Boende, vårt hotell i Thailand

När det gäller boende i Thailand så har man ju rätt många alternativ. Vi bokade vår resa genom Ving, därmed bokade vi flyg, hotell o.sv. samtidigt. Man kan ju boka ett hotell på egen hand och flyg t.ex. som säkert skulle bli billigare än genom Ving. Men eftersom detta var vår första resa tillsammans så bokade vi allt i paket för allt var nytt för oss. Om vi reser tillbaka en annan gång så kommer vi säkert boka allt på egen hand, inte genom något bolag. Det finns ju dem som är i Thailand i någon månad då dem flyttar runt i landet. Och då måste man ju boka olika många nätter på olika hotell.
 
Men ja, hotell finns det ju gott om. Man kan även bo i bungalows, både vid stranden och inte. Det är nog också ganska populärt i just Thailand.
Vårt hotellet hette i alla fall Pech Hill Resort. Jag tyckte om hotellet, det var inget fel med det. Det ända man kunde "gnälla" på var kanske på badrummet när man duschade så rann det ner vatten på golvet så hela golvet blev blött. Vi tog upp det med Ving personalen och hon ville gärna ringa någon som kunde komma och titta på det på vårt rum. Men vi sa att det inte behövdes för det var inget jätte stort problem. Hon berättade att allt som har med avlopp att göra i Thailand är ju ganska enkelt byggt och gjort, och det förstod vi eftersom detta hade vi märkt.
 
Rummen på hotellet var lagom stora, liknande hotell i Svergie. Balkong mot en av poolarna (hotellet hade tre pooler). Dem var också jättebra. Man kunde sitta i poolen och beställa från barerna och dricka sin drink i poolen vid baren. Fanns många bra solstolar, man fick oftast plats. Underbar personal!! Alla som jobbade där var så otroligt bra, snälla och trevliga. Vi pratade massa med ett par stycken. Frågade dem om massa olika allmäna saker. Så de flesta i personalen kände igen Sara och Fredrik på hotellet sen. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi var där under jul tiden. Och det märktes sista veckan! (a)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Har du något namn?


Ska jag komma ihåg dig? :)

E-postadress: (bara jag som ser, mohaha)


Din filur... Har du någon blogg/hemsida?


Vad har du på hjärtat?