. Sen gjorde jag efterrätt till alla. Glass med jordgubbar, som vi även åt under tiden vi tittade på bingolotto. Spelade även detta året nyårsbingo. :p Ingen vinst för någon denna kväll heller faktiskt. Men det är ju mycket saken i sig att spela bingolotto. :)
 
Fredrik blandade drinkar hit och dit, han börjar lära sig det där nu. :) Vi spelade Skippo spel och även ett annat sällskapsspel som dom hade med sig. Vi tittade på tv, spelade musik och sjön karaoke på tv:n via spotify! :D
 
23:40 tog vi vår champagne plus glas och gick upp till Tomtabacken för att skåla in det nya året och titta på raketer. Vi var som tur inte ensamma om iden att gå upp dit och kolla på raketer. :p Första gången jag och Fredrik, även Johnny och Kim firar nyår i Växjö så det var också en upplevelse. Dom höll på att smälla raketer redan från kl. halv sju på kvällen. Men tolv slaget var jätteroligt att se. Lite mer fyrverkerier än i Hultsfred. ;)
 
Vid halv ett gick vi hem igen (eftersom vissa frös som vanligt....). Jag tyckte det var jätte skönt ute och kunde säkert vara kvar en timme till. :( Vi fortsatte spela spelet som Fredrik sen vann, och jag kom tvåa. (a) Vid halv fyra ca åkte dom hem och jag fixade och städade lite hemma. Vid 04 var jag och Fredrik i säng! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
En video som jag spelade in lite innan och efter 12 slaget.
Håll tillgodo med min röst... och att jag rör kameran fort ibland. :p
 

Merry Christmas! ♥

Nu är julen över och jag tänkte slänga hit några rader och bilder om det! :)
Dagen innan julafton var jag hos Anna hela kvällen för att spela Bingolotto uppesittarkväll. Vann ingenting, bara Anna som vann 100:- :)
 
Julafton kändes inte alls som julafton detta år heller, ingen snö alls. Jätte tråkigt, jag som är så kär i snön. :( Vi var i alla fall uppe i Hultsfred. Var hemma hos Åse och Peter kl. 12 med Freddes mormor, Malin och Patrik. Vi delade ut lite julklappar som var från Åse, Peter och Berit. Jag och Fredrik fick en kaffekokare! (a) Äntligen. Jag fick också en halsduk och lite små grejer.
 
Kl. 14 åkte vi till Peters syster med familj. Åt jättegod mat där och firade tillsammans med dom. :) Vid 17 var vi hos Anna och firade med min familj. Eva med ungarna hade också precis kommit då. Eftersom vi redan hade ätit så åt vi lite efterrätt där bara. Vi hade hyrt en tomte detta år som skulle komma runt halv sju, och det gjorde han också. Men ärligt talat så blev vi alla besvikna på honom. Var inte alls bra tyckte vi, men barnen verkade inte bry sig som tur var. Eva åkte hem med barnen senare på kvällen och vi spenderade resten av kvällen hos Fredriks föräldrar.