Året som gick

2013
 

Året började både bra och dåligt.
I början av januari fick jag kontakt med min gamla kompis Fredrik. Vi hade inte pratat med varandra på ca två år. Vi började umgås en hel del. Jag var fortfarande tillsammans med Robin i början av året. Men den 18:e bestämde jag mig för att göra slut med honom. Vårt förhållande hade varit jätte dåligt ett bra tag. Jag fortsatte att vara och umgås med Fredrik för han var en av dom som gjorde mig glad och brydde sig. Det var roligt att vara med honom! Jag minns att han ringde mig och frågade om jag kunde hänga med till Läckeby (djursjukhus) med hans hund Casper. Han blev jätte glad att jag ville ställa upp och göra han sällskap.

Eva, jag och hennes gamla kompis Victoria var i Parkhallen och tittade på E-type. Det var jättebra spelning. Sen hände nog inte mer än att Eva och Anna fyllde år den månaden.


Den 23:e februari blev jag och Fredrik tillsammans! <3
Jag var och är världens lyckligaste tjej tillsammans med honom! Samma dag så hade Eva och Andreas dop för Julia. Jag fick vara hennes fadder tillsammans med Andreas syster.
 

I Mars var jag och Fredrik ute på sjön och pimplade.
Det var första gången jag gjorde det. De var lite kallt med jätte roligt. Det var även massa snö och tjock is i Mars. :o Samma dag så var vi och testade på pilbåge. Det var också första gången jag testade det. Svårt var det också, i alla fall till en början. Men sen när man lärde sig lite så var det roligt.

Vi åkte också till Gran Canaria i Mars. Pappa, mamma, Emma och jag.

 

I början av April, var vi fortfarande i Gran Canaria.
Vi kom hem den 6:e April om jag inte minns fel. Vi tog ett flyg väldigt tidigt på morgonen, så vi var hemma någon gång på dagen. Dagen efter åkte jag till Fredrik efter att vi hade kommit hem. Vi åkte då ut med crossen. Jag tror att det var första gången jag satte på en cross och körde. Fredrik skulle lära mig. Det gick inte så bra första gången, massa motorstopp och fel kläder typ.. Haha men det var roligt ändå.

18:e April gjorde jag min operation, öronoperationen. Mamma följde med mig till Kalmar när jag skulle göra den. Det var en av de otroligaste och häftigaste sakerna jag har varit med om. Jag tyckte allt var så häftigt eftersom jag är lite intresserad av sånt där, sjuksköterskor och sjukhus typ. Allt gick bra och jag fick åka hem samma dag. En vecka senare fick jag åka tillbaka och ta av bandashet. Jag var hur nöjd med resultatet som helst!
Fredrik och jag körde mycket cross eftersom den säsongen hade börjat. Vi var en del uppe i deras sommarstuga också.


I Maj fyllde älsklingen 23 år och mamma 47 år! <3
Jag och Fredrik fortsatte att köra massa cross. J Jag körde med cross kläder i terräng för första gången. Läskigt med roligt! Vi började även vara ute mycket och fiska. Det hade ju börjats med det då också.  Vi umgicks mycket med Freddes systers nuvarande ex.
 

I Juni firade jag och Fredrik midsommar uppe i deras stuga, helt själva.
Dagen efter kom Malin, Patrik och Alex dit också. Sen började jag jobba på hemtjänsten i Mörlunda. Jag var ju där och jobbade hela sommaren. Så jag fick allt jobba en hel del.
 
Vi fortsatte att fiska mycket.I Juli var första gången jag fiskade kräftor också. Och det kan ha varit det jobbigaste jag gjort, haha. Jag har så dålig kondition så det var så jäkla jobbigt att gå med stora stövlar fram och tillbaka i skogen. :p Emma och jag var också mycket och badade.

I Augusti åkte jag och Fredrik till Stockholm över en helg. Vi var på Bug Run som låg över Uppsala. Samma dag på kvällen så var vi på Stockholm cruising. Vi bodde hos hans kompisar Max och Carro. Jag fick träffa en del av hans vänner där uppe. Det var en hetsig helg men också vääldigt roligt.

Efter att jag hade slutat jobba så var jag mycket hos Fredrik som då hade flyttat till Alvesta.


Den 1:a September flyttade jag hemifrån för första gången! :D
Jag flyttade till Fredrik i Alvesta. Jag var då alltid i Alvesta, då jag inte åkte hem och hälsade på vissa helger.
 

I Oktober då det var höst, så var jag och Fredrik på olika fina ställen i Växjö.
Pappa fyllde 50 år och Julia 1 år! <3 Vi hade 50 års fest till pappa. Det var jätte trevligt, det tror jag att verkligen alla tyckte.
 

Vi var såklart och besökte kyrkogården när det var alla helgonas helg.
Jag följde med Joel, Eva och Julia till Leos lekland i Linköping. Det var första gången jag var där och det var jätte roligt för oss alla.

I slutet av November så var jag och Fredrik på firma fest som hans jobb hade. Det var på Vida Arena i Växjö. Vi fick dricka och äta helt gratis hela kvällen. Vi kollade även på när Växjö spelade match.

Det var ju aldrig någon riktig vinter detta år, tyckte inte jag i alla fall. Så det fanns aldrig någon riktig jul känsla alls. Jag och Fredrik firade jul med våra familjer. Och nyår firade vi tillsammans!
 

Hemsk start på veckan

Då var påsken och framförallt påsk helgen över. :p Minns inte äns vad jag och Fredde gjorde på påskhelgen. I Måndags var i alla fall både jag och Fredrik lediga, det var ju röd dag. I Tisdags var jag också ledig så vi gick upp väldigt tidigt för jag skulle skjutsa honom till jobbet. Men den dagen började nog på det värsta tänkbara sätt.
 
Vi gick ner till bilen för att åka. Fredrik gick ner före mig, för jag skulle låsa dörren. När jag är nere från trappen så har precis han kommit ut ur den andra dörren och skriker då "Ööhh du... Ring polisen!" Jag suckade direkt och visste att det var någonting med bilen! När jag kom ut såg jag också vad som hade hänt. Vi hade haft inbrott i bilen. Mer behöver jag inte skriva om det här. Men det var första gången någon har skrikit den uppmaningen till mig, och det kändes inte bra..
 
Man har känt sig så jäkla låst utan en bil denna vecka. Men än så länge har vi ju löst det. Vi har båda varit oroliga för precis allt denna vecka och har varit jätte nere typ! Vi ska försöka lämna in bilen på lagning nästa vecka och försöka fixa den så fort som möjligt.
 
Idag är det i alla fall äntligen Fredag! Dessutom så är det ju löne Fredag. Så både min och Freddes dag började bra i morse när vi hade fått in lön på våra konton. Jag jobbade till kl. 11.15 idag, det är underbart väder ute och kommer nog vara det hela helgen, och så är jag ledig denna helg också. Så denna dag har varit lite som ett ljus i tunneln för oss..
 
Nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Sen får vi se vad vi gör. Tar nog en promenad och ikväll blir det såklart Let´s Dance! :))
 

21 år!

Jaha då var man ett år äldre igen då. Känns inte ett dugg annorlunda, haha. :p I Lördags när Emma och jag kom hem från Högskoleprovet så firade vi mig lite. Eva och Joel hade gjort två st. tårtor. Så vi åt dom och öppnade lite paket och så. Fick en Nicer Dicer Plus som jag blev väldigt glad för. Har ju sagt att jag vill ha haft en sån. :) Målarfärg fick jag också (haha). Det är såklart till nya lägenheten. :) Lite pengar och så fick jag också. Trevligt att få träffa Eva och dom igen, blir ju inte alls ofta. :(
 
På kvällen åkte jag och Fredrik upp till Hultsfred. Tittade på gladiatorerna, gick och la oss ganska tidigt eftersom båda var väldigt trötta. På Lördagen stannade vi till efter middagen. Malin och Patrik kom och grillade med oss. Jag fick även en blomma av Malin och Alex, sen en blomma och pengar av Åse och Peter. :)
 
Innan jag och Fredrik åkte hem i Söndags så stannade vi i verkstan och bytte olje filter. Sen begav vi oss hemmåt. Igår fyllde jag ju då år, haha. Och det var som sagt ingen skillnad. Jag jobbade till kl. 16. Jag hade tänt köpa en liten smörgåstårta efter jobbet men det spö regnade när jag kom hem, så jag hade ingen lust med det. Jag fick ett grattis av två brukare i alla fall. Och två i personalen sjöng till mig. haha. :) På kvällen installerde Fredrik The Sims 3, men det gick knappt inte spela utan en riktig data mus. :/ Så han får köpa hem det idag. :) Nu ska jag snart åka till jobbet. Jobbar till kl. 21.30 ikväll...
 
 

Fullt upp i helgen

Jaha det var ett tag sen sist, som alltid. :p Har ju inget bra internet att sitta och blogga med. :( Det blir bättre med det sen när vi har flyttat! :D Imorgon jobbar jag 7-14 och sen åker jag direkt och hämtar Fredde i Växjö. Sen direkt till Mörlunda. Fredrik ska nog vara i Hultsfred hela helgen och jag i Mörlunda. Om jag inte åker upp någon gång till Hultsfred.
 
På Fredag när vi kommer ska jag och Emma baka tårta, två stycken. :p På Lördag åker jag och Emma tidigt till Oskarshamn. Det är dags att göra högskoleprov igen. :) Får se om vi hinner öva något på Fredag. Vi kommer väl vara i Ohamn till kl. 17 ca. Sen på kvällen ska vi fira mig lite. :) Jag fyller ju år på Tisdag. Herregud vad fort det har gått. :o Anna och Alexander skulle nog komma och äta lite tårta i alla fall. Sen får vi se om Eva och dom kommer också. Fredde kunde nog inte eftersom han skulle vara med en kompis som han inte varit med på länge. :)
 
Annars så kommer jag vara helt ensam på min födelsedag, haha forever alone! xD Nä men vad gör de liksom, är ju inget speciellt med de längre. :p Som det ser ut nu så kommer Jennie och hälsar på nästa Lördag också. Hoppas hon inte jobbar bara så hon inte kan komma sen. :( Fredriks pappa ska också komma tror jag. Han och Fredrik ska köpa vapen. :p
 
 
 

Värdefull