Dop bilder del 1

Och här kommer äntligen lite bilder från dopet då Julia Linnea Isabelle döptes! :) Emma tog nog 300 bilder på hela dagen tror jag så detta är ju en väldigt liten del av alla bilder. haha :p Jag kanske kommer lägga upp fler bilder sen som togs av en kompis till Andreas som är fotograf. Men det kanske tar ett tag tills Eva och dom får de bilderna.
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lång helg

Jaha då har jag jobbat klart denna första vecka. Och jag har faktiskt inte lika ont i fötter och ben längre. Det känns än när man kommer hem men inte lika mycket! :) Så nu har jag helg, och lång helg dessutom. :) sköönt. Vad sjutton ska jag göra denna helg då? Kanske ska försöka hinna va någon dag med Fredde, och så är ju Eva här med barnen så det är ju livat här i alla fall! hehe. :)
 
Idag kommer Emma hem också. Just nu är jag ensam hemma så Eva och dom får gärna komma hem nu från Oskarsahamn. :) Och jag fortsätter med mina tråkiga inlägg utan bilder. Men nu ska jag fan försöka kolla på dop bilderna och lägga ut dom på bloggen. Hoppas ingen stör mig denna gång! haha
 

Första jobb dagen

Imorse ville jag verkligen inte gå upp ur sängen. Men när man väl har kommit upp så var det inte så farligt. Första jobb dagen idag, och det gick bra. Jag har bara en sån underbar verk i mina fötter nu eftersom man står och går hela tiden. Och det är ju inte jag van vid, så jag känner verkligen igen detta att jag får ont de första dagarna. Men man vänjer sig ju sen, som med allt annat. :)
 
Jaha. Vi hade ett morgon möte om hur det hade varit i helgen och hur alla hade det som vi tar hand om. Det brukar man ju göra på morgonen. Jag följde med två olika hela dagen idag, men som dom sa så kommer jag kanske få gå och åka till personerna själv sen när man inte behöver vara två och när jag har kommit in i allt. Jag har ju varit och jobbat där innan men det var ju så länge sen nu. :)
 
Vad roliga inlägg jag gör nu för tiden känner jag. Bara massa text och inga bilder. :( Men jag tar inga bilder alls nu nästan. Till och med Fredrik klagade på det att jag inte hade nya bilder på mobilen sen han kollade senast. :) haha. Men jag ska ju som sagt försöka att fixa ett inlägg med dop bilderna så dom kommer in! :) Ska försöka börja med det nu. Sitter också är väntar på att Emma ska komma hem. Hon är ledig imorgon så hon hälsar på oss idag och imorgon. :)
 

Jobb imorgon

Har varit så jävla trött hela dagen idag. I morse så åkte mamma, pappa och Emma till något ställe utanför Högsby. Dom handlade massa skor och kläder eftersom allt kostade 50 kr tror jag det var. haha. :) Jag stannade hemma. Men sen ringde älsklingen och frågade om jag kunde hämta han i Målilla och skjussa hem honom, så det blev att jag stannade där till kvällen! <3
 
Mamma skjussade Emma till Västervik idag också. Hon ska ha praktik där i tre veckor nu. Så ska hon bo på ett hotell där också. Så jag kommer vara ensam med mina föräldrar hemma jämt nu. :( hehe.
 
Imorgon får jag gå upp klockan 06.00 för att börja jobba vid 07.00. Får se hur det kommer gå, man kommer nog in i det sen. Ska få schema och så där. Kan ju hoppas på att jag inte jobbar varje dag i veckan så man kommer få vara ledig någon dag. :)
 
Nu kanske det är dags för mig att gå och lägga mig. Ska nog bara kolla klart på Johan Falk först som går på tv! :)
 

23/2 - 2013 ♥

Jag älskar dig!
 
 

Dop för Julia

Igår åkte jag till Tranås med Vickan. Tänkte att jag lika gärna kunde åka på Fredagen eftersom vi skulle på Julias dop idag. Så idag gick vi upp väldigt tidigt för att få allt gjort. Vï åkte till församlingshemmet och skar gurka, paprika och så där. Vickan och jag dukade. Sen tog vi fram allt dom skulle ha sen och så där. Sen åkte vi till stan och hämtade hundra st frallor på Willys. haha :p Och sen vidare till en tant för att hämta dop tårtorna hon hade gjort.
 
Sen åkte vi hem och alla skulle duscha och så där. Sen kom mamma och dom. Även fotografen som skulle va på dopet. Vi åkte och hämtade Joel och sen åkte vi till kyrkan. Jag var inte alls nervös för att så på "scen". Jag och Therese (Andreas syster) var ju faddrar, så vi stog där framme med dom. Julia var faktiskt väldigt snäll i kyrkan! :)
 
När vi var klara där så åkte alla till församlingshemmet. Vi åt frallor och sen tårta och kakor. :) Eva och Andreas öppnade Julias dop presenter och så där. Julia somnade efter ett tag i vagnen så hon sov tyvärr när vi åkte hem. :)
 
Nu har vi precis kommit hem och snart ska jag sätta mig och titta på Melodifestivalen. Bilder från dopet kommer upp på bloggen när jag har tid. Och det vet jag faktiskt inte när jag kommer att ha, eftersom jag ska börja "jobba" på Måndag!
 
Puuusss så längee! :D
 

The Hunger Games

Genre: Action, Äventyr, Sci-Fi
Handling: Efter ett brutalt krig och en rad naturkatastroferbildades landet Panem av det som var kvar av Nordamerika. Nationen består av huvudstaden samt tretton distrikt, vart och ett specialiserat på en näring som till exempel fiske, jordbruk eller textilproduktion. Distrikten gjorde uppror mot centralmakten men besegrades, med undantag för Distrikt 13 som blev utplånat för att statuera exempel. För att hålla distrikten i schack och påminna om regimens övermakt arrangeras årligen evenemanget Hungerspelen. Till Hungerspelen skickas en flicka och en pojke mellan 12 och 18 år från varje distrikt, vilket ger 24 "spelungdomar". De släpps in på en arena som kan vara vad som helst från en öken till ett vinterlandskap. Vinnaren är den som överlever genom att undvika de faror som finns i arenan samt döda sina medtävlande. Allt direktsänds dygnet runt så att hela Panem kan följa spelet från sina tv-apparater.
Filmen följer Katniss Everdeen, en faderlös flicka från Distrikt 12 som håller sin familj vid liv genom att tjuvjaga i skogen utanför. När hennes lillasyster blir uttagen till spelen erbjuder hon sig att ta lillasysterns plats. Till spelen tas också Katniss skolkamrat Peeta Mellark ut.
Medverkande: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Seneca Crane, Liam Hemsworth m.fl.
Betyg: 8/10
 
 
 

Keep it in your pants

Fredrik skickade denna låten till mig här om dagen. Och då gjorde han de för att jag skulle se tjejen i den för han tyckte hon var snygg. (Och ja det är hon!) Men låten var faktiskt också väldigt bra. haha. Såg att till och med Emma hade lagt till den på sin Spotify efter att jag hade spelat den för henne. :)
 
 

Gör om här hemma

Igår så ville mamma att jag skulle måla om data rummet, så jag började med det själv. Men sen fick jag lite hjälp av Emma. Det var brunt från början och nu har vi målat det vitt! :) Mycket finare och ljusare är det. Vi målade det två gånger men det kommer nog behöva målas en gång till, sen blir det nog bra.
 
Vad ska vi göra idag då? Vet inte om jag ska hjälpa till att måla en gång till eller om jag ska åka iväg till Hultsfred och hitta på något med Fredrik. Jag duschade ju trots allt igår, så det känns inte så kul att måla och skita ner sig igen.
 
På tal om att jag duschade igår. Rakade benen och bytte även till nya rena säng kläder igår. Ni kan ju gissa om jag sov jävligt bra inatt? :) hehe.
 
 
 
 
  
 
 
 

Vad hände..?

Det har nu gått en månad sen jag gjorde beslutet att göra slut med mitt nuvarande ex Robin. Och folk frågar "Va? Varför? Neej! Vad hände? Så synd!" Det som hände var att jag de sista månaderna i vårt förhållane mådde verkligen inte bra psykiskt. Robin och jag började bråka väldigt mycket i vårt förhållande. Och jag vet att det gör man i förhhållande, annars är det inget förhållande som jag brukar säga. Men man kan bråka till en viss gräns, för när man passerar den som vi gjorde så klarar man inte av det längre.
 
Vad bråkade vi om då? Alltså jag kan inte komma på något exakt just nu som vi bråkade om. Men till slut kändes det som vi bråkade om ALLT, precis allt. Det kunde vara världens minsta saker som vi gjorde så stora. Det kunde vara vad vi skulle titta på för film eller vad vi skulle se på tv. Men oftast var det att vi var så svartsjuka på varandra. Jag vet inte riktigt om jag var det eftersom det aldrig va något så jag kunde se eller märka om jag var det. Men Robin var faktiskt det enligt min mening. Jag vet inte om han inte ville att jag skulle ha kill kompisar eller om han bara hade väldigt svårt för det. Jag kände att jag knappt kunde säga eller skriva hej till en kille utan att han skulle bli sur på mig. Jag kände mig inte alls fri och det tycker jag man ska kunna göra lite i ett förhållande.
 
Sen var det också så enkelt att vi inte litade på varandra, det fanns ingen tillit alls i förhållandet. Och det har jag alltid sagt att om det inte finns det så funkar det bara inte till slut. Det var jätte jobbigt att han inte litade på mig. För jag vet själv att det är en av det värsta sakerna som finns: när inte folk litar på än. Och det har jag varit med om väldigt många gånger och det är verkligen inte kul.
 
Vi var helt enkelt också för olika. Jag har också alltid sagt att man kanske inte ska vara för lika varandra men enligt mig måste man ha NÅGOT gemensamt i alla fall. För hur kul är det att inte ha det? Man kan ju knappt hitta på saker tillsammans då.. Och det var det vi aldrig gjorde heller. Vi hade inte mycket att göra tillsammans eftersom vi inte alls gillade samma saker. Vi gillade inte äns samma tv program eller film liksom. Och enligt mig funkar det inte att vara så olika varandra som vi var..
 
Så dom enkla förklaringarna enligt mig varför det blev som det blev är: bråk, ingen tillit och för olika varandra! Mina känslor fanns inte där för han längre, och det hände inte den dagen jag gjorde slut. Utan några månader innan det hände. Jag var bara för feg för att lämna honom, eftersom han var ändå på ett sätt det bästa som hänt mig. Men jag klarade det till slut. Jag tänkte på mig, och det måste jag verkligen börja göra. Jag kunde inte gå runt och vara tillsammans med han och samtidigt må väldigt dåligt i förhållandet. Då ville jag heldre slippa det och må bra. Men det visste jag ju inte heller om jag skulle göra efter detta. Och det gjorde jag inte heller! Jag grät faktiskt tre dagar i sträck. Men som tur var så kom jag ut ganska fort efter detta, jag satt inte bara inne och gömde mig. Om jag skulle ha gjort det så skulle jag nog ha gått under.
 
Hur är det idag då? Jag mår faktisk bra. Jag kan säga att jag har kommit över allt. Konstigt kanske vissa tycker. Men nu har det faktiskt gått en månad och vi alla är olika när det gäller detta. Jag hade som sagt tur att jag inte stängde in mig och kom ut istället som gjorde att jag inte tänkte så mycket på det. Och det gör jag inte idag heller, varför ska jag göra det liksom? Jag vet ju att jag inte kommer må bra av det sånnafall. Så jag har lärt mig att det är som det är nu och jag tänker inte på det längre!
 
Robin kommer alltid vara en speciell person för mig. Vi delade ju trots allt över 2 år av våra liv tillsammans. Jag kommer alltid minnas våra minnen tillsammans. Men nu är vi bara två personer som vi har minnen tillsammans med!
 

Dag 25 – Min favorit högtid

Min favorit högtid är nog julen. Julen tycker jag är så mysig med all belysning man har då, julklappar och maten. Sen är man alltid med hela familjen.
 
Jag tycker också om födelsedagen. För då handlar det bara om sig själv. Det är sin egna dag liksom! :)
 
 

Jag lever!

Ja jag lever faktiskt, haha. Herregud vad usel jag har blivit på att blogga nu! :( Jag som ändå inte har så mycket för mig liksom. Men jag har verkligen ingen motivation till att blogga när jag inte vet vad jag ska skriva om. Men jag tänkte göra en liten uppdatering nu.
 
För det första har jag en dag kvar av 25 dagar, så jag ska försöka slänga upp den sista sen. Sen är det så att jag ska börja praktisera den 25:e och det har AF fixat till mig och jag tackade ja till det. Så jag kommer först och främst praktisera en månad, och efter det ska vi ha ett möte om hur det har varit och så. Det är inom vården jag ska vara. Och jag hoppas verkligen jag får sommar jobb efter detta, för det sa dom att jag har nog en stor chans till det! Så när jag har börjat "jobba" (som jag säger) så kommer jag kanske inte hinna blogga så mycket eftersom jag kanske kommer jobba dag, natt och helger. :)
 
Jaha.. Denna vecka har alla sportlov. Jag vet inte riktigt vad eller om vi ska göra nått. Mamma ska måla data rummets väggar vita tror jag så jag kanske hjälper till med det! Mer vet jag inte..
 
Nu är denna helg över, och jag har varit hos Fredrik hela helgen. På Lördag morgonen skulle vi gå upp tidigt för vi skulle ut på isen och pimpla. Men så ringde Patrik och frågade om vi ville hänga med dom till Kalmar, så det gjorde vi. Deras son Alex är verkligen inte blyg för mig längre. :) Han skulle gå med mig och hålla min hand hela tiden då vi var i Kalmar. hehe. När vi kom hem så lärde Fredrik mig att skjuta luft gevär. Det var ganska kul faktiskt även att jag inte var så väldigt duktig. :) Man måste verkligen öva på en sån sak. haha. På kvällen åkte vi ner till Malin och Patrik, vi hängde med Johanna och Jerry dit. Vi käkade mat och tittade på Melodifestivalen. Fast jag skulle ju såklart leka med Alex hela tiden. hehe :p
 
Jaha nu har jag väl inte så mycket mer att skriva. Jag tänkte skriva en "berättelse" sen kanske om hur det gick med mig och Robin och lite sådär. Jag känner att jag vill skriva det så alla slipper fråga mig massa hela tiden. Sen vill jag skriva ner det någonstans så ni behöver inte läsa det om ni inte vill!
 
 

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför

Just nu av det som går på tv är det nog Farmen. Och varför? För att man får sig alltid ett gott skratt när man kollar på det. Och samtisigt är det ju också en tävling. :)
 
 

Dag 23 – En film som får mig att gråta

Jag kan säga att jag tjuter väääldigt lätt till filmer. Jag är jätte barnslig och känslig när det gäller romantiska filmer. haha och det tycker jag är jätte pinsamt. Så jag tittar oftast på dom för mig själv så jag kan böla hur mycket jag vill. :) Jag gör oftast det när filmen är så jävla fin typ och om det finns ett förväl i filmen.
 
Första gången jag såg A walk to remeber så tjöt jag som bara den. Herregud vad jag grät. hahaha. Och det gjorde jag faktiskt dom andra gångerna jag sett den också, men kanske inte lika mycket. :) Så den filmen får mig ALLTID att börja gråta!
 
 

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Det beror ju helt på hur jag ser ut den gången jag tittar i spegeln. Så det kan både vara positvit och nagativt liksom. :) Men oftast är det nog positivt. Jag har varit med många gånger om att jag tycker jag är jätte söt i spegeln och så ska jag testa ta kort och fånga det på kort. Men det lyckas man aldrig med, i alla fall inte jag. :( Haha. Det blir aldrig samma på ett kort som man ser i spegeln. :)
 

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan

 

Dag 20 – Min favorit film

Jag har verkligen sett väldigt många filmer som jag tycker är jättebra! Men The Vow, A walk to remeber, Lol och en till som jag inte kommer på namnet på nu är jävligt bra! :) Sen är många filmer bra som Channing Tatum spelar i.
 
  
 

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast

Ehm jag kommer inte äns ihåg vad de senaste jag köpte var. Känns som det var väldigt länge sen. Så jag tror inte heller jag tog något kort på det! haha. :p
 

Dag 18 – Vad jag åt idag

Jag har inte ätit alls mycket på tre dagar nu eftersom jag är sjuk. Men idag har jag lyckats att få i mig lite köttsoppa i alla fall! :)
 
 

Dag 17 – Mitt favoritplagg

Jag älskar mjukis kläder. Typ mjukisbyxor med en tjock tröjja. Det är sjukt skönt att gå i. :D
 
 

Dag 16 – Hur många bloggar har jag haft

Jag har haft tre bloggar. En gammal här på blogg.se som hette nått med dingeldara.blogg.se tror jag. :) Den hade jag 2009. Sen skaffade jag sarapara.devote.se och den hade jag väldigt länge. Tills jag sedan skaffade denna! :)
 
 
 

Sjuk

Just nu är jag väldigt sjuk och har varit det hela veckan. Så bloggen kommer ligga nere tills jag är frisk och orkar blogga!

 


Ingen operation idag inte...!!

Jaha vad ska man säga.. Jag åkte till Kalmar idag och skulle operera mig. Först fick jag inte göra det för att jag hade druckit juice på morgonen idag, så då fick jag vänta två timmar till för jag fick inte sövas ner med det i kroppen. Sen när jag skulle upp till operationen för andra gången så tog dom tempen på mig och jag hade då 38.6 så då kunde dom absolut inte operera.
 
Så ja vi fick helt enkelt åka hem igen och jag blev så frustrerad och förbannad. Jag har varit insatt på att operera mig hela dagen och så blir det inget!! Hmm ledsen blev jag också. Så nu är det bara att vänta på en ny tid för operation igen..
 
Så efter att jag gjort operationen så kanske jag kommer skriva mer ingående om det idag och när jag väl har opererats, med bilder och så! :)
 
 

Dag 15 – Någonting jag ångrar

Jag ångrar att
 
jag har låtit andra styra över mina kälsor och tankar.
jag har ställt så höga krav på mig själv.
jag har sagt ja trots att jag ville säga nej.
jag har blundat för mina behöv för att vara andra till lags.
jag har burit skuldkänslor utan att jag har varit skyldig.
jag inte har sett min egen kraft och inte trodde på min förmåga.
 
 

Asså va sjutton..

Mens, ont i hals, rygg, nacke och huvud. Och inga värktabletter får man heller inte ta. Känner att detta verkligen är en lyckad dag för mig! Om det är så här imorgon på operationsdagen så vet jag inte vad jag gör. Kommer ju liksom redan vara helt mörbultad efter operationen! Räcker det inte med då? :(

 

 

Måndag - Ny vecka

Ny vecka nu igen, Helgen har faktiskt varit väldigt bra, full fart hela tiden. I Fredags hälsade jag på Freddes syskon och deras pojkvänner. Träffade även Malins son Alex. Han var lite blyg i början men sen släppte de. :) På Lördagen ville dom att vi skulle hänga med till Kalmar och titta på bio, men det var inte förren 21 på kvällen så vi skippade det. Istället åkte vi till Kalmar tidigt och handlade massa till Peter hans pappa. När vi kom hem så åkte vi till garaget och fixade lite med bilen. Slipade och svetasade lite och så. Sen åkte vi hem, beställde kina mat och åt det framför melodifestivalen. Sen åkte vi till garaget igen. :) Och där stannade vi faktiskt till klockan halv tolv på kvällen, haha. När vi kom hem tog vi båda en dusch och deckade ganska fort. :) 
 
Inatt har jag nog sovit ganska så åt helvete med kroppen. Kunde knappt röra nacken när jag vaknade.. Hoppas de släpper sen. Ska nog ringa Sara och beställa en tid till massagen jag fick i julklapp. Sen ska jag också besöka Aarbetsförmedlingen. Sen också ringa sjukhuset en sista gång hoppas jag. Operationsdagen är ju redan imorgon! :D Dock kommer jag inte få äta något efter midnatt ikväll, men jag klarar mig nog! :) hehe
 
 

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen

5 Januari 2012. Var de närmsta ett år tillbaka jag kunde hitta! :)
 
 

Dag 13 – Mitt dröm bröllop

Oj mitt dröm bröllop? Det har jag inte äns tänk på hur jag vill ha det. Jag vill ha en fin stor vit klännig med någon fin frisyr. Jag skulle nog tycka att vita med rosa eller vita med röda blommor skulle vara fint att ha. :) Ganska stort skulle jag vilja ha det. Men jag har ju inte så stor släkt i Svergie så det kanske de inte skulle bli. Men jag skulle i alla fall vilja ha alla jag älskar där. En stor fin tårta och god mat. Och så skulle jag såklart vilja ha det i kyrkan.
 
Ja det var lite kortfattat hur jag skulle tänka mig att vilja ha det! :)
 
 

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Stranden på kvällen i Gran Canaria, Playa Del Ingles! :)
 
 

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Jag har alltid oroat mig för döden. Har alltid varit rädd för den. Och jag vet verkligen inte varför. Jag vill inte dö och oroar mig för hur och när de kommer hända mig. Vet att jag inte ska tänka på sånt men de blir så i alla fall ibland.
 
Just nu oroar jag mig också för att jag kommer aldrig skaffa barn, gifta mig och skaffa familj och så där. De är bara en tanke jag nyss tänkt på. Men det är inget jag heller behöver tänka på just nu. Jag är ung och har hela livet framför mig som mamma säger! :)