2016/10/11

Nä men hej alla som läser detta inlägg. Nu ligger jag efter att blogga igen. :o Vet ju inte riktigt vad jag ska skriva om.. ;( Dagarna rullar på i samma takt som vanligt. Nu när det börjar bli mörkt ute så känns dagarna mycket kortare och därmed känns det som tiden går fortare. Det är jättemysigt att cykla till förskolan kl. 06:15 när det är mörkt och inte knappt en ända bil ute. Nu fattas bara snön som för den delen inte ska komma förräns om en månad enligt mig. :) Det är så grått och trist denna tiden på året bara. Jag påverkas mycket av det genom att jag känner mig mycket mer "nere".
 
Men men. Jag jobbar för fullt om dagarna iallafall. Även hemma kämpar vi på med tapetseringen. Eller ja förarbetet till tapetseringen som är så där dööö tråligt men såå viktigt. Vi ska kolla igenom väggarna en sista gång idag när Fredrik kommer hem. Så slipar vi de sista små ställerna som behövs. För i helgen kommer Svärfar och hjälper Fredrik att tapetsera. :D Hoppas verkligen dem hinner färdigt allt. :) Änligen blir det av och man inte behöver bo i en byggarbetsplats längre. ;)
 
 
 
  
 
 
 
Åh jag vill inte bo så här längre. Känns som man äter och andas damm ifrån allt slipande. Äntligen är det förhoppningsvis klart nu snart. När vi ska tapetsera dem två andra rummen får vi slänga ut allt ifrån rummen tror jag så det blir så lätt som möjligt. Bara jobbigt med alla möbler som dammar igen. :/


Har du något namn?


Ska jag komma ihåg dig? :)

E-postadress: (bara jag som ser, mohaha)


Din filur... Har du någon blogg/hemsida?


Vad har du på hjärtat?