Dålig uppdatering

Jag fortsätter med dessa dåliga uppdateringar som blir av en gång i månaden typ. :( Vad har hänt sen sist då.. :o
 
Jag har varit hos Jennie senast vi var nere över dagen i Hultsfred. Jimmy var på Elmia då så vi åkte "hem" till honom och kollade hur han bodde och sådär. Hälsade på hästarna och alla andra djur. Ardenner hästar som jag tycker så mycket om! <3
 
 
 
 

Fredrik har fyllt 25 år! Vi firade honom en Lördag med hans familj. (Se tidigare inlägg).
 

Jag har äntligen köpt en cykel, så nu cyklar jag varje dag till och från jobbet. Fredrik köpte också en cykel någon vecka efter så han också kan cykla till jobbet! (y) Varje helg vi är hemma nu så är vi alltid ute och cyklar och alltid ute och går Lördag och Söndag! :) Så här kommer de lite bilder från dom senaste gångerna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag har äntligen också köpt en GoPro kamera! (y) Så nu kan jag själv också spela in lite när det är dags att hoppa fallskärm nästa vecka. Vi har testat den lite när vi varit ute och cyklat, och den verkar vara bra. Jag ska köpa en pinne, stav eller vad det heter till den också så kan man ha den under vatten när man är och badar! :D
 

Nu har jag inga bilder kvar att lägga in denna gång, haha. :) Så jag får se när jag skriver nästa gång igen, om jag inte dör på Lördag i luften, haha nää då. :)
 

...

 
 
 
 

Fredrik 25 år! <3

 
 
 
 
 
 
 

Äntligen!

Äntligen är bilen vår, och står hemma hos oss! 15 Veckor väntan är äntligen över!! :)
 
Var jätte nervös för att köra den första gången (konstigt nog). Men jäklar att det var den mest lätt körda bilen jag någonsin har kört. :) Har ju aldrig kört en sån här ny bil heller. 2 mil har den gått nu! haha :) Den luktar ju så ny och gott också! Kommer säkert vilja köra bil heela tiden nu. :p Så sköönt att ha den hemma.
 
Så här ren och fin kommer vi nog aldrig se den igen. :p
 
 
 
Glad försäljare som precis sålt en bil. ;)
 
 
 
 
 

Valborg 2015

Igår var det firande av Valborg. Jag och Fredrik begav oss ner till Stortorget. Där var det en musik kår som kom och gick. Blev lite musik och tal. Lite senare gick alla ner mot Växjö sjön där dom skulle tända brasan och skjuta raketer. Kan ju säga att det var väldigt mycket folk på detta också, såklart. :) Jag och Fredrik tänkte inte äns tanken att gå ner nära brasan för allt folk. Istället gick vi upp på en höjd som vissa andra också gjorde. Där såg man allt betydligt mycket bättre. Var jätte mysigt och fint med brasan och raketerna vid vattnet faktiskt. Lite större än vad jag var med om i Mörlunda när jag var liten! :)