Ett år! ♥

Ett helt år redan som förlovade! Tiden bara springer iväg tillsammans med dig. Jag älskar dig min underbara sambo och fästman. ♥ 
 
 

Söndag igen! :'(

Jaha då var ännu en helg över. Helt okey helg har det varit faktiskt. Jobbade i Lördags i hemtjänsten 7-10.00. När jag kom hem så tog jag och Fredrik en cykeltur ner till sjön och tog lite bilder. Skulle ha med systemkameran som jag såklart glömde hemma.. Så det blev lite mobilbilder istället. Vi gick en stund på stan då det var matmarknad och Oktoberfest i stan. :) Vi kom hem och tog det lugn, det var ju såå varmt i Lördags. :o Eftersom det var så fint väder så bestämde vi oss för att premiär grilla på vår nya grill igårkväll. Testade att grilla grillspett för första gången, lite kronhjortskött, sallad och sådär. Blev en jättegod middag till en film på kvällen. Grillen var suverän! :)
 
 
 
  
 
  
 
 
 
  
 
 
 
  
  
 
 
  
 
  
 
  
 
 
Idag har jag jobbat 7-13.30 sen har vi faktiskt inte gjort så mycket. Jag har jobbat sju dagar i rad nu, och så ska jag fortsätta jobba nästa vecka som vanligt. Jag kan säga att jag är ganska trött och mör i benen. Just för man är uppe så tidigt så många dagar och håller igång ända till kvällen. Det har satt sina spår om nätterna också, har haft kramp i benen två nätter i sträck nu.. :/ Först i vänster och inatt i höger. :o haha. Men jag vet ju hur jag fungerar och har alltid gjort, att jag aldrig ska lära mig. Kan inte gå barfota och ha bara ben om dagarna när det inte är så varmt som man tror. :( Nästa vecka kommer nog bli lite kämpig.
 
Nästa helg åker vi upp till Hultsfred, jag ska åka till Gekås med mamma och syster Anna! (a)

Liseberg #2

Var i Liseberg med syrran Emma för några veckor sedan, andra och sista gången för denna sommar. Så denna Liseberg sommaren blev över förväntat bra! :) När Fredrik och jag åkte med Oskar och hans tjej Emma så var det faktiskt rätt mycket folk där och vi åkte inte så speciellt mycket. Men nu när Emma och jag var där mitt i veckan så var det skönt lite folk. Längsta köerna till karusellerna var 20-30 min. :) När vi kom dit så var det typ 0-10 min på allt! (a) Vi åkte t.ex. Helix två gånger direkt efter varandra och fyra gånger den dagen. Måste erkänna att jag var rätt så snurrig i huvudet när vi var påväg hem sedan! :) Jag slänger upp lite bilder från när Emma och jag var där. Jag kom också på att jag aldrig la upp videon som jag satte ihop från när jag var där med Fredrik och dom. Den kommer här också. :p (y)
 
 
 
 
Jag var livrädd i Lisebergshjulet! Vet inte varför, men i början var jag rädd och skakig när vi åkte uppåt. Men det gick över sen. Säger som jag alltid har sagt "om man är högt upp i luften men ändå ser konturer där nere på marken så uppfattar men mer att man är högt upp".
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Precis åkt Helix!
 
Och Balder! Ni får ursäkta så man ser ut, men vad begär man efter en karusell! :D
 
Helix igen! (a)
 
  
<--- Och igen, haha! :) - Colorado --->