Jag har det bra

Jag har det väldigt skönt och bra här i Gran Canaria! :) Det blev visst att jag kunde blogga härifrån. Tänker inte göra nått långt inlägg eller så. Första dagen brände jag mig i solen ganska mycket. Så på fyra dagar har jag inte kunnat sola eller vara ute i solen. Så jag kommer väl inte komma hem brun från denna semester heller.. :( Men det skiter jag i, nu ska jag bara njuta av att vara här. :)
 
Vi har badat i poolen, solat, Emma och jag gymmar varje dag och igår spelade vi sqash också. Väldigt kul men jobbigt. haha. :) Nu är det påsk och det märks verkligen här. Är jätte många turister som kommer. Och i helgen sa dom att hela Amadores skulle va fullt med folk. haha
 
Ikväll ska vi på spansk fest eller vad det var. haha. Vi har fått all mat gratis av en här så vi tänkte gå därför. Vi ska äta spansk mat och lyssna på musik och massa. :)
 
Idag har det varit 23 grader varmt, och det ska bli ännu varmare i helgen! :D Så länge får ni en bild på mig från en resturang. haha
 
 

Då åker vi snart!

Om en timme åker vi mot Kalmar flygplats! :) Flyget går klockan 15.30 så vi måste vara där två timmar innan. Kommer bli drygt att vänta i två timmar eftersom jag vet det sen förra året. haha. Nervös är jag inte alls. Kommer nog inte bli det heller. :) Så ikväll vid åtta så landar vi i Gran Canaria.
 
Som ni kanske förstår så kommer jag nog inte blogga på två veckor nu, så bloggen kommer vara nere tills jag kommer hem tror jag. Mamma och Emma sa att vi hade internet på hotellet och om vi har det kommer jag nog bara vara på internet på mobilen om det inte finns någon dator. :) Vi får se!
 
Ha de så jävla awesome i snön här hemma nu så ska jag ha det där borta i solen! :D Puss
 

Fy fan

Flygbiljetten är bokad, platserna ockå. Hotellet är bokad, taxin också. Pengarna är växlade och jag är redo. HELA jävla resan är bokad till Gran Canaria. Och så får jag inte åkaaa??? Jag får verkligen inte ta ledigt från AF i två veckor. Detta känns ju så jävla bra just nu två dagar innan planet lyfter. Mamma ska ringa gubbjäveln imon igen. Och då är det verkligen sista chansen. För om jag inte får åka så kan jag inte hänga med helt enkelt. Jag är så arg och ledsen på samma gång!! Önskar jag aldrig i hela mitt liv mer kommer ha kontakt med den där jävla arbetsförmedlingen. Dom har inte gjort ett skit för mig! Dom har inte hjälpt mig med någonting....... Jag kan fan skaffa sommarjobb, söka jobb och skaffa praktik utan deras "hjälp". Så imorgon får jag veta om jag kan åka eller inte, och om jag kommer göra det eller inte.
 

Då var det gjort

Jaha då har jag skickat iväg anmälan till tre olika högskolor på sju olika orter! :) Och såklart till sjuksköterskeprogrammet. Får väl se om jag har gjort allt rätt och om jag kommer in någonstans. Var lika bra att söka på en del ställen för man kan ju faktiskt tacka ja eller nej. :p
 
Hoppas verkligen jag kommer in någonstans nu så jag kan flytta och starta ett nytt eget liv! Hoppas verkligen de kommer gå bra för mig på utbildningen om jag kommer in någonstans. Många säger nämligen att linjen är väldigt svår. Men om man vill så ska det väl gå!
 
Så här prioriterade jag alla.
 

Gran Canaria om en vecka!

 
Haha jag tror att jag har missat att berätta att vi ska åka till Gran Canaria nästa Lördag! :D Det har varit planerat i över att halv år men mamma har inte velat säga det till någon. Just nu känner jag inte så mycket för att vi ska åka, men nästa vecka när det börjar närma sig så kommer jag nog börja längta och räkna ner dagarna. :)
 
Denna gång ska vi bo i Playa Amadores. Förra gången vi var i GC så var vi i Amadores och tittade. :) Jag ska bara fixa med AF och praktiken så jag får ta ledigt. För som det ser ut nu så får jag bara ta ledigt en vecka.. Så ja.. Jag får väl se. För åka måste jag ju göra! :o
 
Här ska vi bo denna gång! :)
 
 
 
 
 
 

Go'kväll

Idag har jag varit hemma hela dagen helt ensam. Emma har varit hemma också men mamma trodde att hon hade fått magsjuka eftersom hon spydde inatt. Så hon har typ sovit hela dagen. :( Kan ju hoppas att jag inte blir sjuk nu, det har jag verkligen inte tid med! Om en timme börjar jag faktiskt jobba. Ska jobba kväll idag, så det blir inte mer än 4 timmar, till kvart i tio. Så jag ska väl snart börja klä på mig och göra mig ordniing för jobbet. Jag har faktiskt gått med shorts och t-shirt hela dagen idag eftersom jag var så varm i min one-pice. Mirri och jag satt även ute på trappen idag i solen, och det värmde faktiskt jätte skönt. :)
 
Har inga nya bilder idag heller. Så ni får två bilder på älsklingen som jag har som senaste bilder på mobilen. :) Det första kortet tog hans mamma faktiskt för att han skulle ha det till körkortet. :p
 
 
 

Helgen är över

Känns som om jag bara uppdaterar efter helgerna. Men inte så kul att skriva om dagarna då jag knappt gör annat än att jobba. I Fredags var Anna här. Hela familjen tittade på Gladiatorerna och åt lite gott. Igår åkte jag till Fredde. Vi var och kollade på bilen. Han och Jerry var och lackerade den i Fredags hela natten. Och jag kan säga att den är faktiskt väldigt fin nu. Helt kär blev jag i den, för jag har alltid älskat den färgen på bilar. Så snart är den väl äntligen klar. :) Fredde var också hundvakt åt Malin och Patriks hund i helgen så dom har haft två stora hundar hemma. Så igår tog vi en varsin hund och va ute och gick lite. Folk hade nog respekt för hundarna när vi kom med två stora hundar. haha :p
 
Igår kväll så beställde vi kina mat och käkade det med Peter och Åse. Efter det så gick vi till garaget. Fredrik skulle fixa lite små enkla saker. Typ sätta fast fram skärmarna och blinkers och så där. Så det blev faktiskt att jag inte tittade på melodifestivalen. Men jag har sett den nu för mamma spelade in den. :) Så jag får väl säga grattis till Robin som vann, men jag tyckte det fanns bättre låtar faktiakt.. hehe Sen åkte jag faktiskt motorcykel igår också! :D Peter har ju en som ses som en motorcykel som han får ha på vägarna. Dom bytte däck, satte på reg. skylt speglar och så där. Så åkte vi en sväng och Fredrik körde. Det var jätte kul och härligt!
 
Nu är jag hemma. Var lite nytt i hemmet när jag kom hem. haha. Första jag såg var en ny matta i hallen, tjock och mysig. Och sen en ny stor svart skinn soffa i tv rummet. Mamma och pappa var i Ingatorp igår och köpte den. Men dom hade tydligen också köpt en ny säng till dom själva också. haha. Och nu ska vi köpa ett nytt soffbord eftersom detta är för stort. Man kan nämligen göra vissa platser i soffan till fotöljer typ :p
 
Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen. Duscha ikväll och jobba imorgon. Emma kommer även hem ikväll och stannar ett par dagar! :) Tyvärr blev det inga bilder i denna inlägg eftersom jag inte tagit några nya.
 

Final i melodifestivalen

Ikväll är det melodifestivalen och även finalen ju! :) Vilka låtar tycker ni om? När jag kollade vilka låtar som var i final så såg jag att det är bara en ända tjej som är med i finalen. Resten är killar. :o haha. Någon av dessa tycker jag ska vinna i alla fall. :)
 
 
 

Inget jobb idag

Vaknade idag med världens huvudvärk, så jag ringde till hemtjänsten och sjukanmälde mig. Känner mig riktigt trött om dagarna faktisk. Och eftersom jag jobbade till 21.30 igår och skulle ha börjat vid 07.00 idag så känns det inte som jag hinner vila ut mig. :o Så idag är jag hemma från jobbet, får se om jag är det på Söndag också. Och grejen är också att alla som jobbar i hemtjänsten jobbar varannan helg och nu har jag ett schema där jag tydligen jobbar två helger i rad. Varför ska jag då göra det när ingen annan aldrig gör det?..
 
Jaha.. Får se vad jag hittar på idag. Har i alla fall fått sova ut i morse. Och det känns verkligen att man har fått gjort det. Laga mat sa mamma att jag skulle göra. Sen är jag nog bara hemma om det inte blir att åka till Hultsfred! Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska bli jävligt skönt nu när mensen är över. haha!
 
Och btw så är det exakt EN MÅNAD kvar idag tills jag fyller 20 år!! :D wohooo.
 
 

grattis! ♥

Grattis älskade Joel på din födelsedag! ♥ Hela fyra år gammal blir du idag. Herregud vad tiden går fort. :)
 

20 år snart! :o

Ja herregud det är jag ju snart, om en månad bara. Känns väl helt okej. Man ska ju tydligen vara "vuxen" då. Haha och där är jag inte än och vill heller inte vara det. Känner mig inte vuxen för fem öre! :D Ska verkligen försöka göra nått helgen innan eller efter eftersom jag fyller på en Måndag.. :/ Det roliga är att pappa och jag fyller jämna år iår. Jag 20 och han 50! :) hehe.
 
Och vad vill jag då ha när jag fyller år? Jag har sagt att jag vill ha detta innan också så ni kanske vet redan. Men det jag vill ha är presentkort till fallskärmshoppning! Och det är faktiskt det ända jag vill ha. Om fler köper det så blir det ju billigare. ;) Och det är Fallskärmhoppning Lyx jag vill ha. Det finns två, men i denna så får man bilder och video från dagen. Och det vill jag verkligen ha med! Såååå ja nu vet ni det. Det finns faktiskt ---> HÄR <--- att köpa! :p
 
 
 

Sammanfattning av helgen

 
Jaha då är denna helg redan över.. :( I Fredags så skulle Eva åka till Målilla och hälsa på Jeaquline och hennes fanilj, men hon svarade aldrig på hela morgonen. Så då hängde jag med Julia, Joel och Eva till Vickan i Virserum istället. Såg hennes nya lägenhet, Joel och jag tittade på Dumma Mej och så fikade vi och så där. Mycket trevligt. :) Sen svarade Jacke och så åkte vi vidare till dom. Där gjorde vi inte så mycket. Drack te och pratade mest. Joel spelade lite spel med Jacke på datan och så fick han käka tacos. :) haha
 
Igår så åkte Eva och dom hem. Senare åkte mamma, jag och Emma till Hultsfred. Vi handlade på Netto och så hälsade vi på Anna. Sen när mamma och Emma skulle åka hem så lämnade dom av mig hos Fredde. Ganska så snabbt efter att jag kom dit så skulle vi åka till Målilla och va lite med Jerry, Johanna, Malin och Patrik. Vi käkade, tittade på melodifestivalen och så där. :) Vi åkte nog hem därifrån runt klockan elva.
 
Idag så vaknade vi klockan åtta tror jag. Vi gick upp och käkade frukost. Sen gick vi och la oss i någon timma igen för både jag och Fredrik var väldigt trötta. :) Sen gick vi upp och packade alla grejjer vi skulle ha med oss ut på isen då vi skulle pimpla. Det var faktiskt första gången jag gjorde det idag. Har aldrig gjort det innan. Och jag får väl vara nöjd med att jag fick en abborre. haha. Fredrik där emot fick så där tio stycken. :p Klockan två så var vi i sporthallen i Rumskulla. Vi skulle testa på bågskytte. Och det har jag heller aldrig gjort. När vi kom in där så var de lite folk som stog och sköt. Dom var jätte duktiga och hade hållt på med det i några år. Först trodde jag inte att jag skulle våga, när jag såg dom. Men dom plockade fram utrustning till mig med så då var jag ju tvungen. haha. Det gick helt okej faktiskt. Jag får vara nöjd med att jag fick en tio poängare i alla fall! :D Och som dom sa så var det ju bra om man träffade tavlan med alla tre pilar, och det gjorde jag ju också så. :p Vi skulle få testa fyra gånger gratis och efter det skulle det typ bara kosta 100 kr om året. Så vi får se hur vi gör! :)
 
Nu ska jag verkligen gå och lägga mig. Jobb imorgon igen. Och så jobbar jag denna helg ockå, bara ledig på Lördag. Usch känner inte för det! :( Godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mening

Det finns en mening med att du finns till.
Det finns ingen som är exakt som du i hela världen.
Det har aldrig funnits och det kommer aldrig att finnas någon mer som du.
Du är satt till världen i en bestämd avsikt.
Tänk på det.
 

Röjar-Ralf

Genre: Animerat, Äventyr och Komedi
Handling: Röjar-Ralf är en enorm skurk i TV-spelet "Fixar-Felix Jr." där man ska hjälpa spelets hjälte att fixa en byggnad som Ralf förstör. I 30 år har Ralf bara gjort samma sak om och om igen och har börjat tröttna på att vara skurken. För att bevisa att han kan bli en snäll kille och inte bara en skurk, rymmer Ralf från spelet via nätsladden och hamnar i det nya moderna spelet "Hjältens pris", ett spel med laservapen, där han hjälper sergeant Calhoun att slåss mot cyberkrypen. Ralf vinner en medalj eftersom folket i "Fixar-Felix Jr." kommer att respektera honom bättre med en medalj. Senare råkar Ralf hamna i "Sockerkick", ett racing-spel där bilarna är gjorda av kakor och godis. Där träffar han på Vanilja von Sockertopp. Vanilja tar hans medalj, som hon tror är en guldpeng, och använder den för att anmäla sig till tävlingen. Ralf måste hjälpa Vanilja att bygga en egen racerbil och låta henne vinna tävlingen för att han ska få tillbaka medaljen, men problemet är att Vanilja är en bugg och inte får tävla. Samtidigt står "Sockerkick" inför ett hot som kommer att påverka hela spelhallen och "Fixar-Felix Jr." riskerar att kopplas ur, och Ralf är den som oavsiktligt påbörjade det.
Engelska röster: John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, Jane Lynch m.fl.
Svenska röster: Magnus Roosmann, Carla Abrahamsen, Göran Gillinger, Anki Albertsson m.fl.
Betyg: 7/10
Kommentar: Tyckte den var ganska bra och rolig. Filmen var väldigt bra uppbyggd.