Trevlig helg

Jag har inte koll på helgerna som har passerat när jag inte uppdaterar här så ofta tyvärr. :( Men i alla fall så var det senast vi var nere i Hultsfred/Mörlunda. Den helgen var mycket trevlig. Jag spenderade mycket tid i Mörlunda faktiskt. På Fredagen åkte Emma och jag till Berga badplats och badade. As skönt att äntligen vara en dag på stranden med en som också tycker om det haha. :p Var ganska varmt faktiskt både i solen och vattnet.
 
Eva och hennes familj kom ner på Fredagen till Mörlunda också. Så när vi åkte till mamma och pappa efter badet så var dom redan där, även Anna och dom. Så mamma hade alla sina döttrar med respektive sambo hos sig den helgen. hehehe! Kommer inte ihåg om det var på Fredag eller Lördags kvällen vi käkade kräftor också. Fredrik kom ner på kvällen med lite kräftor vi fiskade för något år sen.
 
Sen var jag där nere dagen efter också och alla åkte och badade i Berga igen. Eller ja vem doppade sig? Jag, Anna, Emma och ungarna? ;D Det var inte så varmt i solen den dagen för de blåste tyvärr. :( Emma fyllde ju såklart 20 år på Söndagen också som vi firade! ;D <3 Stort grattis syster!!
 
Men som sagt jag hade en väldigt trevlig helg med hela familjen samlade! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                             Snacka om fejk bruna ben med snapchat filter! :D

Emma har många fler och bättre bilder! -----> xempa.blogg.se
 

Rix Fm Festival

För två helger sen var det Karl Oskars dagarna i Växjö. På Fredagen var vi ute med ett par kompisar. Spenderade rätt mycket av kvällen framför scen eller i öl tältet. :p
På Lördagen var vi ute igen. Fredrik och jag var ute tidigt för att kolla på Rix Fm medans alla dom andra kom ut senare. Var två mycket trevliga kvällar den helgen! (y) Bonus att man kände bartendern som jobbade på Lördags kvällen också så man kunde betala för t.ex. en cider eller en öl varje gång man beställde även om det var en eller tio man beställde åt gången. haha! :p