Donna Lewis - I love you always forever

Hörde denna på Mix Megapol här om dagen, och nu är det den ända låten som spelas på min Spotify typ. :)
 
 
 

Läsar fråga

Haha såg precis att jag hade en fråga i en kommentar. :)
 
 
Ja du, det har jag ganska lätt för att svara på. :) Det jag gillar mest på mig själv, det är mina ögon. Jag tycker att jag har väldigt fina ögon p.g.a. färgen på dom. När jag var liten var dom blå, sen gråa och nu har dom nog stannat på denna gröna färg. Det är fakiskt väldigt många som har kommenterat och sagt att jag har jättefina ögon med så! :D
Här är en bild som dom syns ganska bra på. (y)
 
 
 

Step Up

Genre: Romantik, Drama
Handling: Tyler Gage blir efter att ha brytit sig in på Maryland School of Arts och vandaliserat dömd till samhällstjänst och vaktmästare till skolan för att betala skulderna. En balettdanselev på skolan Nora Clark får upp ögonen för hans street dance. Nora söker desperat efter en danspartner till examenshowen och Tyler erbjuder sig.
Medverkande: Channing Tatum, Jenna Dewan, Josh Henderson, Damaine Radcliff, De'Shawn Washington m.fl.
Betyg: 6/5
Kommentar: Eftersom min favorit skådespelare (Channing Tatum) är med i denna och jag älskar dans så får den detta betyg. Jag hängde verkligen med i filmen när dom dansar, och jag vill bara kunna göra detsamma. :)
 
 
 
 

Ont i hela ryggen

Kan ju säga att jag har ont i hela ryggen idag efter den där vattenruschbanan igår! :D Hm underbart, verkligen. haha. Det är bara att gilla läget när man haft lite kul. :) Hatar dessa Måndagar då man alltid får sitta hemma själv hela dagen eftersom alla andra jobbar och går i skolan. Finns miljoner saker jag skulle behöva göra idag faktiskt, men än har jag inte orkat bry mig om det. Kanske skulle ta och sätta mig med matten och sedan skicka in hemprovet i natur som jag är två veckor sen med snart. :O Men Anneli som är så snäll kommer nog inte klaga. (y)
 
Ska försöka fixa de sista med min nya header sen också. Är ju inte blond längre, kan ju inte ha den där headern då heller. :) Det får mig att tänka på att jag nog ska färga håret mer brun rött denna vecka. Och verkligen välja en annan färg och märke. Den jag har nu är ju helt hopplös. Har blivit jätte ljust på bara två veckor eftersom det känns som man drar ut all färg varje gång man duschar. Slutar ju aldrig rinna rött vatten.. :o Om färgen går ut lika fort med detta andra mäket så får jag väl bli brunhårig igen.. För så här mycket kan jag ju inte färga håret. :(
 
 
 

Helg i Tranås

Nu är Emma, Anna och jag hemma från Gripenberg (där Eva nu bor, men säger alltid Tranås i alla fall). Det har varit jätte kul att vara där denna helg faktiskt. När vi kom dit i Fredags var dom inte hemma, och kom inte hem förräns någon timme efter vi kom. Så vi satte oss och kollade på Fångarna på Fortet. Sen när dom kom var det inte så mycket mer än att gå och lägga oss. :)
 
I igår (Lördags) så skulle vi baka hela dagen, och det gjorde vi verkligen. Vi skulle baka eftersom dom ska ha massa att bjuda på när deras flicka kommer. :) Vi bakade typ 122 st bullar, 70 rutor kärleksmums och nästan 50 st Dumlekakor. Väldigt gott. (y)
 
Idag så vaknade vi ganska tidigt eftersom vi skulle åka till Bad huset i Mjölby. Vi var väl där typ vid 10 till klockan 12. Har inte vågat åka vattenrutschbanan där innan, men idag gjorde jag det. Deas och jag tävlade hela tiden om vem som fick den bästa tiden. När han nådde mitt rekord så gjorde jag nytt rekord igen direkt efteråt, så jag vann! :) hehe. Jag åkte på 8.55 sek som fortast och det bästa någon haft där var 7.23 tror jag. Så nästa gång ska jag fan slå det, är ju bara 1 sek, ifrån typ. :D Kul hade vi iallafall. Sen testade vi att sitta i bubbel poolen som jag aldrig gjort innan. Blir inte förvånad om jag har blåmärken imorgon för allt vatten tryck jag fått på mig. :)
Längtar redan tillbaka till de bad huset!
 
Jag vet att jag är snygg med blött hår när jag badar! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brukar de vara så här? :)


Påväg hem

Sitter på bussen och är påväg hem från skolan. Så nu är det helg för min del igen. :) fick veta att de inte är någon skola för någon nästa torsdag, och inte för mig heller då. (y) har haft ont i magen hela dagen idag faktiskt. Vaknade vid 02 inatt av panik för jag hade så ont.. :o kan kanske ha varit för jag råkat svälja munskölj medlet. Hmm.

I helgen hoppas jag att Emma vill följa med mig till syster Eva. Vi ska sånnafall hjälpa henne att baka en massa som hon kan frysa in. :) helgen efter de hoppas jag också blir som planerad. (a)

 

 
 

Mr. JayEm älskar bröst

 
 

Tisdag

Kom hem från älsklingen igår, vart där nästan hela helgen. Tack fina du! <3 Hade inte så stor lust att gå till skolan idag eftersom jag var ovanligt trött och inte gjort min läxa på de där nio sidorna. Men jag hasade mig dit iallafall som tur var. :)
 
Imorgon ska jag vara hos tandläkaren på morgonen och jag vet knappt inte äns vad jag ska göra där.. Måste iallafall säga att jag tror jag fått fler hål sen jag var där senast och fick en tid för att laga ett hål. Måste ju få en tid till att laga dessa med innan året är slut. Sen ska jag nog fan sköta tandborstningen när det kommer kosta att gå till tandläkaren. :) Ska också besöka de där människorna jag inte gillar på arbetsförmedlingen... Har varit arbetslös i tre månader nu men inte har jag fått nått papper på att jag ska på möte. Blir galen på dom där..
 
Nu ska jag försöka sätta mig och räkna lite matte. Bestämde ju trots allt datum för prov idag också.. Har natur hem prov att göra med ja.. Stressen och oron börjar faktiskt komma nu. :(
 
 
Bilden är från igår då Anna och jag lekte lite med bubblor. :)
Den är också tagen från hennes blogg!
 
 

Rivalerna

Genre: Komedi
Handling: Kongressledamot Cam Brady har suttit ohotad på North Carolinas politiska tron i många år och hade planerat att göra så i fortsättningen också, men i årets val får han oväntat motstånd i form av det lokala turistkontorets naive chef Marty Huggins. När valdagen närmar sig och förolämpningarna eskalerar bryr de sig bara om att krossa sin motståndare med allt från smutskastning till personattacker.
Medverkande: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, Sarah Baker, Dylan McDermott m.fl.
Betyg: 4/5
  
 
 

Rivalerna

Ikväll blir det att kolla på bio i Oskarshamn med älsklingen! :)
 
 
 

Högerklicksskydda din blogg

Som några kanske har märkt på min blogg så har jag att det kommer upp en ruta när man försöker högerklicka på min blogg. :) Här visar jag hur du skaffar detta!
 
1. Gå in på din blogg och klicka på design och sedan kodmallar.
 

 
2. Kopiera följande text. 
 
<!--        Script by hscripts.com          -->
<!--        copyright of HIOX INDIA         -->
<!-- more scripts @ http://www.hscripts.com -->
<script type="text/javascript">
<!-- Edit the message as your wish -->
var msg_box ="Tyvärr, du får inte högerklicka på min blogg!";
function dis_rightclickIE(){
    if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3))
        alert(msg_box)
}
 
function dis_rightclickNS(e){
    if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3))
    {
    alert(msg_box)
return false;
    }
}
if (document.layers){
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
document.onmousedown=dis_rightclickNS;
}
else if (document.all&&!document.getElementById){
document.onmousedown=dis_rightclickIE;
}
document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")
</script>
<!-- Script by hscripts.com -->
 
3. Klistra in koden på raden ovanför </head> i din kodmall.
 
 
4. Leta upp kodraden som ser ut så här.
 
var msg_box ="Tyvärr, du får inte högerklicka på min blogg!";
 
Byt ut texten Tyvärr, du får inte högerklicka på min blogg! till den texten du själv vill ha.
 
5. Spara kodmallen, och gör likadant på alla andra kodmallar!
 
Sen är det bara för alla att högerklicka! :)
 
 

En sida av Sara

Som jag skrev innan i ett inlägg så skulle jag ju kanske slänga upp resten av bilderna på mig som jag tog den där kvällen, för jag var på de humöret. :) Och här kommer dom. Man får lov att vara lite ego på sin egna blogg ibland tycker jag! (a)
 
 
 
 
 

 
 

 

 
 
 
 

Frisk nu tack?

Ny vecka nu igen. Och de betyder nya tag med matte och naturkunskap. :/ hehe. Men nu tycker jag också att min kropp ska låta mig vara frisk. Det är jobbigt att vara snuvig på lektionerna i skolan kan jag meddela... Jag vet ju själv hur jobbigt jag tycker att det är när andra sitter och snuvar med näsan på lektionerna, så jag skäms ju inte lite eller så.. :( Sen vill jag faktiskt vara frisk till helgen, för vem vill vara sjuk på helger. OCH så kanske Emma och jag ska åka till Tranås om jag blir frisk. Sånnafall är det väl planerat att vi ska åka och bada i.. ja vad nu stället heter. :) Och kanske bowling?? hehe. (a) Var ju länge sedan faktiskt.

 

 

Vad sjutton är de med mig och flätor i håret nu för tiden? hehe. Går ju till och med till skolan med det. (a)

Här syns ju också min nya röd/bruna hårfärg mer tydligt! :D

 

 


Blogg.se tips

Nu har ju blogg.se gjort så man kan svara på sina kommentarer, och så ska svaret synas under den kommentaren. Men jag har kommit på detta på min och även många andras bloggar. När man svarar på en kommentar så ser det väldigt fel ut i kommentaren. Min ser t.ex. ut så här.
 
 
Som ni ser så är mitt svar mitt i kommentaren. Och detta beror så klart på att det inte finns i koderna hur svar kommentaren ska se ut eller vart den ska ligga. Så om ni inte vill att det ska se ut så här, så svara inte på kommentaren eller så får ni helt enkelt ändra i koderna hur svar kommentaren ska se ut och vart den ska vara. :)
 
Men såklart gäller inte detta om ni har en av blogg.se standard designer och inte har gjort nått med utseendet på kommentarerna! ;)
 
 
 

Ändra muspekare på din blogg

Innan brukade jag ha olika muspekare, men sen ville jag inte ha de längre. Men när jag hade det så var det väldigt många som frågade hur man fick och sån på bloggen och hur man gör. Så denna kategori kommer jag inleda med att visa er det! :)
 

1. Gå in på denna sida. {Länk}
 
2. Hitta en muspekare som du vill ha, och tryck på den så detta kommer upp. Se bild nedan.
 
 
3. Kopiera koden som är in ringad på bilden nedan.
 
 
4. Gå sedan till dina kodmallar på bloggen, och klistra in koden mellan <head> och </head>. Se bilden nedan. O.B.S. Det är inte mina koder på denna bild.
 
 
5. Glöm inte att lägga in koden i alla dina kodmallar! Alltså i startsida, kategorisidan o.s.v.
Spara, och så ska det vara klart.
 
 

Awesome Sara

Ja ibland kan faktiskt jag också flumma i min ensamhet! :) Kommer lägga upp alla dessa bilder som togs denna gång... kanske. haha. Eller en i varje inlägg. ;)
 
 

Min hals...!

Åh nu orkar jag inte med denna förkylning mer. Nu har jag fått ännu mer ont i halsen, svider som bara fan. :( Jag tänker inte vara hemma från skolan en ända dag. Ska väl kunna vara där varje gång när man går en termin bara.. :( Var med mamma i Ica nyss och mötte en tant som jag skulle köpa en boxnings säck och handskar av, fick det billigt så nu har jag det hemma i alla fall. Nu ska bara pappa hänga upp den och jag ska bara bli frisk så jag kan börja träna med den. Ska även köpa några hantlar så jag kan börja med styrka och bygga muskler i armar och rygg. För vissa klagar ju tydligen på min hållning.. :/ jaja. Bara att bli frisk först. :)
 
Sitter och tittar på GP med mamma, men ska nog lägga mig snart. För denna hals är inte alls kul att ha.. Får se om jag kan sova denna natt eller om näsan ska vara helt täppt igen.
 
 
 

Ha aldrig sex med...

 
 

IDK

 
 

Gekås

Om någon ska till Gekås och vill/kan köpa en speciell vinterjacka till mig, så får ni gärna höra av er! :)
 

 
 

Att åka buss

Senaste dagarna har jag märkt att jag stör mig på lite saker när jag åkt buss. Dessa är några av dom.
 
Att inte kortläsaren fungerar.
Det har jag fan varit med om för många gånger nu på en vecka bara. Jag åker liksom bara buss nu en gång i veckan, varför kan dom inte fungera då?? Självklart är det bra att jag får åka med gratis då, men jag har liksom laddat mitt kort med flera hundra kronor nu. Och då kanske jag också vill att det ska fungera så att jag inte har laddat kortet helt i onördan!! Hur svårt ska det vara att fixa en liten, liten maskin?!
 
Att klockan i bussen inte fungerar.
Man kollar på klockan och märker "jaha den fungerar inte för den visar fel tid, okej." Sen glömmer man bort att den gick fel och kollar på klockan igen. "jaha just det, den gick fel ja." Och detta händer flera gånger på en busstur..
 
Hög musik i lurar.
Oftast är det någon jävel som sitter nära en och spelar skit hög musik i lurarna. Ibland så högt att det hörs långt i bussen så att inte bara jag stör mig. Ibland märker man faktiskt att fler än jag stör sig. Och jag som är så irriterad så är detta skit jobbigt!
 
Små barn.
Nu har det blivit så att jag måste alltid ta högstadie bussen till skolan en dag i veckan. Och dem människorna kan man verkligen kalla för småbarn, även att dom går på högstadiet. Det är många av alla som verkligen är omogna. Vissa sitter och skriker på varandra rakt över hela bussen, och vissa pratar högt om "coola" saker. Och man vet liksom att dom pratar högt om det för att dom vill att andra ska höra det för dom tror dom är coola när alla vet vad dom pratar om. Men snälla de är bara pinsamt..
 
 
 
 
 

6 September

Hej! Ja jag lever faktiskt. Blir så knäpp på att jag inte har något alls att blogga om längre. Så nu blir det mest inlägg på de specifika kategorierna, och det får ni klara er med. :) För just ni händer verkligen ingenting kul i mitt liv. Jag går i skolan tre dagar i veckan och kommer hem. Sen händer inget mer om dagarna liksom. Kommer såklart skriva om något kul händer. :)
 
Nu har jag iallafall helg, och jag vet ikke vad jag ska göra hela helgen. Har ju gått och fått lite ont i halsen och så rinner näsan när den inte är täppt.. Tack mamma..! :( haha. Vill i alla fall försöka hitta på något denna helg. :/ Måste också bara säga att Tomatpanini är goooott. :D Är en fralla typ med tomat smak och massa kryddor. :) Ska försöka hitta ett recept på det. Söt som jag är så får ni också bilder på mig. (a)
 
 
 
 
 

What to do?

 
 
 

Öppetider

 
 

Instagram

Finns nu på Instagram. Har haft de länge men aldrig riktigt fattat hur de fungerat. :o Följ mig gärna iallafall, heter sauwraa där. :)
 
 
 

Har du gjort om dig nu igen? :)

Det var kommentaren jag fick av Anders när han såg mig med den nya hårfärgen. :) Jo då det har jag faktiskt gjort igen. Jag skrev ju att de förra bilderna var de sista på mig som blond (för denna gång). Och så blev det. För att vara blond så måste man färga håret blont väldigt ofta eftersom utväxten kommer fram väldigt fort, och jag vill inte förstöra mitt hår mer med blond färg än vad jag gjort. Och dessutom har inte min hårbotten mått bäst över det heller. Så nu är jag röd/brun i håret. :) Blev nöjd faktiskt, så nu får de vara så. :) Vad tycker ni? Kanske inte de bästa bilderna. Och som alltid så ser det bättre ut i verkligheten då man ser allt.