Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Detta kommer verkligen bli ett jätte tråkigt inlägg. Orkar inte ta bild på vad jag har på mig idag och sen lägga in på datorn. Min sladd har börjat krånga när man ska lägga in bilder på datan från mobilen.
 
Idag har jag i alla fall haft på min svarta intersport strumpor, vita trosor (haha), mjukisbyxor, t-shirt och en röd tjock tröjja! :)
 
 

Glada nyheter!! :D

Har jag berättat vad det var jag blev så glad över i Måndags?? :D Jag var på väg hem från Tranås och så fick jag sms av mamma, där hon skrev att jag hade fått en operations tid!! :D Oh herregud vad glad jag blev. Ääääntligen liksom! Så nu längtar jag verkligen jätte mycket till den dagen. :)
 
Och så fick jag en tid till arbetsförmedlingen denna vecka också. Tack att jag äntligen kunde få det också. Sega jävla AF. Fick i alla fall en tid på Måndag och då ska jag fan fråga om mina pengar!!
 
 

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän

 

Dag 8 – Ditt favoritdjur

Sen jag var lite så har jag älskat delfiner, och det gör jag fortfarande. Jag kommer nog alltid gilla dom bäst. Dom är helt enkelt väldigt fina och helt underbara djur! :) Annars är det nog hunden som är mitt favorit djur. Har alltid gillat hundar mer än katter t.ex. Dom är mer sociala och man kan göra mer med dom. :p
 
 
 

Trevlig helg

Jaha då är man hemma i Mörlunda igen. Har ju varit i Tranås med Vickan sen i Torsdags. :) I Lördags så var vi ute i Parkhallen, E-Type spelade där. Dom skulle spela kl. 23.00 men kom nog inte förrens tolv. Hade inte sett dom innan och han var väldigt bra måste jag säga. Snygg är han också! :D Man kunde inte stå stilla hela tiden faktiskt. Var nära på att få en kram av han också eftersom han var mycket med publiken eller så. Kvällen var ganska trevlig också. Hälsade på mycket nytt folk. hehe! :) Slänger upp lite bilder ifrån helgen i alla fall! :)
 
Har jag sagt att jag kommer vara fadder till min systers dotter Julia? :)
Tack älskade syster. Ska göra allt jag kan!
 
  
 
  
 
  
 
  
 
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
 

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Om jag fick 1 miljon så skulle jag ge lite av pengarna till min familj. Jag skulle flytta direkt om jag bodde hemma. Och så skulle jag åka till någo land jag inte har varit på. Men jag skulle nog också handla slut på pengarna innan jag hann göra nått annat! :o haha.
 
 

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Det finns ju vissa saker jag gillar på killar. T.ex. händerna. Jag har aldrig tyckt att jag själv har fina händer så jag har alltid tyckt om killars istället. Varför vet jag inte, jag tycker bara dom är fina! :) hehe. Brunetter eller blondiner spelar ingen roll. Fast kanskre lite mer åt brunetter, bara det är äkta färg. Sen tycker jag om killar som har samma intressen som jag. Man kanske inte ska ha alla sina intressen gemensamt men jag har alltid sagt att man måste ha något gemensamt i alla fall. :)
 
Roliga inlägg detta blev utan bilder och allt! :p haha
 

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu (IGÅR)

Glömde lägga ut denna igår! Jaha vad ska jag skriva om detta då? :) Vad jag vill ha? Asså jag vill inte ha någonting speciellt. Men jag kan ju säga att jag vill flytta nu och börja plugga. Ha ett eget liv och bo ensam typ. Flytta har jag ju velat nu ett tag men. Det är faktiskt det jag vill allra mest nu! :)
 

Dag 4 – En sommarbild

Denna bild togs 2010 och är 2 år gammal. Emma och jag var på skolan och tog massa kort. Tyckte jag var så söt den dagen! :)
 
 

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är lätt sommaren! Och varför? Ja för det är varmt och jag är verkligen mer för varmt än kallt. Man kan ha lite kläder på sig när man går ut. Man behöver inte dra på sig massa kläder och se tjock ut liksom. :) Och så älskar jag att man kan springa ut barfota i gräset. Och så hittar man på så mycket på sommaren med folk. Helt underbar är sommaren! hehe :)
 
 
 

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

En person jag vill träffa nu är faktiskt min syster - Eva. Vet inte hur länge de var nu sen vi träffades. Känns i alla fall som en evighet varje gång. Saknar henne varje dag nu eftersom vi inte längre bor under samma tak. :( Kommer i alla fall få träffa henne imorgon! :D Då ska vi ha kuuul! Älskar dig bästa syster! <3
 
 

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

1. Jag har åkt ambulans en gång i mitt liv.
2. Folk kallar mig oftast för liten, lillen och plutten.
3. Jag har väldigt få bästa vänner.
4. Närmaste personen jag har, är min syster Eva!
5. Jag är blyg av mig, vad de än gäller.
6. Jag vill lära mig nya saker och inte vara rödd för de.
7. Jag älskar utmaningar.
8. När jag bestämt mig för att göra en sak så ska jag fullföja det.
9. Jag kan vara tjatig och envis.
10. Jag har hatat varje kroppsdel på min kropp under en tid. Men nu älskar jag faktiskt vissa saker på mig själv!
 
 

25 saker!

Då kör vi på en sån här grej igen då. Lika bra då jag inte vet vad jag ska blogga + att en hel del saker har förändrats sen jag gjorde en sån här lista senast. Sen kanske de inte är samma saker som är med heller! :)
 
Sen kanske jag ska börja redigera den där andra videon som jag sa att jag skulle lägga upp efter frågestunden. Kan väl säga att den är en sån där 50 saker ni kanske inte visst om än :p Men vi börjar med denna lista!


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – En sommarbild
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – Ditt favoritdjur
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Hur många bloggar har jag haft.
Dag 17 – Mitt favoritplagg
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En film som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Glaaad låt!

 
Denna låt gör mig verkligen glad just nu! :D
Kan hela texten nu för att jag lyssnat ihjäl mig på den! :) hehehe.
 
 
 

Måndag nu igen..

Ny vecka nu igen. :o Herregud vad helgerna går fort. :( Hänger liksom knappt med, helt vilsen i dagarna nu för tiden! :( Idag har jag i alla fall inte bara suttit hemma. Vid tolv åkte jag till kristdala för att hämta lite saker jag har haft där. Sen åkte jag vidare till Hultsfred. Gick direkt till Arbetsförmedlingen, och jag riktigt hatar att sitta där och vänta. Så jag satte mig där och väntade lite. Sen kom jag på att jag nog skulle hinna till banken och tillbaka emellan, och det gjorde jag verkligen. Så jag gick och la in mammas mynt där på hennes konto. Sen kom jag tillbaka och det var nästan min tur direkt då.
 
Idag när jag satte på min mina jeans så märkte jag vad fina ben och höfter jag tyckte att jag hade. Haha! :o Jag brukar alltid vara så där att jag drar ner linnen och tröjjan så långt ner över rumpan som de bara går. Och då ser man ju inte höfterna. Men idag struntade jag i det och upptäckte vilka fina former jag har! :) Hehe. Min syster har alltid sagt det till mig och så där men jag har ju aldrig velat visa mig. :( haha. jaja nog med det, ville bara skriva de kännde jag! :D
 
I helgen hoppas jag innerligt myckeeeet att jag kommer kunna åka till Tranås. Sånnafall ska jag och min syster gå ut till Parken. E-TYPE spelar ju och jag vill verkligen se dom! Och jag behöver verkligen komma ut!
 
Här är lite härliga bilder från när jag var ute och gick i det fina vädret igår! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Allting kommer bli bra till slut

 
Jag har nu gråtit tre dagar i sträck. Försöker verkligen tänka på annat och ha något att göra så jag inte kommer stänga in mig totalt. Måste tänka på mig själv nu, så att jag mår bra. Hoppas detta kommer bli bäst för oss båda! Du kommer för alltid finnas kvar hos mig! ♥
 
 

Fredag och helg!

Godmorgon! Inatt hade jag det väldigt jobbigt. Det tog flera timmar för mig att somna, och när jag väl hade somnat så vaknade jag flera gånger och hade jätte ont i magen. Tror att jag inte kunde somna för jag låg och tänkte på massa skit och det bara snurrade i huvudet på mig.. När jag vaknade så märkte jag att jag låg i foster ställning och höll om kudden. Haha så jag hade tydligen somnat bäst så! :)
 
Igår hängde jag med en kompis till Läckeby djursjukhus. Hans hund hade skadat sitt ben. Så det var första gången jag var på ett djur sjukhus, och det var inte kul att se alla djuren lida. :( Så jag hoppas att det var första och sista gången. hehe. :) 
 
Nu ska jag laga mat, sen träna och sedan läsa lite mer i min bok. Har inte läst på ett tag nu. :( I helgen vet jag inte vad jag ska göra. Om jag kanske ska åka till Jennie och åka skidor igen eller om det bara blir att vara hemma..
 
 

Redigering på G

Nu har jag spelat in frågestund svaren och sedan en till video som ni får se vad de är när jag lägger upp. :) Så nu är i alla fall inspelningarna klara, och nu är det jobbiga kvar att göra... Redigeringen. Har börjat med det i alla fall och jag tror det kommer ta någon dag till eftersom det är två filmer jag ska göra och för att min dator är otroligt seeeg nu bara för jag har lagt in så många videos på datorn.. Minnet visar till och med rött. haha. Så jaa ni märker när jag blir klar. :D Hoppas ni förstår vilken tid jag ändå lägger ner på en liten video! Tills nästa gång så får ni två låtar!
 
 
 
 

Måndag

Idag följde jag med mamma till hennes jobb för att jag skulle hämta våran andra bil som stog där. Sen åkte jag och hämtade Anna, och vidare till affären för handla sakerna till att göra en Tårta. Anna fyller ju faktiskt 21 år idag. :) Grattis! Har spelat in en mass videos idag som jag nu sitter och redigerar och klipper ihop. Det värsta jobbet med att göra en film. :) haha. Ska försöka slänga upp de ikväll.
 
En bild som jag ärligt talet tycker jag var jätte söt på! Har suttit och kollar på den flera gånger idag för jag tycker ja var så söt på den. Ja jag får faktiskt vara lite ego ibland! Hehe. :)
 
 
 

En dag i Kalmar med familjen Ström

Idag har familjen ström varit i Kalmar. Pappa hade tid hos en optiker där så då hängde vi andra också med för att se om det fanns något att handla. :) Jag köpte dom tre böckerna i trilogin Femtio Nyanser. Dom kostade 540 kr alla tre. Får se om Emma ska betala hälfen av dom eller om jag ska betala allt så jag har dom kvar hos mig sen när vi har läst dom. De är ju alltid kul att ha serier i filmer och böcker typ. :) Emma och jag fick också en keps på Jula. haha. Har faktiskt sett många tjejer som går i såna kepsar, och dom är faktiskt snygga. (a) Vi var inne och testade massa glasögon också, hittade ett par jag tyckte så jäkla mycket om. Så jag vill gärna ha dom. hehe :) Här kommer lite bilder. Så här kan de se ut när vi är i Kalmar. haha
 
 
 
 
  
 
  
 
 
 
  
 
 
  
 
 
 

Fredag

Idag har inte hänt så speciallt mycket, fast det gör det ju inte om dagarna för mig i alla fall så. :( Har varit lite med en kompis i Hultsfred. Vi gjorde inte så mycket mer än att se på film, käkade, va ute och gick med hunden Casper, kollade crossen och var ute och sladdade med bilen lite. :) Känns skönt att komma hemmifrån någon dag så..
 
När jag kom hem så hade jag lovat mamma att städa huset så nu har jag faktiskt gjort det. hehe. :) Har inte hunnit träna idag och nu är de så sent så jag gör nog dubbelt imorgon istället och så gör jag det med Emma. Mycket roligare så!
 
Ska kolla på Gladiatorerna om en timme typ och sedan kommer Farmen! :) Imorgon ska vi åka till Kalmar.
 
 

Frågestund

Den som frågar mest eller bäst frågor vinner en länkning av mig!
Fråga vad ni vill. Svaren kommer framför kameran, vad väntar ni på? :D
 
 
 

Piercing

Har länge funderat på att och om jag ska göra om min piercing i läppen som jag hade år 2010. Och jag har kommit fram till att jag kommer att göra det! :) Vet att det är många som tycker att jag inte ska göra den men det finns också dom som tycker att jag ska göra om den :) Och det tycker jag också. Saknar faktiskt den och tycker att jag passade i den. :p
 
Här är några bilder på när jag hade piercingen! :)
 
  
 
 
 
 
  
 
 
 
 

Bilder som luras

Här gäller det att lista ut vem som äger de nakna benen.
 
En del säger storken, andra säger att det handlar om biologi. Om man ser på denna bild skulle man kunna tro att det är storken som kommer med barnen.
 
Detta är faktiskt inget öga.
 
Detta skulle kunna vara en scen från Inception, men killarna närmast kameran ligger faktiskt bara ner.
 
Brud PÅ hästrygg eller brud MED hästrygg. Det är ganska stor skillnad.
 
Optiska illusioner busar med vinklar och avstånd.
 
USAs president Barack Obama har mycket makt. Han kan till exempel kontrollera solen.
 
Okay, hon skulle nog behöva raka sina ben. Eller behöver hon?
 
En del säger att hunden liknar sin ägare - men här har det gått för långt.
 
 

Jogging

Har precis varit ute och sprungit en runda. Kändes väldigt skönt eftersom det var väldigt länge sedan jag gjorde det. Är ju väldigt inne i min andra träning nu. Träffade på massa folk som var väldigt trevliga så det är ju positivt med det. :) Ska äta nu så det inte behöver ta sån lång tid tills jag ska träna sen. :) Eller om jag ska ta och träna först kanske? :p haha
 
 
 

Seriös vecka nu?

Jaha nu är det Måndag och alla börjar typ jobba och börjar skola imorgon igen. Nu efter julloven. Och jag då? Ja det vanliga förutom att jag inte äns kommer gå till skolan längre. Kommer vänta på post varje jäkla dag nu framöver. Tycker jag ska få en tid till opertionen nu och även från AF så jag kan börja få mina pengar.. Tycker också att jag ska få mina betyg nu så jag någon gång kan börja söka till olika univeristet! :o
 
Jaja, idag var i alla fall hela familjen i Tranås och hälsade på. Jag har ju varit där tre gånger på en vecka nu. I Fredags var Anna och Robin där också. För att på Lördagen skulle Robin följa med till Mantorp, för denna gång var det han som skulle köpa jeans. :)
 
Nu orkar jag inte skriva mer, känner mig väldigt seeg. Ska fortsätta kolla på Sverigens Mästerkock nu. Sen ska jag försöka läsa lite i boken Femtio nyanser av honom som jag fick låna av Eva! :)
 
Eva är hund vakt till denna otroligt fina hund nu! :)
 
  
 
  
 
 
 

The Amazing Spiderman

Genre: Action, Äventyr, Fantasy
Handling: Som de flesta tonåringar i hans ålder Peter Parker komma på vem han är och hur han blev den personen han är idag. I hans resa för att sätta ihop alla delar av hans förflutna upptäcker han en hemlighet som hans far har haft, en hemlighet som till slut formade hans öde som Spider-Man.
Medverkande: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen, Sally Field m.fl.
Betyg: 3/5
Kommentar: Ja okeeej, jag kollade på denna film även att jag inte skulle det. Var ju tvungen att se om de var lika bra som de tre första filmerna. Och det var den verkligen inte. Alltså den var bra till en viss del och usel till en annan del. :p För det första så fattade jag ingenting av handlingen i början, och sen var det typ bara ett nytt monster och han gjorde samma som han alltid ska göra typ... Sen att det ska komma en tvåa också känns ju inte alls bra. Känns som om dessa två filmerna kommer vara för sig och de tre första för sig och att de inte har nått med varandra att göra. Ajja den var inte världens bästa men.
 
 
 

Utomlands

Kollade igenom lite bilder på min Facebook och hittade denna bild som jag la upp 11 februari 2012. Vid den skrev jag "Jaha då är det väl dags att åka nu snart eftersom väskan är packad och allt är klart! :) Lite nervös för flygresan men också redo. Detta ska bli spännande! :D Ha det så bra här hemma nu alla så ska jag ha de där borta i Gran Canaria! ♥"
 
 
Skulle alltså precis åka till Gran Canaria! :) Kom på att jag saknar det väldigt mycket faktiskt. Även att det bara var ett år sedan snart. Hoppas verkligen jag kommer besöka Gran Canaria igen någon gång! :(
 
 

VARNING: För långt blogg inlägg

Jaha nu var det ett tag sen jag skrev här... som alltid... som ni vet nu? haha :) Nu är det nytt år igen! woop woop! :D Emma & jag åkte i alla fall till syster Eva i Gripenbrg, vi skulle fira nyår där eftersom vi inte ville vara hemma detta år också. När vi kom dit så åkte vi och handlade typ direkt till maten vi skulle ha sen på kvällen. När vi kom hem så åt vi hamburgare lite fort. Väntade två timmar och sedan tränade vi nere i källaren, allihopp! :) haha. Måste säga att det känns mycket roligare när man tränar typ tre stycken än att stå själv på sitt rum :/ Efter de så duschade allihopp och så började vi göra maten. Och det blev exotisk planka. :) Gott! Vid kl. åtta så spelade vi bingolotto. Och ingen vann ett öre.. :/ När klockan blev halv tolv så åkte vi till stan och kollade om det var mycket folk. Sen åkte vi till höganloft för vi skulle kolla på rakterna där. (ett ställe som man ser hela tranås ifrån). Och vi trodde faktiskt vi skulle vara ensamma om den idén, men det kan jag säga att det var vi verkligen inte. Hann ta några kort och se lite innan vi var tvugna att åka hem för Eva glömde hörselskydd till Julia. :( Sen åkte vi hemåt och somnade ganska fort. :)
 
Igår var det planerat att vi skulle åka hemmåt. Men det blev inte så. Vi gjorde inte så väldigt mycket igår faktiskt. Lagade inbakad fläskfile (hur gått som helst) hämtade Joel hos Pierre och sen tränade vi. Tränigen blev av ganska sent, så vi gick och la oss ganska fort efter de. :)
 
Idag jobbade Andreas hela dagen typ. Så vi andra åkte till Mantorp för jag skulle köpa jeans där på en affär som Eva och Andreas har köpt på. När vi kom dit så stog de på dörren att dom skulle öppna ca 13.00 p.g.a. invetering. Så vi fick helt enkelt vänta och traska runt där. När vi kom tillbaka vid 13 så hade dom bytt tid till 14.30. Så vi fick vänta igeeen. Men sen öppnade dom vid två och jag fick tre par jeans ganska billigt :) haha.
 
Imorgon ska jag åka till Jennie igen, och gissa vad vi ska göraaa? :D Jo åka skidor såklar. hehe. Måste ju passa på att åka nu innan snön är borta. Denna gång ska jag låna Jennies utrusting för hon kör ju snowboard. Att jag inte tänkte på de förra gången också istället för att betala 300 spänn. jaja. :) I helgen kanske Anna jag och Robin åker till Eva en sväng. Bara för att då är det Robins tur att köpa jeans där! :p haha
 
Jag varnade er för ett långt inlägg och det fick ni. :) Undra hur många som orkade läsa. :p Jag får göra det ibland eftersom jag aldrig skriver så här mycket. :) Här kommer i alla fall lite olika bilder frå dessa dagar i Tranås. Hoppas ni hade ett bra nyår! :D Puss