Vad händer, och fötter?

Jag är fortfarande usel på att uppdatera denna blogg med textinlägg. Ni har tills nu bara fått många inlägg med videos eller bilder. Men jag hoppas att det också uppskattas eftersom det säger mer än alla dessa skrivna orden.
Det har varit väldigt mycket i skolan och är det fortfarande. Mycket julfirande senast och sedan resan till Teneriffa, så det är väl dessa anledningar jag får skylla på denna gång till varför jag inte har uppdaterat. :p 
 
Nu är jul och nyår "äntligen" över iallafall och vi är tillbaka till verkligheten med allt vad det innebär. :) Skolan rullar på, jag är nu inne på min 4:e termin, och har snart exakt två år kvar av utbildningen. Ingenting jag försöker tänka på för ofta utan blickar bara framåt på det jag har att göra just nu. Det är som sagt mycket i skolan, och tyvärr blir det inte bättre av att ha en ganska så tråkig kurs med tråkig lärare. Men det kan ju inte alltid vara liknande matte och natur kurser som jag gillar bäst. ;)
 
Annars händer inte så speciellt mycket faktiskt, också en anledning till usel uppdatering. Fredrik jobbar, jag pluggar och jobbar när det går. På helgerna träffar vi folk, jagar, pluggar, städar, renoverar, går på bio, går på stan, gör olika ärenden o.sv. o.sv. haha. Igår åkte vi till IKEA då mina svärföräldrar var här. Blev lite smått och gott därifrån. 
 
Jag har två nyheter att berätta! Två saker som kommer hända oss detta år.. ;) Men jag kommer inte gå ut med det riktigt ännu eftersom jag inte bestämt ännu om jag också ska berätta det i någon video framöver eller inte... En av sakerna blir nog bara här på bloggen eftersom det känns lite mer personligt här. :) Jag kommer berätta detta när det blir mer dags för det! Kan bara säga att jag längtar ihjäl mig!! :D
 
Mer än så här behöver jag nog inte uppdatera om just nu. Fredrik är ute och städar förrået och jag ska plugga.. Förvånade?? :o :(
 
Bilder från min senaste promenad mitt ute i skogen i snön.  Ni vet hur mycket jag älskar snöö vaa?? <3
 
 
 

Julen i bilder

Ni har fått en video där jag klippt ihop filmer från julen 2017. Tänkte att jag även ska lägga upp några bilder från i julas. Här kommer min jul i lite bilder! :)
 
23 December
 
  
 
24 December
 
 
 
 
 
 
  
 
25 December
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teneriffa, Dag 6 - 8

Vi startar nyårsafton 2017 med att bada och slappa vid poolen. På kvällen äter vi 4 rätters middag på en väldigt fin restaurang. Magisk upplevelse! Året avslutas och även startas på stranden! Första dagen på året spenderar vi på stranden och i havet.
 
 

Teneriffa, Dag 4&5

I denna video får ni se lite av den mest jobbiga fysiska vandringen jag har varit med om. Vi trodde att det skulle vara något heeelt annat än vad det sedan visade sig att vara. Ni kanske tycker det inte verkar så farligt eller att jag är gnällig, men det är svårt att förstå för någon som inte var med.
Nästa dag åker vi och besöker Teide, tredje största vulkanen på jorden. 3 718 m.öh. Häftig upplevelse!
29 - 30 December 2017

 

Teneriffa, Dag 1-3

Här har ni första videon ifrån Teneriffa resan! :)
 
 

Min Jul

Så här såg lite av min jul 2017 ut! :)
 
 
Efter juldagen åkte jag och mannen utomlands, till Teneriffa. Nu är vi hemma igen, så fort jag har tid kommer ni få se bilder och videos därifrån! :)