RedOne - Don't You Need Somebody

Jag vet inte om detta är en sommarlåt, men för mig låter de som det i alla fall! Grymt bra också. (y)
 
 

Naturreservat

Kanske inte har nämnt det på bloggen innan, men Bokhultets naturreservat tycker jag fortfarande är ett av de finaste ställena i Växjö! Speciellt vid denna tid på året. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mammas 50 års firande

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara helger

Helg igen! Jag och Fredrik är hemma, sköönt! Har blivit lite för många resor upp till Hultsfred på sista tiden. Men nu har vi varit hemma några helger som känns jätte skönt. Förra helgen var vi ute och promenerade ute vid naturreservatet. Kommer lägga upp bilder från detta i ett senare inlägg. Dessutom ska det komma upp bilder ifrån mammas 50 års fest som var för två veckor sedan. Men håll till godo. :p
 
Har varit ledig hela veckan. Mycket pluggande nu inför sista dagen i skolan innan sommaren. Idag startade jag dagen med en jogging tur på 3 km. Blev rätt nöjd med att jag klarade av att springa konstant 3km utan att stanna och gå. Får börja med det nu när jag ska börja springa. Inte efter några tider, det får jag ta lite senare när jag tränat upp min kondition. Men känns skönt att starta dagen med en spring tur i alla fall.
 
Fredrik är med två kompisar och skjuter lerduvor. :p Jag är hemma och gör så lite som möjligt. Måste dock fortsätta med pluggandet. :/ Ikväll kommer två vänner förbi, vi ska grilla lite. Kan ju vara trevligt, hehe. :)
 
Nä nu ska jag fortsätta med att plocka iordning lite i lägenheten och sedan plugga! :)
 
 
 
 

Underbara sol!

Åh underbara sol, du är så efterlängtad! Idag har det varit så jäkla skönt och varmt väder ute. Har varit 18 grader som högst. Hoppas verkligen solen är här för att stanna nu, vill ha sommar nu!! Idag har det blivit att gå barfota i shorts så skönt har det varit.
 
Längtar till dessa kvällar tillsammans med folk när man grillar och spelar kubb. Eller hel dagarna på stranden tillsammans med vänner! (a) På Onsdag ska vi faktiskt ut med ett par vänner. Vi ska till en av dom, grilla och spela kubb! Känns som sommaren har börjat lite nu. :)
 
 
 

Valborg 2016

I Lördags var det valborg. Jag och Fredrik var ute runt på stan lite överallt på dagen. Var på Grand Samarkand som firade 5 år hela helgen. På kvällen gick Fredrik bort till Oskar, hans tjej och hennes tjejkompis. Jag hade ingen lust att följa med, hade mens värk och huvud värk. :( Klockan halv nio cyklade jag ner till stan. Kollade på stortorget där musikkår spelade och tjejer dansade. Fredrik var på krogen med Oscar och dem. När jag skulle gå ner till sjön och kolla på brasan så följde Fredrik med. Tittade på brasan som förra året, tråkigt nog inga raketer detta år. :/
Jag skjutsade Fredrik på min cykel till McDonalds sen cyklade vi hem. :)
 
 
 
 
 
 
 
Söndag:
I går gjorde vi inte så speciellt mycket. Cyklade ner till hinderbanan klockan 14 för invigning och tävkling kl. 14.30. Vipers (Innebandy), Lakers (hockey), DFF (fotboll) och hemvärnet skulle tävla mot varandra på banan. Tror det var Vipers som vann, hann inte med på slutet för all folk.
Vi tog en cykel tur på stan, tog årets första mjukglass på ett fik och sådär. :) När vi kom hem lagade Fredrik en jätte god kronhjorts köttgryta! :)
Jag köpte blommor på Lördagen som jag äntligen planterade ute i mina krukor. Hoppas verkligen de håller sig hela sommaren nu. Var ute efter två sorter till, som inte hade kommit in i butiken ännu eftersom det var sena sommarblommor. Jag får åka dit om ett par veckor igen och köpa dem. Köpa tre till krukor att ha de i på balkongen och så där. Ska försöka göra det fint med blommor denna sommar. :)
 
 
 
 
 
 

Taste The Feeling

Underbar låt som påminner om sommaren så otroligt mycket. Vet inte varför men jag längtar jätte mycket till sommaren när jag hör denna låt! :)
 
'
 

Morbror 60 år

Bilder ifrån Morbrors 60 års fest. Anna och jag var inte där så länge eftersom vi skulle hem med Lovisa som skulle sova. Vi åkte ner senare och skjutsade hem alla till Mörlunda. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeans leggins

Beställde hem ett par jeans leggins för ett tag sedan. De var ganska ljusa och genomskinliga tyvärr. Men sen beställde jag hem ett par andra efter det. De var mycket bättre än de första. Dessa var mer blåa och svarta inuti som gör att de inte blir genomskinliga. Hel nöjd med dessa, ska beställa ett par till nästa gång. :)
 
   '