Måndag, ny vecka igen

Jag tycker verkligen dagarna och veckorna går jätte fort förbi. :o Om en vecka är vi redan framme i September också. Nu är det i alla fall Måndag och ny vecka igen. Just nu håller jag på att städa hela lägenheten. Var och köpte en ny dammsugare igår, äntligen! Blev en sån som mamma har hemma, älskar den. :) Och här kan jag säga att det verkligen behövs städas. Fredrik jobbar som vanligt. Tror de är nästa vecka han ska börja jobba shift eller vad det är. Han ska börja på dagen och sluta runt kl. 01.00 på natten i alla fall. Så kommer han vara ledig på Fredagar. :)
 
I helgen ska vi åka ner till Hultsfred igen. På Lördag är det ju Hultsfred marknad, och den vill jag verkligen gå på. Den bästa marknaden där nere ju. Vet inte om jag ska gå med mamma och dom, för jag antar att dom också ska dit. Eller om jag går med Freddes familj. Tror inte jag behöver köpa något men det är ju alltid kul att gå där i alla fall. På Söndag flyttar jag till Alvesta också. Ska dra med mig lite saker. Dock blir det ju inte så mycket eftersom jag inte behöver ha med några möbler. :p
 
I höst ska vi åka till Gekås också tror jag. Eller jag ska i alla fall det. haha. Blir nog sånnafall med familjen Nord. :p Nu ska jag fortsätta städa innan han kommer hem från jobbet. :)
 
 
 

 

Snart så

Bra en vecka kvar nu! :)
 
 

Fredags humor

 

Träning

Då är det bara att träna! :) Men jag kommer ju inte ha annat än tid sen så.
 
 
 
 
 
 
 

Älskade Joel

Igår var Emma och jag i Vetlanda och hämtade Joel. :) Så nu är han här hela helgen. :p
 
 

Jag är seeg...

...På att blogga. Ikväll kom jag hem från Alvesta. Har varit hos Fredde sen i Måndags. Har haft det ganska lugnt och skönt där faktiskt. Imorgon jobbar jag igen. Bara tre dagar kvar på jobbet. Herregud, vad det har gått fort. :o Nu är denna sommar snart över. :( Kommer bli både skönt och tråkigt att sluta jobba faktiskt. Men snart flyttar jag och börjar på nytt. :)
 
Nästa Fredag ska i alla fall jag och Jennie åka till Göteborg. :) Och sen ska jag spara resten av pengarna och även dom två sista lönerna jag får. Ska försöka spara så gott jag kan i alla fall.
 
Måste också lägga in massa bilder från mobilen på datorn. Har inte gjort det på länge nu. Imorgon fyller syster Emma hela 18 år. Herregud :) Ingen liten tjej längre. :)

Körkort borta

Har ju ganska glömt berätta att jag tappade bort min plånbok i Nacka. :p haha. Jag och Fredde var på Subway när vi skulle hem. Vi gick till bilen och jag la mackorna på bil taket, även min plånbok. Och där blev den kvar. Vi åkte tillbaka och hittade den igenstans, så jag ringde polisen och förlustanmälde korkortet och spärrade bank kortet.
 
När vi sedan var påväg hem så hade en tjej ringt mamma och sagt att dom hittat min plånbok. I alla fall så fick jag hem den idag och även bank kortet! :) Så nu har jag beställt protein pulver till Emma och mig. Hallon och Jordgubb. :p Ska ju nämligen börja träna lite smått när jag snart flyttar då jag inte kommer ha så mycket att göra om dagarna. När jag flyttar skriver jag inte här riktigt än. :p
 
En vecka kvar på jobbet nu bara. Känns både skönt och väldigt tråkigt. :( Men men så är det. hehe.
 

Blogg Makeover

Nu har min blogg äntligen blivit lite ny till utseendet. Haha eller ja typ allt på den. :p Finns lite små saker till att fixa men det ska jag göra så fort jag hinner och orkar. Ni kanske inte äns lägger märke till de saker som inte riktigt fungerar än så. :p Hoppas i alla fall inte det. Tack Emma för all hjälp!!
 
Kommer som sagt ändra lite mer på den, och under tiden kommer jag sätta lösenord på bloggen då, om något blir fel och bloggen ser konstig ut. :p Så det är inte bara för ni inte ska kunna läsa. Lösenordet kommer försvinna sen när jag är klar! :p
 
Vad tycker ni om den nya desigenen??

Stockholm Del 3 Cruisingen

När vi kom hem från Bug Run var de massa tjejer hemma hos Carro och Max. Då var det bara att hälsa på alla dom också. :p Dock minns jag inte namnen på hälften av dom. Snäll som jag är. :) Dom var i full fart att göra iordning sig. Jag och Fredde skulle åka med Max i bläsern (hur det nu stavas) och alla tjejer skulle åka med Maxs andra stora bil. Vi hann åka till Max jobb och hem till han för att hämta hans syrra och pojkvän. Och dom var inte äns klara då när vi kom tillbaka. :p Men sen kom vi iväg i alla fall.
 
Vi åkte ner till Freddes gamla jobb och lämnade hans golf där. Vi skulle hem tidigt eftersom vi skulle gå ut med Cindy och åka 33 mil dagen efter. Först trodde jag att jag inte skulle komma upp i bilen, men det gick ganska bra. Vi åkte till Svea gatan där Cruisingen skulle äga rum. :p När vi kom dit kan jag säga att det var ett antal personer som kollade på oss och tog massa kort. haha. Det roliga var när Max drog på låten "Bad boys" när poliserna såg. Alla bara skrattade åt det. :)
 
Vi hoppade av och på bläsern några gånger eftersom vi skulle ha lite kort från marken på cruisingen också. Sen träffade vi Dennis. Vi fick låna hans kamera ett tag, och det märktes att den var lite bättre. :p Vid elva åkte vi hem till lägenheten. Men jag kan säga att vi inte var hemma förrens vid ett. Det tog alltså två timmar att ta sig igenom stan... :o Väl hemma gick vi ut med hunden och somnade ganska direkt. Max och Carro kom hem runt halv fyra. :p
 
 
Tjejerna som åkte med den gula bilen. Carro till höger.
 
 Gustav, Martin, Victor & Max
 
 
 
 
 Liten bil Fredde har till skillnad mot Maxs bilar. :p
 
Jag & Max bredvid hans pappas bläser! Jag var kortare än motorhuven. :p
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Patrik i högsta hugg med att ta kort! :) | Kort taget uppe från ett tak!
 
Uppe från ett tak.
 
Trött tjej med huvudvärk på väg hem!
 
Utanför Gröna Lund.
 
 Plattan!
 
 
 
 
 
 
 
 

Stockholm Del 2 - Bug Run

På Lördagen vaknade jag och Fredde vid halv nio. Vi mötte Victor ute på parkeringen och åkte till en mack där vi skulle träffa några andra klockan 9. Det var fyra stycken andra där då. Sen åkte vi och hämtade en till och så åkte vi iväg till Tierp Arena på Bug Run. Det låg lite uppanför Uppsala så det tog ett tag dit. Vi åkte bubbla också. När vi kom dit betalade vi och fick våra armband. Sen körde vi in och parkerade bilarna. Vi gick och tittade på banan där dom tävlade med bilarna. Och så gick vi och tittade på utställningen på alla bilar. Det var i princip det vi gjorde där. Men fy sjutton vad varmt det var. Trodde jag skulle avlida några gånger. haha.
 
När vi åkte hem tog vi en sväng genom Stockholm. Och då hade Cruisingen redan börjat lite smått. Var många som tittade bara för man kom i en bubbla. :p Hälsade på Patrik då för första gången också. Han var i högsta hugg att ta bilder! :)
 
 
Fredriks och Victors!
 
Campingen
 
 
 
 
 Mitt! :)
 
 
 Arenan
 
 
 
 
 
 
 Nyfikna pojkar. :p
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ganska låg faktskt. haha
 
Herbiiieee!
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Victor.
 
 
 
 
Från vänster: Mattias, Frida, Tim, Victor, Fredrik. Tjejerna i mitten minns jag inte! :p
 
 

Stockholm Del 1

Vi kom till Stockholm runt sju på kvällen. Då tog vi en runda direkt inne i stan så jag skulle få se lite. Sen åkte vi till Heron City. Ett väldigt stort köpcenter. Vi gick runt där lite och tittade bara medans vi väntade på Denns (Kompis nummer 1 haha). Vi mötte en annan innan han kom också.
 
När vi hade varit där ett tag så åkte vi till Hammarby backen. Dom åker skidor där på vintern, och på sommaren är det många som går upp där och tittar på utsikten. Var jätte fint men mer jobbigt att gå upp. Haha. Det coola var också att jag var ca 10 meter från ett rådjur. Jag trodde den skulle springa iväg direkt som dom gör i Småland. Men i Stockholm är dom så vana vid människor.
 
Sen åkte vi och käkade och drog till Max och Carro, där vi skulle sova. Dom skulle nästan gå och lägga sig då precis så vi satt och snackade ett tag bara. Det första Max sa till mig var "Heey, Max. Vi har hört så mycket om dig". Haha. Jag och Fredde gick en promenad med deras hund Cindy. Världens minsta och sötaste hund. haha. Fick tyvär inget kort på henne!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Backen är ännu mer brant än vad som syns på bilden. Det som syns är typ bara hälften av hela backen. Det är en till backe efter den som syns på bilden. De där är bara början. :p haha.
 
 
 
 
 
 
 
Man behöver inte alltid se bra ut på bild! :p
 
 
 
 
 
 
Näära! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Två glada människor

Är hemma från Stockholm nu och så här trött har jag nog aldrig varit. :) Det har varit as kul verkligen, men också väldigt jobbigt på ett bra sätt. Vi har ju hunnit göra ganska så mycket under två dagar bara. Just nu orkar jag inte ladda upp massa bilder på bloggen. Jag kanske börjar med det imorgon. Allt kommer inte komma i ett inlägg heller. :p
 
Har haft det väldigt trevligt med Stockholm människorna måste jag säga. Vet inte alls hur många jag har kramat, skakat tass (haha) med och hälsat på. :) Lägger upp två bilder som Patrik (fotograf) tog på Stockholm Cruisingen i alla fall. 
 
 Två glada människor på Stockholm Cruising!
 
 
"Nykterhet test Fredrik?" Som Patrik sa. haha 
 

Stockholm

MOT STOCKHOLM! :)
 
 
 
Denna bild är tagen av Fredrik, när han bodde i Stockholm!
 

Barn också?

"Vi pratar om dig nu. Först pratar du om ringar och sen om att köpa saker till lägenheten. Victor: Har hon börjat prata om den biologiska klockan också?"
 
Hahaha ja ibland kan det ju bli lite fel alltihopp. :)