Snart jul redan..

Snart är det redan jul, då det är första advent redan nästa helg. Och jag fortsätter på mitt spår att inte uppdatera bloggen så värst mycket. :( Nu är det två månader igen sen sist (haha).
 
Senast jag skrev berättade jag att det var dags för mig att gå ut på VFU igen och att jag inte såg fram emot det alls. Nu har hela VFU perioden passerat och jag hade det verkligen jättebra på förskolan. Var med 21 st. 5 åringar, så det var både roligt, jobbigt och lärorikt. Som det ska vara med andra ord! (a)
 
Nu har nästa kurs i skolan börjat.... matematik. En kurs jag haft olika känslor inför då man hört så olika om den innan vi började med kursen. Måste säga att den är bra och rolig faktiskt. Okej, den är ganska krävande ibland men jag har aldrig haft så bra lärare i min skolgång som nu och matte har aldrig varit roligare och mer spännande att läsa än vad det är nu. :) Matematik i skolan fungerade ungefär "så här ska du göra" "så här räknar du ut detta".. Men eftersom vi läser matte nu på ett sätt där vi också själva sedan ska lära ut matematik så är det helt annorlunda. Det vi lär oss nu t.ex. om varför man gör som man gör skulle man ha fått lära sig i skolan när man räknade matematik. Man får verkligen en helt ny syn och förståelse för så mycket när man läser till förskollärare för att själv sedan lära ut till andra. :)
 
För någon helg sedan åkte jag och F till Kosta julmarknad, på deras invigning. Kikki Danielsson var där och vi tittade även när de tände upp all julbelysning på Kosta julmarknad. Köpte brända mandlar och lite, var såå mysigt! (a)
 
Skolan rullar på som sagt och jag jobbar när jag får och kan. Har varit på en ny förskola nu och blivit vikarie där också. En förskola ute på "landet" med massor av djur, det trivs jag med så bra! :) Här hemma är vi snart färdiga med ALL tapetsering. Lilla sovrummet/datarummet har jag och F tapetserat färdigt helt själva nu. Igår började vi slänga upp tapeterna i stora sovrummet.... Ska bli sååå skööönt när detta är färdigt!!
 
Igår var jag ute med en kompis ifrån klassen, spelade bowling och hade allmänt roligt. Var länge sen jag var ute med någon tjejkompis faktiskt, hehe.
 
Framöver kommer fortsättningen från bröllopet i bilder också! Så håll utkik. ;)
 
 
 
  
 
  

  
 
 
 
 
Såå gooda drinkar! (a)