Köpt bostadsrätt

Jag och Fredrik har i princip försökt flyttat från den lägenheten vi bor i nu sen vi flyttade in.. För ett år sen så frågade en av hans kollegor på jobbet om han var intresserad av att köpa hans bostadsrätt. Han och hans tjej har en son på 4 år och nu tycker dom att en trea börjar bli för litet för dom. Men för ett år sen hade inte Fredrik några planer alls på att köpa en lägenhet.
 
Så vi fortsatte att leta och leta efter en hyresrätt. Vi bor i Alvesta och redan från början har vi velat bo i Växjö. Vi brukar säga att Alvesta bara blev en liten mellan landning. :) haha. Men detta med att hitta en lägenhet att hyra här omkring är verkligen helt hopplöst. I alla fall för våran del. Man måste typ ha stått i kö i 10 år för att äns ha någon chans på en lägenhet i Växjö...
 
Så frågade hans kollega samma fråga detta året till Fredrik. Om han ville köpa hans bostadsrätt. Denna gång sa ha att han skulle tänka på det. Och eftersom vi hade gett upp hoppet att få en hyresrätt så bestämde vi oss faktiskt för att köpa denna bostadsrätt!
 
Ja så nu har vi alltså köpt oss en lägenhet! :D Och vi är jätte glada över det. Det är en trea som ligger i Växjö. Det är väldigt nära till stan. Någon km bara. Och Fredrik har även också bara någon km till jobbet. Vi har varit och tittat på den eftersom det är Fredriks kompis/kollega som har den. Den ligger i ett jätte fint område. Jätte fina lägenheter och villor. Vi kommer flytta in 1 Juli, eller så fort dom har flyttat ut runt omkring där. :)
 
Vi båda längtar så vi spricker! Ni förstår nog inte hur skönt det kommer bli för oss. Eftersom vi har en sån skit bostad som vi har nu.. Verkligen slippa denna lilla lägenhet och alla människor här.. Det kommer vara så jäkla roligt att få göra vad man vill och ändra på allt till de som man själv vill ha.
 
Vi har redan skrivit ner en lista på vad vi ska göra i lägenheten och vad vi ska köpa! :) Jag kommer äntligen få inreda som jag vill. Och vi kommer kunna kalla det för "vårt hem"! Vi har redan skaffat ett gemensamt konto, så vi har redan börjat spara pengar också!
 
Så i Sommar kommer jag äntligen bo i Växjö! :D
 

Ska bli moster! <3

I helgen fick jag reda på att jag ska bli moster igen! :) Nu var det syster Annas tur att bli mamma. :) Hon är redan i vecka 13, så hon kunde verkligen hålla sig att inte berätta något innan vecka 12. :p Som det ser ut nu så kommer den lille 3:e Oktober!
 
Grattis älskade syster & Alexander! <3
 

Helgen snart slut

Snart är denna helg också slut. Vi har faktiskt varit hemma hela helgen. Jag har jobbat varje dag, idag jobbar jag kväll. Ganska drygt om jag ska vara ärlig, men men. :) 
 
Sen i Tisdags har Fredrik varit sjuk. Hosta, feber, huvudvärk, halsont, förskyld. Har haft 40 grader feber till och från hela tiden. Har varit som ett element alltså. Haha. Har varit ganska jobbigt, har fått tagit hand om honom hela veckan. Nu hoppas jag att han är frisk, kanske inte helt dock. Nu är han ute och jag jagar med Fredrik. 
 
Jag börjar jobba kl. 17 ikväll, och innan det ska jag försöka städa ur alla baskilusker ur lägenhet.  Haha :) Speciellt säng kläderna..
 

Det vanliga som har hänt

Jag är fortfarande lika lite aktiv här. Och det är för att jag inte har nått internet och att jag inte har något att skriva om.. :( Har inte äns hänt nått nytt eller speciellt sen förra gången. Haha. Både jag och Fredrik jobbar om dagarna och sådär.
 
Denna helg är vi i Hultsfred eftersom vi hade ett ärende här igår. + att vi var ute i skogen och sköt lite lerduvor med hagelbössa. :) Fredrik övar ju mycket på det nu eftersom han håller på med jägarexamen. :p Till och med jag fick och vågade skjuta med hagelbössan. haha. Det var as kul faktiskt.
 
Imorgon ska vi åka hem igen. Jag jobbar två helger i rad nu så det blir att vara hemma lite. :) Nu har jag en hund i famnen snart som vill gå ut, haha så det är väl bara att röra på sig då. :)
 
 
 
Ja, vi sköt upp ett antal skott. :) Uppåt 100 skott blev det. (y)