Ett år! ♥

Jag älskar dig hjärtat!
 
 

Jo då, jag lever

Haha jag har nog inte bloggat på en månad nu. Men det gör väl inget, har varit ganska sköönt. Jaha vad har hänt sen sist då..
 
1. Jag har blivit moster för tredje gången, 4 Februari. :) Grattis älskade syster och Andreas. Det blev en liten Emil.
 
 
 
2. Jag har fått jobb! Söte massa sommarjobb i hemtjänsten har har nu fått i Moheda. Det ligger 1,5 mil utanför Alvesta. Jag har precis blivit klar med att gå bredvid. Jag har fått ett schema att gå efter. Men det är bara på 50% eftersom jag jobbar hälften av en annans schema. Utöver de tider jag har på schemat så ska jag lägga mig tillgänglig att jag kan jobba mer. :) Får se hur mycket jag ska jobba innan sommaren nu, men sen blir det ju hela sommaren. Sköönt.
 
3. Jag har varit kattvakt en vecka (intressant att veta va?) haha. Ett par kompisar i Alvesta åkte till Åre och då ställde jag upp att ta hand om deras kattunge. Till en början var hon hemma hos oss. Men det gick verkligen inte eftersom hon var så sjukt lekfull. Vi kunde inte sova om nätterna. Så jag fick lämna hem henne och kolla till henne varje dag istället. Saknar henne massor. :(
 
 
 
 
 
 
 
Ja det var väl det.. Haha. I helgen var vi i Hultsfred. Fredrik festade med Patrik och hans gamla kompis. Dagen efter skulle vi fira hans mormor som fyllde år. Men ja, han kom inte upp alls. Hade migrän halva dagen.. Innan vi åkte hem till Alvesta åkte vi förvi Mörlunda och hälsade på. Eva och dom var där med barnen så då fick jag träffa Emil. Lite kort och intensivt men ja. :( Nu ska jag sova, jobb imorgon!