Var i Tranås i helgen

Ja jag var ju som sagt i Tranås den helgen som var. Kom dit redan på Fredagen. Åkte precis när jag och Fredde kom till Mörlunda. Eva, Joel och Julia mötte mig i coop eftersom jag visste inte riktigt exakt hur man körde till dom. Vi åkte till Willys och handlade lite tacos mat. Dom brukar ju äta det på Fredagar. Så det fixade vi när vi kom hem.
 
På Lördagen åkte Andreas till Falköping på födelsedagsfest. Vi andra åkte till Leos Lekland i Linköping. Är ju bra att det finns något vi kan göra där när man hälsar på några dagar. :) Stället var ganska bra och Joel hade nog skoj. :) Jag sprang där i tunnlarna jag också lite. Med Julia så hon också fick åka lite banor med mig. :) Trevligt!
 
I Söndags så åkte jag hem när Andreas kom hem från Falköping. Jag skulle ju hem till Alvesta samma dag också så jag ville inte komma hem allt för sent. Eva och dom fick nästan direkt annat besök av mamma och dom så. :p
 
Sen blev det väl inte mycket mer. Första natten somnade Joel efter 2 min när vi kollade på film. Men andra kvällen somnade han inte förens filmen var slut och jag stängde av den. :) Har läst mycket för Joel också. Han lånar ju böcker från biblan nu så då får man läsa för honom. Mysigt. :)
 
Slänger in lite bilder från helgen!
 
Musse pigg! :)
 
 
 Kvälls mys framför film. :)
 
 
Och så morgon mys med syrran. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Wohoo, Leos Lekland. :p
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tranås hade lite snö också. Mysigt!
 
 
 

Yes, jag lever

Märks att jag bara uppdaterar på Måndagar.. :o Störande. haha. Men jag ska inte skriva så mycket i detta ilägg i alla fall. Jag har ju varit i Tranås i helgen så jag fixar att lägga in och upp alla bilder därifrån imorgon och då även med en längre text.
 
Imorgon ska jag börja gå i "skolan" igen. Kan ju hoppas att jag kommer upp imorgon bitti. :p
 
På Lördag ska jag och Fredrik på fest. Hans jobb och dom de har valt att ta med ska äta mat på Vida Arena. Sen vet jag inte om vi ska kolla på hockeyn som är då också. Men vad jag hörde så ska va göra det också. haha
 
På Fredag ska vi nog åka in till stan och börja kolla lite efter julklappar. Jag ska ju bara köpa till syskon barnen. Har verkligen inte råd med mer. :( Sen ska vi också inhandla en sak på Siba eller Elgiganten hoppas jag! :D
 
Jag uppdaterar mer imorgon om helgen. :p
 

Ny vecka

Tycker både helgerna och dagarna i veckorna går fort.. :o Helgen har varit bra, lite mycket bara. Firade Åse både på Fredagen och Lördagen. I Fredags så var de bara familjen typ. Det var ju vi som hade fixat lite åt henne tills hon kom hem från jobbet. På Lördagen så firade vi med hennes släkt. Dom hade jag faktiskt aldrig träffats.
 
Nu är vi hemma igen.. Men ska väl tillbaka i helgen igen. Fredrik ska ut och jaga denna helg igen. Undra när jakten är slut?? haha. :) Jag ska nog inte följa med denna gång faktiskt. Jag ska nog till Mörlunda och titta på Paradise Hotel på tv3 play på datorn. haha.
 
Imorgon ska jag på möte på Framtidsstegen. Ska träffa någon där och se om jag får gå hos dom. Jag är ju tvungen att göra nått eftersom jag går på AF och får pengarna. Och praktisera ville jag verkligen inte göra. Det är inte värt dom pengarna man får!!
 
Jag gör inte så mycket om dagarna. Söker jobb, letar lägenhet, tar min dags promenad, städar och lagar mat ungefär.. Men sånt är livet.
 
Ikväll blir det fotbollskväll med mig själv! :p haha
 

Sega uppdateringar

Yes.. Jag forsätter med mina sega uppdateringar här på bloggen. Är så sjukt tråkigt att sätta sig och blogga när man inte har ett bra internet. Sen har jag inte koll på mina bilder alls heller. Så nu ska jag försöka fixa detta!! haha :)
 
Besöket på sjukhuset gick jättebra. Hon sa att det såg bra ut och frågade om jag var nöjd. Hon sa även att hon var väldigt nöjd med det hon hade gjort. Vi kollade på före bilderna och tog efter bilder också. Jag tackade för allt hon hade gjort för mig och sådär. :) Samma dag åkte jag hem till Alvesta igen. Satt på buss i två timmar sammanlagt. Men det var verkligen skönt att komma hem.
 
I helgen har vi bara varit hemma. Fredrik jobbade i Fredags och Lördags, dom har mycket att göra på jobbet nu. På Lördagen när han kom hem så åkte vi in till Växjö. Jag fick äntligen köpa min nya tv bänk. Så den ägnade jag mig åt resten av dagen att sätta ihop. Och det kan jag ju säga att jag aldrig mer gör. Det var verkligen fel gjort och fel i beskrivningarna. Fredde och jag blev lite arga på varandra under kvällen. Men tro fan de, båda blev galna på de där bygget verkligen..! Nu är det på plats i alla fall.
 
På Fredag ska vi åka ner till Hultsfred igen eftersom Åse fyller 50 år på Lördag! Men vi ska fira henne på Fredagen tror jag. Jaha det var lite uppdatering. :) Slänger in lite olika bilder denna gång också. :p
 
Förra helgen när jag var i Mörlunda så var vi såklart och tittade uppe på kyrkogården. Det var ju alla helgonas helg. Och det är alltid lika mysigt att gå där uppe då! :)
 
 
 
 
 
 
Nu har vi börjat få våra frallor varje Lördag i brevlådan. Fick dom första gången i Lördags. Och herregud vad goda dom var! :) Nybakade frallor. <3
 

Nu igen

Jaha då var man i Mörlunda igen... Det var ju planerat att jag INTE skulle vara här denna helg.. Tills jag fick ett samtal imorse. Dolt nummer hade ringt mig tre gånger på morgonen men jag hade inte märkt det alls. Och det gjorde inte mig nått eftersom jag aldrig mer ska svara på sånt nummer.. Men sen ringde dom igen. Och vem sjutton ringer fyra gånger om det inte är nått viktigt. Och det var de ju.. Jävla dolt nummer, man vet ju inte om det är nått viktigt eller inte..
 
Kalmar sjukhus var det i alla fall. Dom sa att de hade skickat en kallelse till mig men fått tillbaka den. Även att dom hade min nya rätta adress. Jävla posten som håller på hela tiden! Så ja, jag fick "kallelsen" på telefon. Ska på återbesök på tisdag klockan 13! Då hängde jag såklart med Fredde ner hit. Om jag ska ta buss fram och tillbaka så är det ju skit dyrt så.. :( Det konstiga är att dom sa att jag skulle komma tillbaka om ett år, och nu har det bara tagit sju månader. Jaja..
 
Nästa helg kan man ju hoppas på att man kan stanna hemma!! För helgen efter det ska vi fira Freddes mamma. Jag hade ju planerat att va hemma två helger nu. :( De är inte så att jag inte vill vara här. Men jag vill känna att jag inte bor hemma längre också.. Blir arg på Fredrik om han åker ner nästa helg. Jag kommer inte göra det i alla fall. Om det inte kommer upp nått igen! :o
 
Så här befinner jag mig på Tisdag igen!