Du växer!

Usch vilken dålig uppdatering det är på bloggen just nu. Eller jag ska inte säga att det bara är just nu, utan att det oftast är så nu för tiden. :/ Känner som vanligt att jag inte har så speciellt mycket att skriva om och det är nog den största anledningen till dålig uppdatering. 
 
Luna växer för fullt. När jag tog ett kort på henne när hon satt ner märkte jag verkligen att hon växt en del. Man ser det speciellt på benen som är längre, huvudet som är större och även på öronen. Vi vet ju att valpar växer fort, så det gäller att njuta av denna valptid även att den ibland är väldigt påfrestande också. :) Vi har även varit med henne hos veterinären för första gången. :( Vi har tyckt att hannes ena öga har runnit ovanligt mycket och även sätt att hon haft något i ögat. Vi åkte in och tittade för säkerhetsskull eftersom ögonen är väldigt känsliga. De tyckte se något i ögat också, som de fick bort med att spola saltlösning i ögat. Vi fick även hem lite ögongel för att ge om det skulle fortsätta eller ifall hon skulle få något i ögat igen. Får hoppas på att det blir bättre. :)
 
  

<--- 8 veckor gammal          11 veckor gammal --->
Ser ni någon skillnad? :)
 
Förra helgen var vi ute på landet och tittade på Rally, Dackerallyt som det heter. Fredrik har en gammal kollega som bor i ett så fint hus med stor fin trädgård på landet. Vi var ett par kompisar som grillade korv innan rallyt och sedan grillade kött när det var slut. Luna var med och det gick jättebra då hon kunde vara lös på trädgården. Springa och leka av sig lös ibland är verkligen något hon behöver. Rallyt var lite högljutt för henne så vi fick sitta nere på trädgården med henne under tiden, (rally går utanför hans tomt). Hade verkligen en jättetrevlig dag!
 
  
 
Igår var vi och tittade på vårt nya boende. De hade visning i ett av kedjehusen som inte ännu är sålt. Golv, kök och badrum var nu på plats så man fick en lite bättre bild på hur det ska se ut sedan när vi flyttar dit. Träffade lite grannar som också ska flytta dit, grillade och så där.  Nu är det ungefär prick ett halvår tills vi flyttar, så det börjar äntligen dra ihop sig. 
 
Imorgon, Torsdag 21 Juni åker vi upp till Föräldrarna för att fira midsommar. Det blir en lång midsommarhelg då vi ska fira både Fredag och Lördag! :) Så roligt att hela familjen är samlad för en gång skull och kan fira alla tillsammans. :)
 
 

Välkommen hem!

Nu har vi fått hem vår nya lilla familjemedlem, Luna! 😍